Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
maruska hej mozno mas pravdu ale je to ta zla stranka zivota
mne napr.povedali ze nebudem mat deti v 16r. ale potom som isla k inej doktorke a liecim sa a sa mi to uz pomalicky upravuje i ked budem mat rizikove tehotenstvo a budem aj lieky brat pocas tych 9 mes. tak nevadi ja ho velmi chcem...a dufam ze sa mi to splni....
17. aug 2010biela ruza, napadlo ma, toto som uzivala na vlasy, hadam to adminky nezmazu: http://www.mojalekaren.sk/dr-muller-panthenol-40mg-60-cps/
17. aug 2010- Sponzor fóra
trocha som sa zdrzala lebo som pomahala lulu
tak...
biela.ruza hej mam problemy zdravotne kazdy den uzivam lieky uz 7 rokov a ze ich budem uz stale uzivata ak otehotniem budem musiet zmenit lieky ....neviem ake ale vzdy sa ma pyta doktorka ci nechcem uz byt tehotna lebo potom by mi nasadila tie lieky ktoore pomahaju udrzat plod v maternici... takze to asi budem uzivat cele tehotenstvo a ze budem mat rizikove tak budem travit cas v nemocnici tak...ak bude zdrave tak mi to nebude vadit...hlavne ide o neho
Moc som sa este o to nezaujimala ale aj sa bojim ze to nie je zdrave papat lieky ked budem tehotna ...hm...
hm tak uvidim
17. aug 2010BAby co hvorite na toto ako popolnocne saty? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8336504&tab=0
A ozaj ano ddracica mi pomahala))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
17. aug 2010Caute nevesticky.
Co to tu citam lulu - dobre ze si isla a dala na radu ruze a denisky
Dobre sa o seba staraj a aj o malie
Bero, naaaaaadherne saty. ja som si tiez tak vybrala - laska na prvy pohlad, ako aj bybi pisalaAj potom so si skusala ine, kym som tieto mala odlozene v obchode za pultom, ale tie prve boli naj.
17. aug 2010trdielko, tak 2 male Emmky tu mame
ruza, ak je to niekto mimo rodiny, tak to by som vobec neriesila. ak je to rodina, myslim taka blizka, tak sa snad s tym vysporiadaju.
u nas vedia o svadbe len par ludi z mojej strany, priatelova strana o tom este nevie. mame s nimi nie dobre vztahy. nejde o to, ze nechcu aby sme sa vzali, ide tam skor o zavist zo strany buducej svagriny a ona to prenasa na ostatnych.17. aug 2010- 17. aug 2010
baby preco vlasy nerastu rychlejsie?