Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
kazdy ocakaval? a kolko ste spolu?
Odpovedať
Profilova fotka
no uz vyse 7 rokov, z toho 5 rokov byvame spolu, mame babo, byvanie, len sobas chyba, nemali sme nan akosi cas. a ja som sa tehotna vydavat nechcela.
Odpovedať
aha no jasne...to by som ani ja moc nechcela a ani ked mam skolu asi nie...lebo strasy robia svoje...niekde som pocula ze tak jedna baba potratila lebo mala vela stresov..to nie je dobre...najlepsie je v pokoji ale inokedy sa asi ani zabranit tomu neda... tak potom gratulujem uz ste vsetko stihli okrem svadby ale to zapar mesiacov aj to bude :-)
Odpovedať
zuzik dracica....ani ja by som sa nexcela vydavat tehotna...a zvlast ked skolske veci nemam ukoncene este :-) ja xcem mat vsetko poporiadku....hej zuzik vsetko pekne stihli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s dracicou - palec hore. :-D Preto ja tiez makam jak dracica (nie dracica 663) aby som vsetko urobila co planujem a potom si v klude uzivala tehotenstvo a bambino ;-) Ja tiez kupujem veci cez internet, ale hlavne browsujem a hladam vselijake napady, namety, a potom chodim pozerat na na to do obchodu, aby som videla, ci to o bjednam alebo nie....... :-N
Odpovedať
hej a ja mam este 4 roky...tak neviem ci tolko budem cakat alebo ukoncim BC a potom budem mat babo...lebo aj tak budem mat problemy otehotniet a tak...tak neviem do 30r to uurcite musime stihnut nechcem si potom vycitat ze skolu mam ale babetko uz nebudem mat.. aj mama mi hovorila ze nemozem zase dlho cakat a odsuvat to...
Odpovedať
Baby, akurat som si citala prispevky o poverach. No, niektore su velmi zabavne... :-D A co vy, verite na povery? Ja napriklad, len co som prisla domov zo skusania siat, nasla som ich obrazok na nete (nedovolili fotit) a poslala ho drahemu, ci sa mu pacia... mamka skoro chytila infarkt.. :-D A svadba bude v maji, cakala som komentare, ale moja rodina to berie v pohode. Len svokre sa nepaci, ale mne nic nepovedala, ked sme sa stretli (asi preto, ze sme sa vlastne videli len 2x), takze predstieram, ze o tom neviem.. :-p Takze povery mam velmi rada .... na pobavenie!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik25 ty si asi moj klon :-D :-N aj my sme spolu dho,byvame spolu rok a pol aj babo mame a sobas az o rok sice uz ani rok to nie ;-) a tehotna som sa tiez vydavat nechcela ... jaj baby nervyyy mam na jednu hlupu osobu ach ...fujky fuj krava jedna ]-( Emmka nasa ma krstneho,on ma frajerku-ju pre jej neschopnost a pohodlnost vyhodili z domu ona teraz byva u jeho rodicov u neho ...s nimi tam byvaju jeho rodicia,jeho stari rodicia a jeho sestra s 2 synmi(ona sa rozvadza a nema kam ist,tak jasne ze isla k rodicom,nech ju podporia psychicky u nej sa o eura nejedna ma dobru pracu ale je u nich aj koli chlapcom ved sa im rozchadzaju rodicia) a este ona am je nasackovana=9 ludi dokopy v 1 malom dome,ona ani tete nepomoze uvarit a upratat nic len je na nete cely den na FB ju stale vidim alebo na pokeci vsetko je tete a jeho sestre ... a volame mu ze sme tam aby videl malu ze ju dlho nevidel a ona na to ja nemam cas lebo frajerku vyhodili z domu,lebo ju stahujem lebo toto a hento ...malej krstna mama mu vola ze bude mat Emmka narodeniny 1.rocik ci sa zlozi do darceku a on ze ja nemam peniaze lebo frajerka toto a hento !!!! koli frajerke nepozna nikoho ani vlastne krsniatko ! cely vikend mam nervy ze by som ju isla zabit a dokonca som sa dozvedela ze ona mu zakazuje stykat sa s nami a malou !!! ze kazime ho ..jasne ze ho kazime lebo chceme aby bol s malou chvilku,aby si ju popestoval,pohral sa s nou a ved bude mat narodeniny a on jej akoze nic k nim neda ?? juj ci som len rozculena !
Odpovedať
Profilova fotka
bero, co sa svokre nepaci? ignoruj......... ;-) dracica, zase suhlasim. Niekedy si treba ustanovit priority. Palec hore. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby poviem vam, ze ja som si to tak naplanovala, ze najprv skola, (medzitym sa mi pritraifil nastavajuci), potom praca s byvanim, dieta a nakoniec svadba. teda svadba mohla byt aj skor, ale drahy sa nemal k cinu, ja som ho tlacit do toho nechcela a ked zas chcel on (to som bola tehu) tak to som nechela zas ja. akurat mi pisala sestricka moja milovana, robili jej konizaciu a ma histologiu negativnu, supeeeeer. sa tesim ako male decko.
Odpovedať
mas pravdu povery su na pobavenie.ja tomu neverim...ale napriklad nechcela by som aby ma videl v satach skor ako v ten den...nie kvoli povere ale chcem vidiet ako sa zatvari v ten den ked budem,,vyparatena ,, :-) aby to malo to carooo
Odpovedať
dracica som rada ze tu este niekto so mnou zdiela osud ´´studenta´´ ;-) :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no hej ale ti uz koncis 3 rocnik a ja to vsetko mam este pred sebou
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik, super sprava! tesime sa s tebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a jednoducho neuzanavam svadby, kde sa dvaja beru preto, ze partnerka je tehotna, ved ked chceli, mali sa vziat predtym /ak uz boli spolu dlhsie/ alebo potom, ked sa babo narodi. no neviem si pomoct, ale ja to tak citim. povery = zabava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lagyjh, dakujem, juuj, sa tak tesim. konecne sa budu moct posnazit o mimi a snad aj druha svadba bude.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik, my rozmyslame, ze zacneme pred svadbou skusat o male a ked budem na svadbe tehotna, tak by sme aj boli radi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh, to je uplne iny pripad, ked sa pocas priprav postasti mimi. ;-) ako myslela som to tak, ze partnerka oznami, ze je tehotna a teda vezmime sa.
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa to stalo mojmu brachovi (mladsiemu). Mali svadbu na rychlo. A teraz nemaju byvanie......skoda reci. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som "student", buduci rok ma cakaj statnice, tak som zvedava ako robotu, statnice aj svadbu dokopy zvladnem , mozno aspon zo stresu schudnem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz som tu ako na koni :-D idem docitat co ste popisali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Trdielko, zuzi, ja som pipad ako vy :-) mam dom, mam malu a teraz uz len svadba chuba. tiez sa to od nas uz ocakava, resp. nasi uz davno chceli aby sme sa zobrali a teraz sa tesia, ze sme sa k tomu dokopali. My sme doteraz svadbu neplanovali, vedeli sme ze ju chceme a raz bude, ale nejako sme sa tym nezaoberali. Zarka bola planovane babo, takze svadbu sme neriesili. Ved keby sme chceli, mohli sme mat najprv svadbu a az potom babo. My sme ale obaja raci, takze vsetko naopak :-D A ja nechcem aby ma moj videl v satach, ale preto aby ma ako nevestu videl tak poriadne len az v nas den, ale ani on nechce...
Odpovedať
Profilova fotka
livia, neboj, ja tiez robim na plny uvezok, studujem externe a planujeme svadbu :-D Da sa! :-) Bybi, vcera dorazili save the date cards, su super! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej super lady, mas v albume???
Odpovedať
dracica nie, ja koncim uz 5ty rocnik :-)
Odpovedať
no este lepsie ruzicka ze 5.... oooo =-) ti sa ale mas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dam vecer, odfotim a dam. :-) Aj vy budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nad tym este nerozmyslala, tak ani neviem... My stale cakame na termin, bez toho sa nepohneme... Jaaaj, trnavska matrika 8-( |-|
Odpovedať
no my nemáme ani bábo, ani bývanie :-( , ani na svadbu :-( hotová depka. neviem si predstaviť že by sa teraz bábo pritrafilo, kde by sme bývali, lebo tlačiť sa v jednej izbe to sa odmietam. a zase hypo na krku a ja na materskej =-) škoda reči. ešte že som po škole, ale aj to si chcem urobiť ešte doktorát, ale aj tu ma chytí depka že veď načo, keď škola mi bola aj tak zbytočná 8-( možno je niekedy lepšie ak sa človeku pritrafí všetko neplánovane, má to vždy trocha rýchlejší spád.
Odpovedať
Profilova fotka
maruska nezufaj. aj mna obcas navstivi depka, ale treba hlavu hore! Treba sa nad tym len dorbre zamysliet a ustanovit si priority a opytat sa sama seba ake mate moznosti.......... My tiez mame hypoteku, bez tej by sme nemali kde byvat a ked nemame kde byvat, tak nemozeme dat malemu domov........ Neboj, vsetko sa da, len treba chciet. Doktorat si mozes urobit aj ako 40 rocna.......vtedy budes mat aj lepsiu sancu najst si robotu co by odzrkadlila tvoje vzdelanie, skusenosti a poziadavky. a plat. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?