Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ruzi ja som vedela ze je to take kratke, ale bude to tak 15-20 minut myslim... ja by som zase nevydrzala v kostole hodinu, ale ja som na kostoly nikdy nebola :-N
Odpovedať
:-N No my budeme mať aj svadobnú svätú omšu ;-)
Odpovedať
no myslela som tiez ze nejakych 15 -30 minut...tak neviem :-|
Odpovedať
takže cca 50-60 minút
Odpovedať
bybi kde si davas sit saty?? ja sa bojim ze mi to pokazia alebo co a ...ja neviem..hm...a ked mi usiju a potom co ja viem priberiem a ja ich budem uz mat doma kto mi ich upravy??
Odpovedať
hej bybi ja som tiez nikdy na kostoly moc nebola...zvlast na fararov :-S ...no a tak mi to chybat nebude x-)
Odpovedať
o to nejde o fararov..ide o to prostredie...atmosferu..je to ine krajsie..myslim vsetko okolo toho..
Odpovedať
Ani my sme pôvodne v kostole mať nemali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Draci poslem ti IP :-) Ja som do kostola nikdy nechodila, nemam birmovku, moj neni ani len pokrsteny, tak sa mi to zda divne brat sa v kostole ked sme tam nikdy nechodili ani jeden... A matrika spravi co ma, a to aby sme konecne boli mnzelia... Ved potom to oslavime na hostine x-) x-) x-)
Odpovedať
a co sa zmenilo?? ja som zase povedala ze ked nebudem mat v kostole tak nemozem mat svadobne saty...ze na matrike nechcem... ze to nie je pre mna, v kostole bude plno ludi a uvidia ma v satach a na matrike co to je malicka miestnost 4 steny a nic...a za par minut je koniec...to som nechcela eeee... tak priatel suhlasil..ani ja do kostola nechodim a on vobec nie...ale svadbu chcem tam ! ako sa hovori co boh spoji to je navzdy
Odpovedať
a v mojom pripade v kostole pridia vela ludi ...nie len ti co na hostinu pojdu ...cela rodina..aj kamosi a tak...a na hostinu len 40 ludi.. a na matriku by sa ani nezmestili :-D
Odpovedať
Bybi ;-) A málá je pokrstená? :-N Asi nie že? :-N drači mali sme mať v kaštieli v Bohuniciach aj hostinu ale volali že z tech..dôvodov to rušia do toho tehotenstvo ;-) Tak sme si povedali že v kostole môže byť obaja veríme v boha chodíme niekedy do kostola tak prečo nie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ak v boha veris, tak ano... pre mna "co boh spoji" nic neznamena :-)
Odpovedať
bybi chápem ;-) Akurát volala kamoška či nechcem prísť :-) Tak idem pokecať :-D ;-) Potom sa ozvem :-)
Odpovedať
bybi som pokrstena a verim...ale nemam rada fararov...kostol mi chybat nebude...a ani nikomu nezavidim a nelutujem ze nemam svadbu v kostole :-) ...pre mna ako ten Den cely ma svoje caro,hlavne ze poviem muzovi ANO, to je pre mna dolezite, nie to vsetko naokolo... x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lulu nie, mala nie je pokrstena... My sme sa rozhodli, nech si sama vyberie vieru a potom, ked bude chciet, nech sa da pokrstit... Preto ze ona chce, nie preto ze my sme chceli :-) ruzicka presne, ja chcem manzelstvo ako take, toto je len sposob, ako ho mat a aj tak sa tesim najviac uz potom na tu oslavu, ze si budeme uzivat jeden druheho x-)
Odpovedať
poznam aj tie co sa vydavali tehotne v kostole a vobec to nevadi
Odpovedať
baby taka otazocka...vsetky si idete nalepit umele nechty na svadbu? ...mne sa to nelubi, ja si to nedam, len jak kukam kazda to ma v albume...moj priatel tomu hovori pazury :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ved ja respektujem kazdeho nazor :-) Kazdy si to spravi tak, ako sa to jemu paci :-) Ja som na kostoly nikdy nebola, preto sa mi to zda divne mat tam teraz svadbu :-) Ruzicka, ja urcite budem mat gelove pazury :-D :-D :-D
Odpovedať
bybi dobreeeee ja svoje normalne....haha :-D :-D :-D nech ma priatel radost inak zajtra mame svadbu v rodine...a dalsiu taku tajnu, mne to uz pripada smiesne :-D dnes je taky trend nielenze nepozvat,ani nedodat oznamko ale ani neoznamit =-) byvaju vedla nas a je to blizka rodina, uz ked vydavali prveho syna tak sme sa to dozvedeli v kadernictve...ted vydavaju dceru a povedali ze az na jesen niekedy a ted bum niekto na dedine nam prezradil ze uz zajtra, pekne co? :-D :-D :-D
Odpovedať
ruzicka : ja nebudem mat nalepene nechti budem mat svoej kratke..len si dal lak a je...nikdy som to nemala a ani sa mi to nepaci je to nemotorne sa s tym naraba a ako by som sa obliekla :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja urcite budem mat gelove, ale nechcem velmi dlhe, tak normalne, lebo ja tiez nie som na dlhe zvyknuta :-) Ale paci sa mi to (gelove nechty - mala som len raz :-))
Odpovedať
a ja ani vizazistke a ani kadernicke nepojdem...namalujem sa sama vsak to nic nie je...a aj tak chcem nieco jemnucke tak to zvladnem ... a natoci mi uz niekto z rodiny vlasy to tiez nie je problem...a budem mat korunku...
Odpovedať
ja budem musiet lebo vyzeram jak prizrak :-D
Odpovedať
ale nevyzeras....
Odpovedať
kamoska bola u vizazistky ..ked sme mali stuzkovu a tak ju dobabrali...ze ja nic take nechcem...ja sama a viem ze sa mozem na seba spolahnut..nedam sa cudzej osobe do ruk...ani za nic... ona bola v TT ako je CK Prima..pri mestskej brane...pri tom kostole
Odpovedať
joj, dnes akosi nestíham nič, ani necítim že už je piatok :-| ja si dávam nechty len spevňovať gelom, žiadna umelá vložka, takže aj na svadbe to budem mať. a vizaž a kadernička to je niečo na čo si na svadbe potrpim, neodvažila by som sa to robiť sama. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja urcite budem chciet aj kadernika aj vizazistu... vizazistka mi aspon zafixuje make-up, nech vydrzi celu noc a nie prve 2 hodiny :-) A kadernik, toho mam svojho a toho chcem aby mi aj vlasy robil, ja zboznujem ked sa mi niekto hra s vlasmi, takze 3 hodiny u kadernika bude pre mna ako v nebi :-D :-D :-D
Odpovedať
ahojte!!! len tak som preletela co ste pisali.. uff nestiham citat.. ;-) Mne sa na obrade na urade nepaci, ze tam min. 2x spomenu akrem ineho aj "snubenci su oboznameni so zdravotnym stavom".. blee zabijak romantiky.. Ale verim, ze sa to da urobit aj pekne.. My mame v kostole, aj ked do kostola nechodime... jednak budu mat babky dusu na mieste, jednak sa mi to viac paci.. take slavnostnejsie mi to pride.. A urcite si nalepim umele nechty, ale len kratke. Uz som to mala a vyzeralo to prirodzene. Dlhocizne pazury tiez nemusim. Kadernicku a vizazistku potrebujem, ale urcite pojdem na skusku. A chcela by som umele mihalnice... Este uvidim, urcite sa vsak riadim tymto: Menej je viac a vsetkeho vela skodi!! Hlavne nechcem vyzerat ako malovane vajce... :-D
Odpovedať
draci zalezi aky je vizazista...vies ja napr viem ake ocne tiene mi pojdu :-) lenze sama si neviem spravit oci take cierne vyrazne a na foto ich xcem mat velke..takze to snad nedobabre :-D a sama mozes ist aj na skusku :-N ..s vlasmi moc roboty nebude,len ich ucesat povyfukat do nejakeho tvaru,lebo ich nemam dlhe :-.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?