Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
vsak jasne ked byvas daleko to sa neda...chapem..mas pravdu vela penazi to stoji aj tie agentury a tak..a chcem si to spolocne robit spriatelom vyzdobu a tak,,oznamka apod. bude zabava,a budem mat z toho nieco...bude ma to bavit..a viac sa budem tesit z toho...a este k tomu aj usetrim tolko pozitivneho :-)
Odpovedať
ja tam popolnočky nevidím =-) zato tie super samodržky x-) odkial si objednala?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať svadbu v kostole, tiež to bude trvať aj hodinu ako u lulu, lebo chceme aj omšu :-) mne sa moc nepáčia v kostole tie 30 minútové svadby bez omše - keď už v kostole tak s omšou, tak sa to páči mne :-) vizážistku mať budem, ak by ste chceli tak viem odporučiť veľmi šikovnú úžasnú osôbku, je naozaj veľmi dobrá - už ma viac krát líčila a je z x vizážistov, ktorý ma líčili tá naj :-) kaderníčku taktiež budem mať, chcem byť v svadobný deň tip top a ja som rada rozmaznávaná a hýčkaná :-D :-D takisto aj nechtíky si dám spraviť, ale kratučké :-)
Odpovedať
maruska samodržky si nemusis objednavat to si kupis hocikde...ja ich nosievam ale teda cierne
Odpovedať
Profilova fotka
weri a odkial je ta vizazistka, ja si rada necham poradit, lebo ani neviem kto je v Trnave a okoli a nie to kto je este dobry :-) maruska ma tam fotku, ze to budu popolnocne, ale s ruzovou maslou :-) Krasne, ale na take treba postavicku :-) Tu ja bohuzial od porodu uz nemam :-N :-p
Odpovedať
Profilova fotka
co su samodrzky???? Tie pancuchy take, co same drzia :-N
Odpovedať
ja som si kúpila v Bepone, také telové, len mi boli akési malé a rýchlo sa zošupli, no moc nedržali. a keĎ som sa tety predavačky opýtala či majú aj biele, tak na mňa pozerala akoby som chcela diamantovú korunu na hlavu :-D
Odpovedať
bybi ano tie...
Odpovedať
Profilova fotka
Inak som teraz len tak z haluze pozerala, ze kolko ten svoadny toaletak vlastne stoji, tak okolo 5-6 libier za 2 rolky :-) Ja mozno len tak zo srandy kupim domov 2 rolky, ale keby som mala pre hosti, tak len toaletak ma zruinuje :-D
Odpovedať
weri diik za nazor...neviem, mozno ta dotycna prehanala s tymi 10 minutami, tak uvidime popytam sa :-)
Odpovedať
:-D :-D to uz nevedia niektore nevesty co od hlupoasti maju vymysliet :-D
Odpovedať
bybi, radšej kúp malej nejakú hračku, ako ten toaleťák :-D veď to je haluz na entú. to už fakt nevedia čo by vymysleli a kočky sa na to chytia len preto že je to pomenované že svadobné :-D už som sa tu dočítala o novinách svadobných, teraz o svadobnej zumbe :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby ja tie svadobné "hajzláky" nechápem, akože aby si niekto vytieral zadok s nevestou a ženíchom? No neviem si predstaviť nič slávnostnejšie :-D :-D :-D dračica - veľmi pekné sú, budeš krásna nevesta :-) len by som asi volila potom jemnejšie doplnky, keďže už šaty sú také výrazné a nádherné, ale to je len môj názor :-) bybi - ďakujem moc, vždy som chcela biele popolnočky - ale v poslednej dobe veľmi uvažujem o jednych ružových prenádherných šatách, len kurnik neviem čo by som spravila s týmito :-)
Odpovedať
weri, dala ich prefarbiť na krémovú a máš šaty na ples ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
taketo nepodstatne drobnosti vzdy stoja najviac, takze ja sa chcem tomu vyhnut, my budeme mat aranzera na salu a ja nebudem nic viac robit... Akurat menovky :-D Ja chcem zelenu vyzdobu a som hovorila mamine, ze by sa mi celkom pacila vyzdoba zo zelenych jablk, niekde som to videla... Jablka nie su drahe a oni to spravia krasne z hocicoho, su profesionali a je to ich vizitka...
Odpovedať
no kto vie ake budem mat este som ziadne neskusala a ani neviem ake sa mi hodia...tak uvidim..len su peknucke
Odpovedať
kvetinárstvo by mi nevedelo urobiť výzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
maruska a veru mas pravdu :-D Inak je to strasne, aj tu a urcite aj doma, vsetko svadobne stoji 5 krat tolko ako normalne... Sme sa minule o tom s kamoskou rozpravali, ona sa vydavala minuly rok, ako strasne okradaju, lebo vedia ze nevesta to kupi...
Odpovedať
Profilova fotka
maruška objednala som z saxana . sk a ešte rada, keď dáš do zľavového kódu slovo wedding, odrátajú ti 5 eur z celkovej ceny objednávky :-) bybi - ona býva kúsok od BA, ale myslím, že nie je problém aby prišla aj do TT :-) je úúúúžasná, naozaj odporúčam :-)
Odpovedať
urcite ano vedelo a ti by si si to potom len dala na auto..a ked myslis vyzdobu sale tak to asi sa tam musis spytat.. bybi : nevesta a zenich ti teda....by mali co chcu a kolko investovat a potom uz len vyradovat co je zbytocne a co by velmi chceli a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
das mi na nu kontakt do IP pls??? Ja sa jej potom ozvem, ked budem mat termin :-) Lebo ja ozaj nikoho nepoznam a ked hovoris ze je dobra... :-) Ked zo mna spravi krasnu, preco nie :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa snazim ziadne zbytocnosti nekupovat, ale niekedy je to velmi lakave a pravda je taka, ze nepotrebne... Ale to je tak aj ked babo som cakala, tiez som chcela vsetko a polovicu som ani nevyuzila..
Odpovedať
no hej poznam to..aj ja ked pozeram napr.bizuteriu tak sa mi velmi paci a ked si uvedomim ze kolko tu stoji ze keby som isla do obchodu tak ma vyde lacnejsie..lebo tu vedia ze je to pre NEVESTY a za to si clovek za plati...
Odpovedať
Profilova fotka
ja napriklad topanky neviem zohnat... jedna vec je tu problem zohnat biele a druha, nechcem platit viac ako 20 - 30 libier, lebo ich budem mat 3 hodiny a uz ich neobujem... Mam balerinky na prezutie a verim ze ich aj rychlo vyuzijem, lebo ja nie som na podpatky vyknuta, ale zase na obrad chcem, lebo ja som pri mojom taka malicka, nech sa trosku dorovname :-D
Odpovedať
ani ja nemam rada moc velke podpatky ked tak malicky a este ked na hostine budem tancovat no vsak mi odidu nohy :-D ja tiez napr. ssi topanky nebudem kupovat v salonoc kde su saty...to by ma vyslo 3x viac ...lebo to je pre nevesty a za to si zaplatia strasne ,,, ja pojdem do normalneho obchodu a kupim si biele topanocky a vydu ma lacnejsie aj 20 eur
Odpovedať
Profilova fotka
No ved aj ja tak hladam, a maju vela, ale kremove... Nikde neviem zohnat cisto biele. A kedze moje saty budu snehovo biele, kremove topanky mi k tomu nepojdu :-|
Odpovedať
hm no to je pravda...ale ked to tak zoberies..tak niektore maju aj cervene topanky ...
Odpovedať
Profilova fotka
vezne??? Tak to som este nevidela...
Odpovedať
no v salonoch su svadobne topanky od tých 50 eur vyššie, pekné sú, ale tá cena je desná.
Odpovedať
nie ja kopec takych fotiek...skusim pohladat...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?