Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambula nie oni maju tri baliky v ponuke, od ranneho fotenia po prvy tanec, potom od portretneho fotenia po prvy tanec, alebo od ranneho fotenia po polnoc tusim.. kazdy balik stoji zvlast.. my platime 180 eur, takze spokojnost ;-) ved si cekni ich webovu stranku tam to maju myslim rozpisane
Odpovedať
Danka - a nad ktorym fotografom uvazujes?
Odpovedať
Profilova fotka
bambula a tak ako hovoris, ranne ,,kreacie" mi nafoti brat ci svedkina, kt. bude u nas od rana ;-)
Odpovedať
simi - tak ja to budem mat o 20eur drahsie, kedze svadba bude na druhy rok :-D Ale podla mna super ceny, fakt.
Odpovedať
Profilova fotka
bambula ano presne, oni nam uz teraz povedali, ze od noveho roku idu ceny hore, kedze teraz to boli startovacie ceny, ale neva, aj tak slusna cena, vsak? ;-)
Odpovedať
simi - no samozrejme. Ako to zvysenie cien chapem, ale tak ziadne nehorazne zvysovanie. Kazdy balik len o 20 ecka. Super. A som strasne zvedava na ich fotky, kedze na webe ich vela nemaju.
Odpovedať
Profilova fotka
bambula ked sa s nimi stretnete vsetko vam ukazu,robia krasne fotky, dostaneme krasnu fotoknihu.. ja verim, ze budeme spokojne.. potom dam vediet a ved uvidis nase fotky a posudis..
Odpovedať
Profilova fotka
bambula vsimla si si, vzdy ked sa tu vryjem :-D tak ostaneme debatovat my dve... haaaaalooooooo babyyyyyyy kdeeee steeeee?? :-D :-D
Odpovedať
baby to akoze za to ze bude rok 2011, nicim vynimocny, tak dvihnu ceny o 20 eur a uz vam to i dopredu povedali? ufff :-S
Odpovedať
:-D :-D :-D ale nie, simi...to obcas aj ja mam taky pocit, ze ked ja nieco napisem, nikto nic :-x A na vase fotky sa tiez uz tesim ;-)
Odpovedať
ruzicka - no ano, povedali mi, ze od noveho roku im bolo oznamene, ze aj fotolabaky pojdu hore, cize aj oni sa tomu musia prisposobit. Preto to zvysovanie.
Odpovedať
ja budem mat profi len tie pozicky pred obradom v prirode...ale inak pripravy, obrad a hostinu s hostami si pofotim sama..teda kamoska ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ruza, niee, oni boli v Anglicku a cestovali po svete, zbierali prax atd, fotili svadby.. teraz prisli domov nedavno a tak zacali s nizsimi cenami.. nadobudaju viac a viac skusenosti.. takze preto to zvysovanie a taktiez fotoalbumy pojdu hore, tak sa musia prisposobit..
Odpovedať
ruzi - som sa zlakla, ze chces vo svadobnych satach pobehovat a fotit ako sa vam hostia bavia a podobne :-D :-D :-D
Odpovedať
ja poznam jdnu babu ktora len pozovacky a zapaltila 200 eur. to bolo tento rok
Odpovedať
Profilova fotka
bambula no to by bol goool :-D
Odpovedať
bambula27 my budeme mať HADAM otokmet.com - takže dúfam, že budeme spokojní obaja - teším sa asi najviac na fotenie :-D
Odpovedať
boze a to vsetky ceny idu hore novym rokom alebo co? :-S
Odpovedať
urcite ano vsetko bude drahsie ruzicka na to sa priprav.... aj napr. saty budu drahe ...nova kolekcia.
Odpovedať
simi - no predstav si to, jak na svadobnych fotkach je kazdy okrem nevesty :-D ale ruzi, hadam si sa neurazila... dracica - no ano, to natrafit na dobru cenu, je dnes velmi tazke. Danka - wau, Oto Kmet ma krasne fotky, pisala som aj jemu, ale nakoniec sme sa rozhodli pre inych ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruza mozno nie, niektory uz maju teraz navysene :-D aby nemuseli potom zdvihat ceny
Odpovedať
bambula27 - no ja len dúfam, že sa mu ozveme v čas :-) len aby sme už mali dátum... všetko závisí od domčeka ako sa to s ním bude vyvíjať... no a na ceny sa teším - to je fakt také drahé? myslím fotograf - šaty ... páni... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambi len som ti zabudla povedat, ze sme zmenili miestnost.. pockaj spominala som ti vobec, kde sme mali zajednanu?
Odpovedať
Danka - no ja ti tak poviem, ze pred mesiacom som zhanala fotografa a to som mala 10 mesiacov do svadby a väcsina uz boli obsadeni. Takze si dajte na cas, ked sa uz rozhodnete. ;-) Saticky su urcite drahe, co sa tyka poziciavania...ale ja to uz beriem tak, ze sa vydavam len raz ;-) ale zas viac ako 500 urcite nedam.
Odpovedať
simi - nie, to si mi ani nespominala. A z akeho dovodu ste menili? Uf, ale aj tak super, ze aj teraz ste nieco nasli.
Odpovedať
Profilova fotka
baby ved si kupte saty.. dajte usit.. alebo cokolvek nech su vase.. do 300 eciek kupite nadherne saty, aj ked uz raz pouzite, ale isto lepsie jak pozicat si za vela penazi a nebodaj ich uspinis , ci natrhnes platis za vsetko navyse.. a suuu vase, potom ich predate, peniazky sa vam vratia.. nebudte blbe, ze vysolite peniaze svadobke za obnosene saty..a citite sa vo svojich super a nebojite sa v nich fungovat ,,aby sa nahodou nieco nestalo" ..
Odpovedať
300 je vela simi :-|
Odpovedať
=-) oooooo tak to už aby sme si švihli s plánovaním .... to nebude dobré na poslednú chvíľu... povedala si to pekne :-) vydávame sa len raz :-) Určite chcem požičať- na čo budem kupovať... no tak to už drahého posúrim ... :-D
Odpovedať
simi - ale ked ja nemam dobre skusenosti, co sa tyka sitia siat. Kolkokrat som si nejaka dala sit, nikdy mi nesedeli dobre a dokonca ani nevyzerali tak ako som ich chcela mat :-(
Odpovedať
Profilova fotka
bambi menili sme lebo nam tri mesiace neboli schopny zaslat kalkulaciu a ked som im povedala, ze ako to prebieha, uvitanie.. rozbijanie taniera a pod. tak pozerali na mna akoby som prisla z marsu.. tak sme sa nahnevali, zmeniili miestnost a sme veeeeeelmi spokojni, lebo sme nasli krasne priestory, uplne nove, kde by bola skoda aj navlek na stolicky dat co su take krasne..perfektni majitelia, super pristup a kalkulaciu sme mali do hodiny.. spokojnost velka ;-) ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?