Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
hihi berosche : no tak by si mu zacala hovorit ze co ma kupit vybavicku a tak a ked budes o jednej teme hovorit dlhsie mozno par slov zachyti
je dobre par chvil si od seba oddychnut a mat priestor na seba ale ma to svoje hranice ak sa nezaujima o teba to nie je moc dobre ako nic to nemusi vazne naznacovat ale tak...ak to je kazdy den tak to je podla man dost19. aug 2010- Sponzor fóra
no to mas ruzicka pravdu, ved niektore su take strasidelne a krvave, ze ja by som sa pri ich hrani asi pos...
Mna zatial uputali len 3 hry: asi tak pred 8 -10 rokmi tieto: Neverhood, Harry Potter (ten bol pre malu segru, tak som jej musela ukazat ako sa hra) a nedavno este jedna ceska, ktorej meno som zabudla - taky maly robot tam hlada kamosa - velmi zabavne!!
19. aug 2010ja mam doma hokejistu, uz ale nehra profi, ale chodieva si raz za tyzden zahrat, plus halovy futbal tiez raz za tyzden. A ja 2 krat do tyzdna som chodila na aerobik, od septembra chcem zas. Plus sme sa zapisali do tanecnej. Ale vacsinou robime veci spolu. Ale ked ma svoje aktivity tak mam aspon cas pre seba.
19. aug 2010Caute nevesticky,
dnes je tu aj sefka, tak musim nenapadne
Moj je tiez futbalista, a ked nehra, tak je na zapase. Ale vyhobuje nam to obom - ked ide hrrat, vynervakuje sa je kludny a ked ide pozerat, tak je s chalanmi a pride na ine myslienky, daju chlapsku rec domov pride vyrelaxovany a kludny. A este aj rad, ze mu nezakazujem chodit - minule povedal, ze tato vlastnost sa mu na mne velmi paci - ze aj ked niekedy nesuhlasim, aby tolko casu venuval futbalu- nikdy mu ho nezakazem.
Ja mam svoje konicky - vyspka skola je konicek (sa mi nesmejte, ale rada tam chodim a citam knihy. a nie som fiflos, vysledky som mala priemerne) a kazdu stredu vecer dobrovolne pomahavam v jednom poskolskom kruzku (ako pionieri).
Obaja prideme na ine myslienky a ked sme spolu, sme si vzacni a cenime si spolocne straveny cas.
Moj je super na mentalne stimulovanie - raz za cas dame taku super konveerzaciu, ze mam vyprazdnenu hlavu a moj vie ako ma mentalne stimulovat.19. aug 2010kazdy je individualista...aspon vidite ake rozne mame konicky
ja mam rada dejiny, literaturu, fotografovanie, prirodu, kvety, historicke pamiatky, hudbu a film...potom dojdem za priatelom ( lebo sme spolu kazdy den ) a robime nase spolocne konicky - okrem seba mame radi nasich skreckov a pc hry
je fajn ked clovek najde takeho cloveka, ktory iste veci miluje rovnako ako on a mozu to teda robit spolocne
19. aug 2010my nejako spoločnú takúto aktivitu nemáme, ja som športový antitalent, pc hry nejako moc nemusím, dosť mám PC v robote a doma už ani moc nezapínam ak nemusím. Ja mám rada kvetiny, ale neviem ich pestovať
, zbožňujem spoznávanie krajín a cestovanie ( len to trmacanie domov ee
) ale to vyplýva z môjho znamenia, a niekde podvedome mám rada cudzie jazyky, ale inak sa na mňa nelepia a nelepia
. A strašne rada vysávam
19. aug 2010
maruska, este ma napadlo, ber to tak, ze ked ide dolezity zapas v telke, tak mas aspon na seba cas!!