Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
baby preco vlasy nerastu rychlejsie? 8-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky, daaavno som tu nebola, nebol cas, vela roboty okolo nadstavby, ale teraz je kludnejsie obdobie, tak sa ideme aj svadobnym pripravam hadam povenovat. 8-) :-D lulu, s fazulkou sa drzte. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruzicka, dobra otazka, ale ozaj neviem :-N :-D :-p
Odpovedať
Zuzik25 dakujem ;-) Ružička tak to sa mňa nepýtaj :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no kocky, idem ja robit... pridem cez prestavku, obcas este nakuknem... tak nepiste vela, nech potom celu prestavku len necitam co ste napisali :-D
Odpovedať
Bybi tak choď robkať :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
biela ruza, ja som po porode brala jedny vitaminy, lebo mi strasne padali vlasy, za polrok mi tak podrastli, ani kadernik tomu nechcel verit. ale ani za toho oneho si neviem spomenut ako sa volali. :-|
Odpovedať
maruska hej mozno mas pravdu ale je to ta zla stranka zivota :-( mne napr.povedali ze nebudem mat deti v 16r. ale potom som isla k inej doktorke a liecim sa a sa mi to uz pomalicky upravuje i ked budem mat rizikove tehotenstvo a budem aj lieky brat pocas tych 9 mes. tak nevadi ja ho velmi chcem...a dufam ze sa mi to splni.... :-(
Odpovedať
Dračica.....mojko určite sa ti to splní..Držíme aj s drobčekom veeeeeľmi palčeky ;-)
Odpovedať
dracica a to preco? aky mas zdrav. problem? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
biela ruza, napadlo ma, toto som uzivala na vlasy, hadam to adminky nezmazu: http://www.mojalekaren.sk/dr-muller-p...
Odpovedať
Zuzik koľko máš drobcov?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lulu, jednu malu nezbednicu Emmku, ma 16 a pol mesiaca.
Odpovedať
Jeje :-) emmka je krásne meno x-)
Odpovedať
Profilova fotka
biela.ruza...panthenol je super, mne vypadla polovica vlasov a aj vsetkeho ostatneho- pol roka som si nohy holit nemusela 8-) a okrem pnthenolu som brala aj revalid 3x denne a vlasy krasne dorastli
Odpovedať
Livika...bré ránko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lulu ;-) liviapeto, super, ze aj tebe pomohol, mala som aj revalid od kamosky, ale ten som akoniec neuzivala, stacil panthenol.
Odpovedať
Profilova fotka
z revalidu vraj ked sa potom douziva vlasy aj tak vypadnu (navykove proste ..neviem neskusala som) zuzik aj ja mam Emmku ma presne 11 mesiacikov aj 1 den x-) x-)
Odpovedať
baby mozem sa spytat? ked ste oznamovali svadbu, vedeli ste ze niekomu sa to nemusi pacit a tak ste nevedeli ako mu to povedat aby nemal recicky a prijal to v dobrom????
Odpovedať
trocha som sa zdrzala lebo som pomahala lulu :-) tak... biela.ruza hej mam problemy zdravotne kazdy den uzivam lieky uz 7 rokov a ze ich budem uz stale uzivat :-( a ak otehotniem budem musiet zmenit lieky ....neviem ake ale vzdy sa ma pyta doktorka ci nechcem uz byt tehotna lebo potom by mi nasadila tie lieky ktoore pomahaju udrzat plod v maternici... takze to asi budem uzivat cele tehotenstvo a ze budem mat rizikove tak budem travit cas v nemocnici tak...ak bude zdrave tak mi to nebude vadit...hlavne ide o neho :-) Moc som sa este o to nezaujimala ale aj sa bojim ze to nie je zdrave papat lieky ked budem tehotna ...hm... :-| hm tak uvidim :-(
Odpovedať
BAby co hvorite na toto ako popolnocne saty? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8... A ozaj ano ddracica mi pomahala :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
Caute nevesticky. Co to tu citam lulu - dobre ze si isla a dala na radu ruze a denisky :-) Dobre sa o seba staraj a aj o malie:-N Bero, naaaaaadherne saty. ja som si tiez tak vybrala - laska na prvy pohlad, ako aj bybi pisala ;-) Aj potom so si skusala ine, kym som tieto mala odlozene v obchode za pultom, ale tie prve boli naj.
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, tak 2 male Emmky tu mame 8-) ruza, ak je to niekto mimo rodiny, tak to by som vobec neriesila. ak je to rodina, myslim taka blizka, tak sa snad s tym vysporiadaju. u nas vedia o svadbe len par ludi z mojej strany, priatelova strana o tom este nevie. mame s nimi nie dobre vztahy. nejde o to, ze nechcu aby sme sa vzali, ide tam skor o zavist zo strany buducej svagriny a ona to prenasa na ostatnych.
Odpovedať
Objednané x-)
Odpovedať
toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8...
Odpovedať
peknuckeee
Odpovedať
dracica nechapem..ako si pomahala lulu? a mozem sa spytat co mas za chorobu?
Odpovedať
ruzicka pomahala som pridavat do nasho spolocneho albumu nevesticky ine obrazky...este to potom dokoncim neskor ja mam amenorea, to znamena ze som stratila menstruaciu a nikdy ju nedostanem bez liekov :-( :-( :-( na to mam lieky...a este mam aj maternicu nieco :-(
Odpovedať
dracica to ma uprimne mrzi :-(
Odpovedať
Ruži...potom dračica pridaá ešte Vás ;-) :-) Lebo sme sa trošku zle pochopili v IP :-D ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?