Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
hm no ani nic..v stredu sa mame stretnut z DJ a zaplatit zalohu. aj mam objednanu bizuteriu a v septembri mi pride domov.
na zaciatku septembra pojdem na zapis do skoly...ach sa mi nechce ]-(
a ty co mas noveho?
cafte kočky, vikendik ste mali krasny ako tak citam, my sme v sobotu robili stavebne prace, poobede sme sli na grilovacku, nedela upratovacia a vecer sme sli pre dietatko, mala vikend u krstnej a babky.
cakam na draheho kedy pride z rehababky a utekam na nakup, kym bude emmusa spat.
no ja zijem v RD tak mame zahradu tak nie je problem grilovat. aha ja som minule tiez bola po dlhom case ale len postrihnut lebo si nechavam dlhe vlasy...na svadbu ;-)
ano aj mi stavebne prace sme robili v sobotu.
ja mozem jedine u babky a tam nebyvam casto zial.. :-| ...hej ja xcem tiez dlhe, to xcem asi len konceky aby sa ozivili a po stranach troska aby som to zas mala take vselijake strapatejsie do postupna :-plen enviem kolko do svadby mi podrastie, moc asi nie :-D
no neviem ako rychlo rastu ale tak mas este dost casu...a este asi pred svadbou ti aj tak troska podstrihnu...
tusim je to tak ze cim castejsie si podstihujes vlasy tym rychlejsie rastu...
ja ked som bola mala vzdy som bola nakratko ostrihana tak ma mama davala strihat lebo chcela aby som mala huste vlasy a to aj mam ...v lete je to na obtiaz :-D lebo je mi horko
fakt je to tak s tymi vlasmi? tak to som mohla kazdy mesiac chodit :-| asi budem kvoli tebe ted :-D no mne je horko najma pod ofinou brrrrr...ale na fotke ti neni vidno ze mas dlhe a huste :-p moj brat mava dost a pouziva nejaky sampon a ten mu dost pomaha
dobre ranko baby,aj ja som sa dala ostrihat a dala som si melir ...tiez si chcem nechat dorast vlasky na svadbu len mam dilemu mam cierne vlasy,vsetci mi hovoria ze sa mi to velmi hodi no nosim ich par rokov a mam ich uz plne zuby tak som si dala cerveny melir-dobre ma to ozivilo :-) ale co s tym do svadby ?? budem si davat malej na oslavu nejaky uces-farbu nieco nech vyzeram normalne :-) ideme sa totizto fotit,krstna mama jej dala k narodeninam,zaplatila profesionalne fotenie -nacvik na to nase chichi :-D ale co do kelu s vlasmi ??
inak neviem ci viete ale ked pojdete vybavovat matriku musite mat obcianske preukazy a original rodne listy,je jedno ci si idete vybavit len sobas na matrike alebo cirkevny sobas ... a k fararovi krstne listy z farnosti kde vas krstili no nesmu byt starsie nez 3 mesiace :-)
sampony mi nepomahaju... no ja neviem ale tak som to pocula...aj ze v lete rastu rychlejsie..
fotku mam na albume nevesticky tam mam dlhe vlasy...ale uz mam o nieco dlhsie.
trdielko..ak ti pristane ta cervena, tak si ju nechaj i na svadbu :-p dolezite je ako sa ty citis.....ahaaa takze na matriku nemoze ist kopia rodneho? diik za upozornenie 8-)
nesmu byt starsie nez 3 mesiace?? ja som pocula ze starsie ako 6mes. oooo tak dobre vedeit dik :-)
mozno nebude dobre robit co sa tyka farby vlasov velke zmeny lebo ludia nez si zvyknu a ti co ta uvidia po dlhsom case tak,...ak nechces ciernu..tak sa porad s kadernicou aby ti dala iny otien napr.tmavohnedu alebo do ciernej nejaky otien podla toho ako sa to hodi...
Dobre ranko :-) ja som uz zas v robote... :-( chcem ist domov a spat, vonku prsi, je zamracene, idealny cas na postel |-|
Nejaka som dnes bez nalady :-|
Dakujem rozucka :-)
Pozrite, vcera som chcela ist do tohto ochchodu, nakoniec som nesla, tak ze pozriem co tam maju na nete a oni maju normalne wedding sekciu, a tooolko krasnych veci, ani nie drahych... rozmyslam nad menovkami a pierkami, ze predsa skusim nieco sama a toto je obchod co ma vsetko co sa hobby tyka :-)
pozrite: http://direct.hobbycraft.co.uk/produc...
Ahojte :-)
Peťka..mojko supeeer gratulujeeeeeeem :-)))))) A ozaj už je aj v plus jeden deň :-D :-D Tak nech si užíva úspech :-D ;-)
Baby hrozná noc...som chodila grcať každých 10 minút na WC :-p :-(
ja sa dobre citim v tmavych odtienoch,v tej ciernej len to chcelo uz zmenu kedze som ciernu nosila par rockov ... mala som aj tmavohnede vlasy aj to bolo dobre ;-) teraz mam tie pasiky cervenej,uz je to kadejaka oranzovo zlta :-| a kamaratka je kadernicka mam kupenu uz dlho tmavohnedu len ci to chyti neviem ...cierna je cierna ...
viac ako 6 mesiacov nema byt stare z matriky co ti daju ku cirkevnemu sobasu asi zapisnica je to predpokladam ...
a 3 mesiace je z farnosti krstny list ...cize my mame "leharo pohodu" do januara az potom niekedy zacneme vybavovat matriku a v aprili po velkej noci pojdem ja za fararom po moj krstny list ;-) no do konca roka by som konecne chcela sfinalizovat pocet hosti,opat ma nastvali 3 osoby ale totalne a tak som ich skrtla ako hosti ...
ideme niekedy teraz za kameramanom treba mu iba zavolat ... robi dvd v HD kvalite ;-) tesime sa uz na ukazky ... :-)
a tiez sa chcem s drahym dohodnut na jedle po polnoci fakt netusime co budeme mat ...zatial nas nic neoslovilo,ako hlavne jedlo bude plneny kuraci rezen so syrom a sunkou,opekanymi zemiakmi,ryzou a bravcovym masom na sampinonoch+zeleninova obloha k tomu (klasika,mali sme to aj na krstinach Emmuskinych) ale co pred polnocou ako jedlo ??