Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Díki :-) ale niečo jednoduhšie na výrobu? :-D :-N
Odpovedať
Jani zajtra lebo čo mám na papieri to je len také mini :-D :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mini cokoladky a vyrob si vlastny obal (etikety). :-)
Odpovedať
Zajtra dám už real :-D Zajtra super nabytý deň : ráno gynekológ,kožná potom pre oznamké ku vizážistke ohľadom svadby,kvetinárke a ešte čo ma napadá :-D :-N
Odpovedať
;-) :-) Ja mám nápad takého motílika s papiera a dáme to na poháre ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri tu. http://thingsfestive.weddingstar.com/... Tie motiliky sa zvycajne davaju ako menovky, aby ludia vedeli, kam si maju sadnut :-)
Odpovedať
Viem menovky už máme kuk do albumu ;-) ale tam by som dala trblietka a napísala že dátum našej svadby + meno alebo rpilepila cukrík :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej aj to je dobry napad. ta makova kaluzka ti tiez dobre poradila s poharikmi. alebo este lepsie - stamperliky.
Odpovedať
;-) :-) :-) :-) idem písnuť ip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
krasny motylik. mozes poveceroch vystrihovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pojdem domkov pomaly, sefka tu stale sedi ako buchta :-( Majte sa, krasny vecer :-x
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D Ahoj Janka tak zajtra ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baby takže bude to taký motýlik asi z faebného papiera a dám tam trblietky a nejako to ozdobím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, kolko deticiek budete mat na svadbe?
Odpovedať
a neni nejak skoro na svad. oznamenia? :-)
Odpovedať
lulu a preco ides az do Spaciniec???
Odpovedať
Zuzi jedno ktoré sa má narodiť v októbri(na svadbe bude mať 3 mesiace) potom vo veku 9 mesiacov-5 rokov cca 10 detičiek a 9-12 rokov - 4 deti ;-) Ružička do IP nechcem to riešiť tu vo fóre ;-)
Odpovedať
Baby vy ste tu neni :-( Idem možno ešte potom prídem ;-) Keď nie tak brú nocku,príjemný zvyšok večera :-) Zajtra držte palce...idem gynekológovi,kožnej..a ideme ešte ohľadom svadby tie oznamká,vizážistku a ešte sa dohodnúť na kvetoch a kytici...do cukrárne a výzdobu ;-) :-p
Odpovedať
Prosim, pozrite si moj album a poradte, ktora sala je krajsia.... Ja nie som nadsena ani z jednej.... lulu - to bolo rychle, vdaka ;-)
Odpovedať
Beronsche ja viem :-D ale veď na pódiu by ste mohli tancovat :-D :-D ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
mne sa paci ta 2-ha moznost... ale ani tá prvá nie je špatna, ak sa daju na stolicky navleky :-) držim palce, nech vam to dobre dopadne :-)
Odpovedať
sydnuska vidím že vy všetko do fialova ale nádherné :-)
Odpovedať
ale lulu, aby sme si nohy polamali, ked popadame? :-D :-D :-D :-D Inak zatial vyhrava c.2 a aj milemu sa viac paci, len je to trochu od ruky....... A nemate niektora seriozne napady, ako to podium zmaskovat? ;-)
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D 2 promile v sebe tak potom áno :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche: Ja som bola na svadbe, kde bol hlavny stol na podiu a mne sa to celkom pacilo. Aspon mal kazdy super vyhlad na mladomanzelov. ;-) A po veceri uz aj tak vsetci boli dole a rozpravali / tancovali s ostatnymi. Ale chapem, ak chcete mat stol dole z 'bezpecnostnych dovodov'. ;-)
Odpovedať
BAby idem :-) Dobrú noc a príjemný zvyšok večera ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Beronsche my sme tu 4 a vsetci sme sa zhodli na miestnosti 1 s navlekmi
Odpovedať
beronsche suhlasim s tebou, ani jedna nie je podla mna pekna....ta prva ma sice peknu vyzdobu, ale tie vysiace zaclony zhora su katastrofalne ako za sociku...a druha - no mne to podium so sediacimi manzelmi pripada ako keby bli vo vyklade nad vsetkymi ako nadludia..rozhodne by som sa tam necitila dobre...ale vsetko je na tebe 8-)
Odpovedať
beronsche - no to je podla narocnosti. Vidim, ze väcsina z nas je narocna =-) a kazda chce mat krasny den, ale... hlavne aby ste vy boli krasni a stastni. A mne osobne sa taktiez ako Petke viac rata miestnost cislo 1. Ved predsa tie zaclonky hore sa mozu dat uuuplne ine, a navyse vobec ta miestnost nie je hrozna. A ta druha ... nie je sice vidno zvysok miestnosti, ale tak ako su umiestnene stoly, mne by to vadilo....malo miesta na prechod k parketu.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez viac paci c.1
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?