Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Zajtra dám už real :-D
Zajtra super nabytý deň : ráno gynekológ,kožná potom pre oznamké ku vizážistke ohľadom svadby,kvetinárke a ešte čo ma napadá :-D :-N
Viem menovky už máme kuk do albumu ;-) ale tam by som dala trblietka a napísala že dátum našej svadby + meno alebo rpilepila cukrík :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Zuzi jedno ktoré sa má narodiť v októbri(na svadbe bude mať 3 mesiace) potom vo veku 9 mesiacov-5 rokov cca 10 detičiek a 9-12 rokov - 4 deti ;-)
Ružička do IP nechcem to riešiť tu vo fóre ;-)
Baby vy ste tu neni :-(
Idem možno ešte potom prídem ;-)
Keď nie tak brú nocku,príjemný zvyšok večera :-)
Zajtra držte palce...idem gynekológovi,kožnej..a ideme ešte ohľadom svadby tie oznamká,vizážistku a ešte sa dohodnúť na kvetoch a kytici...do cukrárne a výzdobu ;-) :-p
ale lulu, aby sme si nohy polamali, ked popadame? :-D :-D :-D :-D
Inak zatial vyhrava c.2 a aj milemu sa viac paci, len je to trochu od ruky.......
A nemate niektora seriozne napady, ako to podium zmaskovat? ;-)
beronsche: Ja som bola na svadbe, kde bol hlavny stol na podiu a mne sa to celkom pacilo. Aspon mal kazdy super vyhlad na mladomanzelov. ;-) A po veceri uz aj tak vsetci boli dole a rozpravali / tancovali s ostatnymi. Ale chapem, ak chcete mat stol dole z 'bezpecnostnych dovodov'. ;-)
beronsche suhlasim s tebou, ani jedna nie je podla mna pekna....ta prva ma sice peknu vyzdobu, ale tie vysiace zaclony zhora su katastrofalne ako za sociku...a druha - no mne to podium so sediacimi manzelmi pripada ako keby bli vo vyklade nad vsetkymi ako nadludia..rozhodne by som sa tam necitila dobre...ale vsetko je na tebe 8-)
beronsche - no to je podla narocnosti. Vidim, ze väcsina z nas je narocna =-) a kazda chce mat krasny den, ale... hlavne aby ste vy boli krasni a stastni. A mne osobne sa taktiez ako Petke viac rata miestnost cislo 1. Ved predsa tie zaclonky hore sa mozu dat uuuplne ine, a navyse vobec ta miestnost nie je hrozna. A ta druha ... nie je sice vidno zvysok miestnosti, ale tak ako su umiestnene stoly, mne by to vadilo....malo miesta na prechod k parketu.