Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
vsak jasne ked byvas daleko to sa neda...chapem..mas pravdu vela penazi to stoji aj tie agentury a tak..a chcem si to spolocne robit spriatelom vyzdobu a tak,,oznamka apod. bude zabava,a budem mat z toho nieco...bude ma to bavit..a viac sa budem tesit z toho...a este k tomu aj usetrim tolko pozitivneho :-)
my budeme mať svadbu v kostole, tiež to bude trvať aj hodinu ako u lulu, lebo chceme aj omšu :-) mne sa moc nepáčia v kostole tie 30 minútové svadby bez omše - keď už v kostole tak s omšou, tak sa to páči mne :-)
vizážistku mať budem, ak by ste chceli tak viem odporučiť veľmi šikovnú úžasnú osôbku, je naozaj veľmi dobrá - už ma viac krát líčila a je z x vizážistov, ktorý ma líčili tá naj :-) kaderníčku taktiež budem mať, chcem byť v svadobný deň tip top a ja som rada rozmaznávaná a hýčkaná :-D :-D takisto aj nechtíky si dám spraviť, ale kratučké :-)
weri a odkial je ta vizazistka, ja si rada necham poradit, lebo ani neviem kto je v Trnave a okoli a nie to kto je este dobry :-)
maruska ma tam fotku, ze to budu popolnocne, ale s ruzovou maslou :-) Krasne, ale na take treba postavicku :-) Tu ja bohuzial od porodu uz nemam :-N :-p
ja som si kúpila v Bepone, také telové, len mi boli akési malé a rýchlo sa zošupli, no moc nedržali. a keĎ som sa tety predavačky opýtala či majú aj biele, tak na mňa pozerala akoby som chcela diamantovú korunu na hlavu :-D
Inak som teraz len tak z haluze pozerala, ze kolko ten svoadny toaletak vlastne stoji, tak okolo 5-6 libier za 2 rolky :-) Ja mozno len tak zo srandy kupim domov 2 rolky, ale keby som mala pre hosti, tak len toaletak ma zruinuje :-D
bybi, radšej kúp malej nejakú hračku, ako ten toaleťák :-D veď to je haluz na entú. to už fakt nevedia čo by vymysleli a kočky sa na to chytia len preto že je to pomenované že svadobné :-D už som sa tu dočítala o novinách svadobných, teraz o svadobnej zumbe :-D :-D
baby ja tie svadobné "hajzláky" nechápem, akože aby si niekto vytieral zadok s nevestou a ženíchom? No neviem si predstaviť nič slávnostnejšie :-D :-D :-D
dračica - veľmi pekné sú, budeš krásna nevesta :-) len by som asi volila potom jemnejšie doplnky, keďže už šaty sú také výrazné a nádherné, ale to je len môj názor :-)
bybi - ďakujem moc, vždy som chcela biele popolnočky - ale v poslednej dobe veľmi uvažujem o jednych ružových prenádherných šatách, len kurnik neviem čo by som spravila s týmito :-)
taketo nepodstatne drobnosti vzdy stoja najviac, takze ja sa chcem tomu vyhnut, my budeme mat aranzera na salu a ja nebudem nic viac robit... Akurat menovky :-D Ja chcem zelenu vyzdobu a som hovorila mamine, ze by sa mi celkom pacila vyzdoba zo zelenych jablk, niekde som to videla... Jablka nie su drahe a oni to spravia krasne z hocicoho, su profesionali a je to ich vizitka...
maruska a veru mas pravdu :-D
Inak je to strasne, aj tu a urcite aj doma, vsetko svadobne stoji 5 krat tolko ako normalne... Sme sa minule o tom s kamoskou rozpravali, ona sa vydavala minuly rok, ako strasne okradaju, lebo vedia ze nevesta to kupi...
maruška objednala som z saxana . sk a ešte rada, keď dáš do zľavového kódu slovo wedding, odrátajú ti 5 eur z celkovej ceny objednávky :-)
bybi - ona býva kúsok od BA, ale myslím, že nie je problém aby prišla aj do TT :-) je úúúúžasná, naozaj odporúčam :-)
urcite ano vedelo a ti by si si to potom len dala na auto..a ked myslis vyzdobu sale tak to asi sa tam musis spytat..
bybi : nevesta a zenich ti teda....by mali co chcu a kolko investovat a potom uz len vyradovat co je zbytocne a co by velmi chceli a tak...
das mi na nu kontakt do IP pls??? Ja sa jej potom ozvem, ked budem mat termin :-) Lebo ja ozaj nikoho nepoznam a ked hovoris ze je dobra... :-) Ked zo mna spravi krasnu, preco nie :-D :-p
Ja sa snazim ziadne zbytocnosti nekupovat, ale niekedy je to velmi lakave a pravda je taka, ze nepotrebne... Ale to je tak aj ked babo som cakala, tiez som chcela vsetko a polovicu som ani nevyuzila..
no hej poznam to..aj ja ked pozeram napr.bizuteriu tak sa mi velmi paci a ked si uvedomim ze kolko tu stoji ze keby som isla do obchodu tak ma vyde lacnejsie..lebo tu vedia ze je to pre NEVESTY a za to si clovek za plati...
ja napriklad topanky neviem zohnat... jedna vec je tu problem zohnat biele a druha, nechcem platit viac ako 20 - 30 libier, lebo ich budem mat 3 hodiny a uz ich neobujem... Mam balerinky na prezutie a verim ze ich aj rychlo vyuzijem, lebo ja nie som na podpatky vyknuta, ale zase na obrad chcem, lebo ja som pri mojom taka malicka, nech sa trosku dorovname :-D
ani ja nemam rada moc velke podpatky ked tak malicky a este ked na hostine budem tancovat no vsak mi odidu nohy :-D
ja tiez napr. ssi topanky nebudem kupovat v salonoc kde su saty...to by ma vyslo 3x viac ...lebo to je pre nevesty a za to si zaplatia strasne ,,, ja pojdem do normalneho obchodu a kupim si biele topanocky a vydu ma lacnejsie aj 20 eur
No ved aj ja tak hladam, a maju vela, ale kremove... Nikde neviem zohnat cisto biele. A kedze moje saty budu snehovo biele, kremove topanky mi k tomu nepojdu :-|