Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
beronsche vitaj späť :-) musím povedať že si si vybrala naozaj nááádherné šatičky, krása :-)
daj nám fotky sál nech sa pozrieme :-) podľa mňa ste dobre urobili keď ste začali uvažovať nad úplne inou variantou, keď sa chovajú takto už na začiatku, ruky od nich preč, aby si potom nemusela povedať hosťom, no odbila x tá hodina, párty končí hoci sa skvelo zabávate... a platiť celú sumu vopred, to by som im nedala ani za nič, max polovicu, viac až po svadbe hneď..
Maruš...juj nepríjemné
Vierka...celkom v poho už poobede by som mala ísť domov....pôjdem na kontrolu či čo to je zachvílu :-p Bože teraz je tu taký gyndoš..fujha :-D :-D :-D =-)
A ináč bré ránko...fuj také ráňajky..potom mi priniesol Radko,naštastie ;-)
lulu moja dufam ze si sa vyspinkala dobre v nemocke (pamatam si este zivo porodnicu ako som tam nikdy nevedela zaspat...) je super ze by si uz mohla ist domkov ale ziadne take ze varit a podobne pekne lezkat lucka :-) leginky pekne si si vybrala,ja mam take biele,2 cierne,fialove ;-) vynosila som ich aj po porode kym mi nespadlo uplne brusko :-)
Dobe ranko kocky :-)
Ruzicka, oni ten dovod skoro nikdy aj tak nezistia, proste sa to stava, no nikto nevie preco :-( Napr tu v UK ti robia prvy ultrazvuk az v 13tt, dovtedy ta nikto nevidi, oni to beru tak, ze co sa ma stat nech sa stane :-| A potom je druhy uzv az v nejakom 22tt a pokial nemas problemy, uz nemas uzv... Ja som mala tiez len 2, vlastne 3, prvy som mala po tom potrate, lebo som mesiac na to bola hned tehotna a nechceli mi verit, ze som zase tehu, ze to su urcite hormony este z predchadzajuceho tehu. :-N :-p Ale ja som vedela ze nie, lebo som si medzi tym robita test, aby som vedela, ci este mam este nejake tehu hormony v sebe a vysiel negativny... A potom som si robila este 3D doma :-)
Lulu, ty sa poriadne setri teraz, tie prve 3 mesiace su kriticke...
Tak sa mi nic nechce, ja som uz v praci, najradsej by som isla domov...
tak ako poznam seba, budem taka siroka a otravena, ze mi bude vadit VSETKO :-D :-D :-D :-D nieto sa este rypat niekam do ineho mesta...ale zas mame znamu na porodnickom a nadstandarda - mne sa zas pacilo
No ja viem, ja som si druhy krat tiez nejako extra pozor nedavala. A ked sme prisli o prve mimi, tak sme sa rozhodli ze si potrebujeme poriadne oddychnut a bookli sme si dovolenku, ze za mesiac odchadzame... A 10 dni pred odletom som zistila, ze som tehu... A bala som sa velmi, cakal nas 9-hodinovy let. Kamoska bola akurat tehu, tak sa pytala jej midwife, ci je bezpecne aby som letela, ked som len pred mesiacom potratila. Ona mi povedala, ze babetko je dobre chranene, ak sa to nahodou stane znova, nebude to preto ze som letela... A tak sme isli, super sme si to uzili, dokonca som aj speed boat isla a Zarka je zdrava a krasna x-)
takze viem ze to neni jedniduche, ale mysli na malicke :-) ;-)
Ruzicka nie plodna, ale sa hovori, ze najvacsia sanca po potrate na otehotnenie je hned, mam vela kamosiek, co tak hned otehotneli, tak sme to aj my skusili a vyslo... Prvy krat nam trvalo 4 mesiace nez som otehotnela :-)