Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
No moja, tak, tak...vikendik ma byt oddychovy ;-) Tak ja si hlavne uzivam draheho, kedze je doma len cez vikendy. V piatok zabava, vcera grilovaka a dnes idem blahozelat svokre, mala narodky... ;-)
Ahojte :-)
Deniska polepši sa!!! Aj drobček odkazuje !! :-D :-D
BAby tak ideme do Smoleníc..Radko je ešte na stavbe ale potom pôjdeme a dokonca je tam aj takáto akcia:
http://www.smolenice.com/html/images/...
A ozaj som išla do reštiky sa najesť a koho nestretnem??? Moju spolužiačku zo základky s tým kočíkm čo som najprav chcela(ten hnedý) :-o :-) Tak som ju pozvala na obed do reštiky že pokecáme :-))) Ale ako som tak kočíkovala jej malú( Vikinka - 2 mesiace) tak sa mi ten kočík zdal nelabilný a dokonca mi bola aj rukoväť nepohodlná....a keď sme tak v reštike sedeli ona hoak tlačila k sebe a od seba tak som si všimla že predné kolieska sa vychylujú ]-( :-| Tak dobre že sme sa preň nerozhodli ;-)
Deniska veru :-/ Ani ona si nepochvaluje ;-) Ale tento zelený čo máme vybraný má Maximko a je super x-) TAkže ho dostaneme zadara a v super stave :-)))
A zajra príde jej muž(ide na cesty-rozváža tovar) tak prinesie veeeľa tehotenského oblečka po sesternici sa tešííím :-) ALe už aj vstávanie do práce ]-( :-D :-p
No tak na ten zeleny bude este cas, ale tak hadam s tym pre bábätko budete spokojny. Nooo, takze bude z teba paradnica, budes sa prezliekat kazdu chvilu, co? :-D Takze zajtra uz pracujes?
Hej na zelený bude času a na modrý sa obzvlášť tešííím :-)))) A Myslím že ked to bude dievčatko ružová pekne vynikne a keď chlapček bude mu to pasovať :-D :-)
Hmm...tak ten zlaty opasok k tej ciernej by bolo super. A tie riflicku su velmi pekne, ale podla mna, tebe by boli velke. Ty si stihlucka a hoc brusko narastie, nebudes potrebovat take L-ko ;-)
ruzicka su cviky v tehotenstve je aj joga,ale pilates je perfektny :-) ja som cvicila pilates ;-) najskor som si kupila dvd aj knizku pilates v tehotenstve a cvicila som podla toho kazdy den 20 minut v rovnakom case ale potom mi vravela v poradni u gynosa ked sme kecali dlho tehulky (dnes uz kamaratka) chichi ze ona chodi v Leviciach ze je tehu pilates tak som zacala tam chodit a paráááádicka :-) tiez som cvicila na fit lopte ...
inak mne osobne sa cerveny kamen nepacil vobec ked sme tam boli ...v Smoleniciach som este nebola ... |-|
lulu tak pekny vylet :-)
ruzicka pomohlo to,ved to cvicenie nie je na schudnutie alebo spevnenie svalov,v tehotenstve nesmies chudnut ani nejako extra cvicit nech by si sa nenamahala,ja som len take cviky robila na panvu najma,ja som strasne uzka a vtedy je velmi tazky porod koli tomu som ja cvicila aj pilates aj na fit lopte ...
Cauko :-) ja mam chvilku cas, teraz som doupratovala. Mala spi a drahy sa isiel vozit na motorke... neviem ci s tym mate niekto skusenost, ale ked budem vybavovat papiere na sobas a nechem ova, tak im len poviem dopredu a podpisem nejaky papier? Zarka nema ova a viem ze sme len jeden extra papier vypisovali ked sme vybavovali rodny list, ale neviem ako je to pri svadbach... Viete mi niekto poradit?