Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
A určite sa tešííš na maminku :-) Jasnéé daj adresu :-D
Odpovedať
Ahojte :-) Idem k TV, napapť sa mžno sa ešte vrátim ;-) Ak nie tak brú nocku...príjemný zvyšok večera x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Samko je krsniatko - bratov syn,ale lubim ho ako svojho:) tesim sa na nu velmi..kedze moj otec vyhlasil,ze nie som jeho,tak mam len maminku,ktoru zboznujem :)
Odpovedať
Peťka to fakt to otec vyhlásil? :-( Ja mám s mojím tatinom skvelý vzťaz ;-) Aha Samko je krsniatko aj ja mám krsniatko MAximka a je ako môj drobec v brušku :-* Ale už idem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobruuu nocku dievcence ... Petka ja svojho otca nepoznam,nasi sa rozviedli ked som mala 11 mesiacov ako ma teraz moja Emmka ... nikdy sa o mna nezaujimal ..on tvrdi ze uz ma svoju rodinu,dalsia zena a 3 deti,mna odpisal ja uz jeho rodinou nie som ... zijem s tym som zvyknuta i ked si kazdy den uvedomujem ked nasa mala Emmuska povie tata a on jej da pusinu o co vsetko som prisla ...o pusu na dobru noc,o objatia,prisla som o prve kroky s tatinom,o smiechy s nim,o steklenia,o Vianoce a zabijanie kapra,mna otec neucil byciklovat ani korculovat,nemala som muzsku vychovu ...toto vsetko moja nasa dcera mat bude ...
Odpovedať
Profilova fotka
Hej..ale prezila som bez neho 25 rokov a prezijem bez neho aj svadbu.. Lulu dobru noc aj drobcovi:)
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak ja uz ani neviem kolko stranok som pozadu :-N :-( Ani neviem najst svoj posledny prispevok .. nepomoze mi s tym niekto? Pisala som v nom ci mi moze niekto povedat v skratke co sa popisalo co mate nove lebo uz vtedy som nestihala. Tak sa to mozem opytat znova :-D
Odpovedať
cauko hainy...ako sa mas? :-) ...ja ani neviem, tu nic take u mna a u teba? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ruzicka ja som si az teraz vsimla, ze si mi pisala :-) paci sa mi licenie ake ma aqilera, dnes som bola na skusku, vzala aj notebook ukazat s tymi obrazkami.. skuska dopadla supeeerrne, presne tak ako som to chcela ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Trdielko tak to sme na tom rovnako,ale moj od nas odisiel este pred mojim narodenim,potom sa parkrat snazil o stretnutie,ale nakoniec som z toho vysla ja ta zla..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby strasne by som chcela mat na parkete balony,take,aby ich na zemi drzal zabaleny kamen alebo nieco ...neviete mi poradit? Viem si to sama spravit,alebo nejaka firma?
Odpovedať
simi ale je to dost odvazne nie? neviem ci mne by to slo...ozaj a nase vizazistky take vedia teda spravit? :-p uf tak nemma dobru naladu hned zrana, prave som dostala vynadane, ze preco na ploche pc mam tolko ikon ( narazajuc na priatela kedze to boli nase spolocne ) :-| :-| :-| mysliac to tak, ze to neni dolezite a je to blbost ( alebo skor blbec v prelozeni ) 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
simi mne sa lubi toto na tvar, ale neviem ci by mi to slo : http://www.google.sk/imgres?imgurl=ht...
Odpovedať
Ahojte :-) Dnes na porazenie deň :-S Radko volali na stavbu..šiel a ako keby toho nebolo dosť spadlo mu lešenie na nohu :-( Ja som dnes nejaká podráždená |-| A to sme chceli ísť poobede niekam na hrad alebo zámok 8-( Akurát ma čaká upratovanie :-p A idem Vás dočítať =-)
Odpovedať
Hainy...konečne si sa ukázala :-) :-N Ako prípravy? Ružička...tak si nie si sama aj ja mám takú náladu..neviem či sú to tehotenské hormóny :-D :-p |-| Trdielko...možno to tak malo byť :-( Peťka...to isté...neboj neni si tá zlá ;-) :-(
Odpovedať
Baby asi obedujete čo? :-D :-N V stredu má prísť sestericin muž..tak prinesie tehotenské veci po sesternici(volá sa livika) tak sa tešííím :-D :-N Aĺe ja chcem chvílku pokecať aby som nabrala silu :-D lebo idem upratovať :-D :-p
Odpovedať
asi tu nik nie je
Odpovedať
Ale ty si tu Ružička :-)
Odpovedať
hej, ale mne tiez nik neodpoveda :-D na aky zamok si xcela ist?
Odpovedať
A ozaj ráno šlo Olsen twins: Magický kameň :-) ja tie filmi zbožnujem :-D :-) Oni sú také rozkošné..aj ja chcem dvojičky :-D x-)
Odpovedať
Už odpovedááám :-D :-D Neviem o by sme sa dohodli ale asi na Dobrú Vodu aj keď som tam bola x krát :-D :-p Hlavne nech nesedím doma :-D :-D Ja s Radkom sme také turisticko-cestovateľské typi :-D Ale uvidím v ako stave má tu nohu =-)
Odpovedať
a na Dobrej vode je hrad? =-)
Odpovedať
myslím zrúcanina :-) ;-)
Odpovedať
tak som to myslela :-) Niekam do prírody a taak ;-)
Odpovedať
no min. pocasie vam vyslo :-)
Odpovedať
Len ako to bude s tou Radkovou nohov :-( :-D :-D :-D Ešte to neviem príde okolo pól tretej :-D Už som samá bez seba :-D :-p
Odpovedať
to verim
Odpovedať
:-D |-| A čo porábaš??? Mne mama navarí a prinesie :-) Už idem upratovať ;-) :-p Ale PC nechám zapnutý(notebook bral Radko na stavbu )
Odpovedať
snad to nebude nic vazne s tou nohou... ja si pustam hudbu a kecam s kamoskou...pozeram nejaku hudbu na svadbu :-)
Odpovedať
AHa ;-) ale tak ževraj neni-my volal :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?