Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, mile s Emmkou, len aby ta niekde nestiahla prec alebo si stahe pred teba a nepusti ta. :-D ja budem mat malu ako druzicku, pojde predomou a bude vyhadzovat lupienky. a este pred nou pojde druzicka s druzbom a to draheho syn a kamaratova dcera, oni su skoro rovnako stari, tak budu pekny parik. ruza, ved rodicia a ostatni by mali uz sediet. a potom pojdu tusim svedkovia, za nimi uz len vy dvaja.
Odpovedať
No ja urcite chcem tak, aby vsetci uz sedeli v kostole a pojde drahy s mamkou a na koniec ja ;-)
Odpovedať
no mne sa vidi ze svedkov dam predo mnou...najpr rodicia a surodenci, potom kamarati...a svedkovia spolocne pred nami dvomi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No kocky, teraz neviem co vlastne chcem... Ci pojde drahy prvy a ja nakoniec, alebo pojdeme spolu :-D alebo pojdem nakoniec ja so Zarkou :-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
postupnost mne teda nic nevravi ja velmi tuzim po tom aby vsetci v kostole uz sedkali a drahy ma uz bude cakat pred oltarom a nakoniec pojdu druzicky a ja x-) nedovolim aby draheho niesla pred oltar svokra nikdy ! ziadne dieta si neviedla pred oltar nebude viest ani jeho on je totizto oblubeny synacik na jeho brata promociach nebola lebo on uz nemal byt a vidiet ze ho nema rada-vlastneho syna! ale mojho zboznuje ja tieto rozdiely neznasam to nedovolim ona mi vecne nadava aponizuje ma a toto je pomsta odo mna ;-) som svina ja viem ...
Odpovedať
ano tak ked je to v kostole tak to ma vacsiu symboliku a caro ak ta niekto niekde caka, pripada mi to ako z tych romantickych preafektovanych filmov :-D :-D :-D ...ale ked je to len matrika :-. mne sa zas paci, ze ideme spolocne do nasho noveho zivota :-) a xcem sa ho drrzat, lebo budem nervozna jak koza, neznasam take ceremonie :-D a jedine s nim sa citim ista sama sebou,vtedy mi mozu vsetci vyliest na hrb :-D
Odpovedať
Trdielko to určite sprav tak s tou Emmuškou x-) Bude to roztomilé :-) x-) Deniska..aha už som pochopila martinku :-D :-N A ozaj ešte jedna strana a krásnych 300. stán čím zapijeme? :-D
Odpovedať
Zachvílu ideme pre tú pílu, ešte nejaké vybavovačky po meste, kávička nákupy a kino 8-) :-D Sa mi žije keď som na maródke čo???? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Budeme zapijat? :-D Kazda z nas pri PC dame "jeden" na krasne svadby :-D
Odpovedať
lulu ale pri marodke by si mala doma sediet / lezat....
Odpovedať
Deniska hej ja ale z džúúsom :-D :-D Ružička viem ale to ma nebaví :-D :-D A keď príde kontrola no čo už tak si zarobíme :-D Ale už ani moc nechodia :D
Odpovedať
Baby už budem musieť ísť tak rýchlo aby sme stihli tú 300 stranu :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Lulu - tak mozno zarobite, ale pravdepodobne budes musiet marodku ukoncit. Tak to je. Tak teda s dzusom....ja tiez. ;-)
Odpovedať
aj ja....aj jaa.... ja tiez moc nepijem a dzus je fajn ;-)
Odpovedať
Deniska tak či tak v pondelok do práce a zajtra sa mi končí maródka ;-) :-D
Odpovedať
Dračica ;-) :-D Presne a taký pomarančový :-D
Odpovedať
oooo, lulu - tak to len potom chod, nakupuj ;-)
Odpovedať
presne aj ananosovy mi chuti :-) No to ti nezavidim ist do prace v pondelok ale..nebudes sama ;-) kto pojde do prace :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pripajam s cajom :-D
Odpovedať
No nedaj Boze dojst do 300.strany...ja som zvedava, ktora tam bude prva ;-)
Odpovedať
ja s kolou :-)
Odpovedať
uz som sa to raz pytala,len nikto mi neodpisal :-| ..tak sa pytam este raz...ci niektora mate skusenot, ze ste sa bali oznamit svadbu niekomu, lebo ste vedeli, ze nebude prilis nadseny a budete si musiet vypocut recicky alebo hocico ine...???
Odpovedať
:-D Len penáážky :-D A ozaj baby teraz hladám podprsenku nie a nie ju nájsť v skrini :-D ]-(
Odpovedať
hmmmm coca colu by som si dala aj pepsi je fajn... ja mam rada aj tonic
Odpovedať
Ruži tak v tom ti neporadím :-N
Odpovedať
ruzicka a preco by niekto nebol nadceny teda z akeho dovodu?? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ja nasim...a aj to presne tak dopadlo,takzebteraz sa uz o svadbe s nimi vobec nebavim. tiez patrim k tym, ktore by chceli mat s mamou kamaratsky vztah, ale neda sa. nie je to vzdy zle, ale ak je nieco pre mna dolezite, ju to nmikdy nezaujima
Odpovedať
Lulu - tak ty si to tam tak vypratala, ze ani podprsenku nenajdes? :-D
Odpovedať
Bože nie a nie tá 300 strana :-D
Odpovedať
Deniska nee bordel v skrini- pretože môj Radim keď mi šiel po veci do nemocky absolútne ako keby tam bomba vybuchla :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?