Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ruzi - a to nam nenapises ake mena?
Odpovedať
akykolvek vyber by ti schvalil a to jemu sa nepaci ine mena ako tebe??
Odpovedať
Deniska :-D :-D Bybi teraz druhé do páriku chlapček :-D :-D
Odpovedať
Ružička šup napíš aké??? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Lulu, no desila by som sa vyberu mena, kedby sme cakali chlapca teraz :-N A zase je u nas dolezite, aby sa rovnako pisalo a citalo v oboch jazykoch. Mne sa velmi paci Filip, ale to sa inak pise. Mozno Alexa by sme mali :-) A keby bolo dievcatko, tak Leila :-) Ked sme zapisovali Zarku, uz sme ju zapisali a oni tam mali na stene vsade mena... A ked sme odchadzali, moj tam uvidel meno Leila a veeelmi sa mu zapacilo, rozmyslali sme ze este dame Zarke druhe meno, ale museli by sme naspat na urad, to sa nam nechcelo. Tak druhe ak niekedy bude, tak asi Leila :-)
Odpovedať
Bybi..Leila pekné x-) Alex tiež keď mien je pekných veľa :-D A teraz vyber pre seba to najkrajšie :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zase vela mien nepaci, teda skor nie ze nepaci, meno pekne ale nie pre moje dieta, ak vies ako to myslim... My sme nemali vela mien, z coho by sme vyberali. Mne sa este pacila Olivia, ale mojmu nie. A nakoniec pol roka na to sa mojej kamoske narodila Olivia :-) My sme sa nejako hned zhodli na Zarke. Ja som najprv chcela Emmu, ale to meno potom strasne prepuklo, potom Ellu a potom som niekde natrafila na Zarku a vsetky mena isli bokom... Uz nebolo o com, bolo rozhodnute... :-)
Odpovedať
:-) Zarka je kráásne meno x-) Zase Timea tiež teraz moc "vypukla tak uvidíme :-D ;-)
Odpovedať
podla mna ted vypukla Nela :-D idem nieco spravit s tou slamou co mam na hlave do salonu...caute x-) 8-)
Odpovedať
Idem už domov :-) Majte sa ;-) "Šichta skončila .-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uff baby zase som musela docitavat riadne tete som na to vtedy nepovedala nic ale zvrtla som sa a odisli sme a povedala jej ze mna a moju rodinu urazat nebude nie je pan boh,len ten nas moze sudit za nase chyby ... my sme mali od zaciatku meno Lilly alebo Lillian ,Caroline,Charlotte,Sophie,Laura,Lea,Mia a Emma a zvitazila Emma Lillian :-) pre chlapca sme mali Tobias,Timotej a v porodnic som nahlasovala Tobias ;-) ale Zarka,Zojka krasne mena :-) bybi dala si si sit saty vari u pana Zima ?? aj ja chcem unho potom mi napises ci si nemala problemy s clom a tak podobne ;-) not ie satky si musim najskor vyskusat v salone az potom mu mozem napisat ... vyde ma to lacnejsie ... s tymi navlekmi premyslam ze si ich kupim par kuskov by som si nechala ked robime oslavy a na vianoce na stolicky ja velmi rada ozdobujem tak isto aj kusok organzy si chcem kupit ale neviem kde to kupim ...asi len tu v bazariku :-) ostatne navleky potom predam dalej ....baba co nam bude vyzdobovat chce 4 eura na osobu(navlek+masla+servitok) dokopy by nas to vyslo na cca 220-250 eur ked ratam aj kvetinky+ kostolik tak aj vyse 300 eur a to je strasidelna suma ...
Odpovedať
Aj my uz mame vybrate mena!! Paci sa nam viac, ale asi vyhrava Nina a Maxim. Mne sa este paci Tamara, Mia, Natasa, Filip, Martin (toto by mi nikdy nepreslo). bybi, vasa mala je Zara? Krasne meno.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Bero hej, Zara :-) Trdielko, ano, saty som si dala sit u zima. Nejprv som si ich tu vyskusala, potom som sa s nim dohadovala, lebo ja chcem dorobit jedno odopinatelne ramienko a este som chcela kratsiu vlecku a aby mi to spravit tak, ze si to potom "zavesim" na saty ako cast sukne :-) A clo neviem, lebo mne to pride do UK :-N nie na SK :-) Ale s nim sa da super dohodnut, ked mu napises nech to posle ako dar, podla mna to spravi, a za dary sa clo myslim neplati :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas si meno vybrala emmka sama, ked som pozerala mena v kalendari a rozmyslala som nad meno ema, tak ma kopla, tak sme uz len pridali este jedno m a bolo vybavene. ale keby sa ma na porodnej sale spytali, ake meno date tomuto chlapcekovi, tak im asi poviem, ze nech pockaju do rana, ze si rozmyslime /nemali sme ziadne vybrate/. chcela som dat este Emma Nicol, ale to druhe meno mi nepreslo. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, krasne mena mate vybrane :-) Mne sa paci Dominik Daniel (Daniel po tatinovi) a aj preto - lebo su rovnake na Sk a v Anglicku :-) Pre dievcatko Amellia. Ja pre dievcatko menim nazory, ale Amelia je favorit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no asi budem musiet....uvidime..a neviete, vacsina pozicovni chce cca 1,5 € - je v tom aj zaspinenie, ci ich musim dat do cistiarne?? prave som vravela polovicke, ze je to drahe, ze to asi nedame a on, ze v ziadnom pripade, navleky budu a hotovo! :D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, toto neviem, ci je pravda, ale pozrite. ze ci bude chlapcek alebo dievcatko. Hore je mesiac pocatia a na lavo vek zeny ked pocala :-) http://www.goodtoknow.co.uk/family/17...
Odpovedať
Profilova fotka
lady, tak nam to nahodou vyslo :-D :-D
Odpovedať
joooj, kto to má celé prečítať babule :-) mne sa páči pre dievča Kristina, alebo Laura, pre chlapca Tomáš alebo Riško. Jednoznačne treba meno vyberať tak, že dieťa vyrastie, dospeje a meno ho bude sprevádzať po celý život. Moja susedka sa volá Božena a neskutočne to rodičom vyčíta že jej dali takéto meno, či nebolo krajšie v kalendári. A kamoškina malá sa zase volá Amelia ( volajú ju Amálka) a chodí domov s plačom, že tam majú hada s týmto menom a jej sa spolužiačky preto posmievajú, že jej inak nepovedia iba hadica :-| Jednoznačne čo považujem ako meno za trest, je pre chlapca že Gašpar. =-)
Odpovedať
Jani vyšiel mi chlapček =-) :-)
Odpovedať
Maruška...to je pravda ;-) Ale kto vie aké budú dnešné bábätká(deti) o cca 10 rokov dovtedy sa môže toho veľa zmeniť ;-)
Odpovedať
Kde ste sa stratili dievčence??? A ja že pokecám :-D Ty kokso včera bolo mesiac čo som sa registrovala a pridala som už 1005 príspevkou :-D :-D :-o :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim, ze deti si vzdy najdu dovod, preco sa vysmievat ak sa chcu vysmievat.. meno, priezvisko, okuliare, oblecenie... vzdy je nieco na com sa da smiat.... Treba dieta vychovat tak, aby sa tomu vedelo branit... Ja ked zarke vacsie dieta povie nie, nechod, nechytaj, vzdy sa ju snazim posmelit nech ide, nech sa neda odbit... ja som tam s nou, takze ma vo mne oporu, ale pride cas, ked sa bude niekomu musiet postavit sama... a nenecha sa zatlacit do kuta... Ale suhlasim s tym, ze meno bude sprevadzat kazdeho po zbytok zivota. Ale kazdy rodic vybera pre dieta meno take, ake sa mu zda pekne.. A urcite nie so zlym umyslom... Napriklad Amelia je podla mna krasne meno... Ale ako mohli jej rodicia vediet, ze za 5 rokov tak niekde pomenuju hada??? =-)
Odpovedať
Bybi krásne si to napísala ;-) x-) Mne sa meno Amálka páči :-) A presne nikdy netušíš ako ťa pomenujú ;-) Ale meno Gašpar tak to naozaj sa môžu posmievať ;-) Ale väčšinou sú posmievačky alebo prezývky čo som si všimla z priezviska :-( :-S
Odpovedať
Sorry že som tak dlhšie neodpísala ale pokukovala som a čítala diskusie na mk :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pana uz hodinu vas docitavam. uz som znovu v praci a tam sa nemozem prihlasit, tak vas budem docitavat po veceroch :-) . u nas zatial pre dievcata vyhrava Marina alebo Valeria, chlapci este nie su isti, ale mne sa straasnem pacia ruske mena, tak uvudime. od puberty som vravela, ze moj syn sa bude volat Marat, ale s mileho priezviskom by ma za to syncek asi ukamenoval 8-) , tak sa tak bude volat pes :-D
Odpovedať
Livi.... :-D Tak psík to znesie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka..akeho mas fotografa prezrad
Odpovedať
Profilova fotka
No Gaspar by som ani ja svoje dieta nepomenovala :-D A presne, este je dolezite aby aj priezvisko islo k menu... :-) My mame psika a vola sa Leon x-) a naramne sa mu to hodi tiez (trosku mimo temy ale neva :-))
Odpovedať
Bybi...presne bolo by čudné pomenovať dieťa napríklad "holywoodskym štýlom" napríklad Sunny Nováková :-D :-N Moji rodičia majú psíka a volá sa Lapaj :-D :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?