Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ahojte boli sme na necakanom vyletiku a bolo perfektne necakane a spontanne napady su vzdy najlepsie
muzik preraba bytik,daval prahy a garnize chichi susedka mi navrhla ci s nimi nepojdem s malou na kupalisko ..respektive je to wellness v Kalnej nad Hronom a je tam 1 obrovsky bazen juuuj mala sa tak vysantila,vodicka tam bola prekrasna cistucka,cira,ziadne spinky,deticky mali hygienicky nariadene plienky do vody a aj ich mali vsetky aj my takze nehrozi take ze kaka,cika vo vode fuj fuj s kedze sa mala neboji susedky bo je zvyknuta na nu a pozna ju tak som si mohla ist v pohodke zaplavat
moj chrbatik sa citi ako po 2 hodinovej masazi,uvolnena juj ...
mimochodom ja budem mat -ova22. aug 2010- Sponzor fóra
Ahojte
Bolo SUPEEER))))))) Boli sme na zámku a rovno sme stihli kúpiť lístky na prehliadku zámku
Je to tam kráásne
Normálne uvažujeme že sa tam pôjdeme dať fotiť
Potom sme išli dole síce veľa ludí ale supeeeer bolo
Stretla som kamošky
A ideme z hradu no koho nestretnem..môjho brášku s rodinkou tak sme potom chodili s nim..ale kvôli malej išli skôr domov
My sme tam ešte ostali
A čo som vydela išli sme cez taký turistický chodník tak niektoré kočiare tam dobre hrkali
A vydeli sme ten náš čo budeme mať ten modrý pre miminko ale oni mali červený a v poho ho tlačili aj cez chodník aj do kopca
Tak dúfam že sme dobre vybrali ale vydeli sme 3 takéto len všelijakých farieb padol nám do oka ale je príliš drahý
Toľko ja za kočík rozhodne nedám
http://www.google.sk/images?hl=sk&q=concord%20fusion%202010&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
22. aug 2010- 22. aug 2010
aha viem ze nezijes...to si si mohla dat rovno nejake anglicke