Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • a ktože nám to píše z nicku 😃 Ale nie typujem že dračica 😃

• weri, no tak to ti velmi neporadim. vezmi toho koho chces ty asi. a krstnemu daj nejaku inu vyznamnu funkciu napr. svedka, alebo pri pytackach a nech ta odprevadi do kostola a v kostole si ta prevezme dedusko.

• TAk bambulky moje idem 😉

• Sponzor fóra
  • Dobre ranko 🙂

Wera a nemohli by ta viest k oltaru obaja, kazdy z jednej strany??? Ja neviem, ved na to nie je ziadne pravidlo, ci je??? Ja by som ich asi mala oboch, keby taka situacia nastala 😬 😛

Ja som pompadurku uz kupila, nasla som v jednom obchode za 3 libry, tak hovorim kupim a keby som ju aj nepouzila, bude mat Zarka na hranie 🙂

Ja som mala strasny sen tuto noc, snivalo sa mi ze uz je svadba a ja nemam zajednanu vizazistku ani kadernika a vo svadobnych satach som behala po meste a hladala niekoho, kto ma do do kopy a este k tomy som mala asi o 100kg viac ako mam... a to uz ja nie som ziadna modelka 😬 😃

No a ja chcem za svedka moju naj naj kamosku, len ona este nevie ci bude moct prist na svadbu, tak ak by nemohla, tak by som chcela sestru 🙂

• bambula...ak najdes cyklamenove servitky, daj mi prosim vediet, lebo mne sa to zatial nepodarilo

• luci hej pomylila som sa ja som to pisala 😃

• bybi : 😃 skvely sen 😃

• draci, no taka som sa zobudila prestastna, ze mam este cas vsetko zajednat 😃

• hihi no aj ja mam vyse 400 dni 😃
    vcera som rodicom povedala ze budem platit zalohu DJ...otec skoro odpadol ze tak skoro...nechape ze ,,dnesne nevesty,, sa ponahlaju a nemozem zaostavat lebo mi ho nikto vyfukne a potom budem musiet hladat...
    on povedal ze oni objednali 3 mesiace pred svadbu a nie tak skoro ako ja...
    no co uz nechapeee ako je to v tejto dobe 😃

• Ja sa tiez chystam booknut salu, DJ, kameramana a fotografa hned ako budem mat termin potvrdeny... Ked chces niekoho konkretneho, tak to ozaj tak skoro treba 😐 Preto sa citim v nevyhode, ked stale nemam termin 😃 Vsetko bude fuc, kym ho budem mat 😃 😃

• no mi sme si len povedali datum a hotovo...kostol to vyriesime nabuduci rok ...a salu no pojdeme sa opytat kolko by to stalo ale tak budem mat na dedine tak nie je problem taky ako v meste ze ma niekto predbehne...ale moze sa stat ze tam bude nejaka akcia tak treba skor povedat mu aby na ten termin ineho nezapisal...ale tak pozname sa aj nasu rodinu dedina je mala 🙂

• livia ty to budes mat vsetko cyklamenove? 🙂

• draci, len my mame obrad na matrike a oni este nezverejnily terminy kedy budu sobasit na buduci rok, lebo sobasia len 2 soboty v mesiaci... takze nemozem nic booknut, aj ked mam predbezny termin kedy by som chcela a uvidim ci sa trafim do ich terminov.. V oktobri by mali zverejnit terminy...

• liviapeto - ja som si dala objednat tieto http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4127541&vReferer=/album/index_basic.php%3FvOffset%3D2260%26vOrderBy%3D2 - velmi sa mi zapacili a kupila mi ich jedna baba tu z mojejsvadby, kupila ich v Detve, tak mi ich posle. Ak by si chcela, dam ti na nu kontakt 😉

• Sponzor fóra
  • dracica..my sme tiez mala dedina a na nas vysnivany datum uz bola sala obsadena 😞

ruzicka... cyklamenovo biele mozno so zlatou ci striebornou, uvidim, nechcem to zas prehanat

zuzik..dakujem velmi pekne, len tie farby sa mi zdaju nejake divne

• A inak....zdravim vas vsetky 😉 len to tu este docitavam.

Lulu - martinkaa nema mimi 😉 Je to moja byvala spoluziacka 🙂

Vierka - a podla mna, ked si velmi chcela, aby ta viedol k oltaru dedusko, tak pri tom ostan. A tak ako ti baby pisali, krstnemu daj nejaku dalsiu vyznamnu funkciu 😉 Ja budem mat tiez problem sa rozhodnut, kedze ocka tiez uz nemam, mama ma sice druheho manzela, ale jeho nechcem. Chcela som ockovho brata, ale ten mal pred 3 mesiacmi infarkt 😞 takze to asi nepojde.....

• livi, no kazda cyklamenova je ina, najlepsie je fakt vidiet nazivo niekde.

• no jo..sak mam este casu dost na hladanie 🙂

• bambu ja pojdem ku oddavajucemu so zenichom, tak sa mi to paci 🙂

• Aj my pojdeme spolu ruzicka 🙂

• ruzi - no urcite aj to bude krasne, ale velmi som chcela toho stryka, ale ak to nepojde....tak uvidime...

• len neviem aka je tam postupnost, ze kto kedy ide ako hostia a tak 😃

• podla mna by to mali byt rodicia...surodenci teda najblizsia rodina...a potom su ujovia tety...a tak...a nakoniec vy dvaja...
    alebo prve zenich s mamou a podobne najblizsia rodina a zdialena...priatelia a tak.. podla toho ci pojdete kazdy sam alebo spolu...ale nevesta ako posledna... !

• dobre ranko dievcata my ideme dnes pozriet moju babku do nemocnice a ideme k nasim(mojej mame a segre) pomoct idu prerabat dom 😐
    u nas resp.u mna je tiez velky pruuuser kto ma odvedie k oltaru,nasi na rozviedli uz spolu neziju,otca nepoznam,mama mala priatela strasne ma on lubi aj ja jeho vnimam ako ocina ale kedze sa rozisli stretavame sa malo ...krstneho nemam tiez ...takze sme sa rozhodli ze k oltaru ma odvedie Emmka alebo ja ju ?? 😃 😃
    kedze mame na svadbe 11 deticiek (niektore maminky mi uz vraveli ci by nemohli prist bez deticiek nech sa aj zabavia tak som povedala ze to je na nich iba ze su pozvany vsetci aj s detmi) takze presny pocet nevieme este ale premyslala som aj nad tym ze by isli niektore dievcatka s chlapcami predomnou potom ja a potom este za mnou bolo by to pekne nie ?

• hmmm...mne to pride tak divne...snad si to mozem spravit podla seba...myslela som ze oni vsetci budu uz sediet a my dojdeme spolu dvaja...ahaa takze vsetci postupne idu...dobre vediet 😃

• boze to je take mile...s emmou 🙂

• Aj mne sa paci ten napad s Emmkou 🙂 Mozno aj my nieco take vymyslime 😵

• no nie je to divne vy ste posledny oni uz tam budu...ide o to ako si to spravite...
    napriklad ja to budem mat tak ze zenich pojde prvy z mamou potom moja mama a surodenci potom krsna...a blizka rodina apotom pribuzni... a ja posledna s otcom.
    este som nedomyslela svedkov ci to maju ist za rodicmi alebo cestne ako ja? ale asi nie pojdu s najblizsou rodinou asi po surodencoch...

• trdielko to je skvele vymyslene s detmi ist..to byva ja som to aj v nejakom filme videla...to je peknee

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    0903 591 415
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov