Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • jej Lapaj, zlate, take prave slovenske 😵

Presne Lucka, ja poznam tiez par ludi, co dali zahranicne meno a typicke slovenskym priezviskom a vobec to spolu nejde 😴

• bybi, palec hore! 🙂

• Presne napíšem IP 🙂 😉

• Sponzor fóra
  • Ja som napr. vzdy velmi chcela Jessicu, ale to by k nasemu priezvisku neslo.. A potom som spoznala Jessicu Orechovu a cela Jessica ma presla 😃

• Bybi konečne som dopísala Ip 🙂 😃
    Lapaj je veru až moc slovenské 😃 Moja "krpatá" ségra nechcela Lapaja ale Bennyho 😃 😬

Jani konečne si sa ukázala 😃

• A kde je Gabinkas?? už tu dlho nebola 😬 😉

• lulu a ko sa mate?

• Jani...neviem či si čítala ale v noci každých 10 minút na Wc som chodila 😞 😴
    Ozaj v až zajtra príde Livikin Muž(teda sesternicim muž 😉 )

• lulu to ked uz teraz chodis tak casto na WC, to ked budes v 8-9 mesiaci tam budes asi spavat 😃

• Bybi dobre vedieť 😃 Ale toto som myslela tak ´že som gracala 😬 😛

• aha... juj, no ja som tiez mavala nevolnosti, ale len rano a potom som uz bola ok, ale nevolnosti som mala az do nejakeho 18tt 😴

• bybi nestraš 😃
    Ale šak apríl je zachvílu 😃 😃 😃 😃

• no ja som v polke tehu bola stale -2kg... ale potom som to dobehla az az 😛 😃

• Jejda pozeram, ze sa tu riesia mena pre deticky 🙂 tak u nas z chlapcenskych - Tomáš po tatinovi, Tobias, Alex, samuel, jakub. A dievcenske - Sofia, Laura, Ewelin ( ci ako sa to pise), Sara, .. Aaale neviem aj tak k nasmu buducemu priezvisku sa len tak nejake meno nehodi.. 😃 baby neviete ako zdrobnit meno sofia? Vrazdila by som ak by dcerku volali sofina ofina 😃 v dospelosti je to meno krasne, ale uz vidim ako by moja mama alebo svokra zacali s fifinka, a inymi pomenovaniami 😃

• Vierka mi máme Sofiu v rodine a voláme ju Sofi,Sofinka,Sofinečka, ale najčastejšie Sofinka 🙂 Ale tiež je to meno nádherné 😵

• Sponzor fóra
  • Lulu mne sa to meno velmi paci aj mojmu drahemu, je u nas c. 1 ale fakt si neviem predstavit ako to budu zdrobnovat babicky potom 😃 a vy mate ake meno pre drobca vymyslene? - necitala som vsetky prispevky 😬

• Vierka
    dievčenské: Timea(Timi,Timejka,Timka) Rebeka(Rebi,Rebeka,Rebečka,Beky) a drahému sa páči aj Kristína(Kristínka,Tinka,Kika)
    Chlapčenské: Filip(Filipko) alebo na 10% Christopher(Chris,Chrisinko,Chrisino,Christopherko)

• Vybrali ste krasne mena 🙂 a timea a filip su naj 🙂

• A ozaj:
    Do svadby ostáva: 160 dní
    Do pôrodu ostáva:233 dní
     🙂

• Vierka ďakujeme 🙂 😉

• Baby spinuškáte??? Zachvílu mi ide boj o prežitie( ultimate survival) tak sa poberiem k TV 😃 Tak rýchlo kým som tu 😃

• J apraveze nechcem zdrobneniny mien-Valeria bude jednuducho valeria a bodka 😎

• Idem už mi to za 3 minútky ide 🙂 😎

• no je vela peknych mien...iste mena sa mi pacia, ale nemozem ich dat - lebo tu by zneli asi prilis divoko a chudak chlapec v skole a tak 😐 aaale ved svet nespadne 😃 ..len kukam ze je taky trend davat cudzie mena a 2 mena 🙂 akoze moc to nepodporujem

• ruzicka no kazdemu sa ine paci 🙂 mne sa zase nepacia klasicke mena 🙂 Zarka ma sice len jedno meno, ale mne sa pacia aj 2 ked sa to hodi 🙂

• rozoberate mena? kym sa nevolame ako napr. Blanka Pretrhnutá, tak je to ok. 😃 😃

sme boli s Emmuskou a sestrou v meste na spacir, nasli sme jeden svadobny obchod, ze mali tie svadobne toaletaky, ale sme len kuk cez vyklad, boli sme s kocarom a mala bola uz nervna, tak sme dnu nesli.
    teraz sa jej venuje ocko kym pojde spat, nech si ju uzije. 😃

• Ružička..každého názor napríklad mne sa 2 mená páčia 😉 🙂

Zuzi...dúfam že môj drobec bude kľudný v kočiariku 😃 😬 Ale deti ako deti 😃
    A presne nech si tatino užije svojej ratolesti! 😃

Rodičia nakoniec napustili bazén 🙂 Voda úplne supeeer 🙂 Tak zajtra nakoniec príde sesternicin muž tak už vidím ako sa tam pôjdeme kúpať a budem sa "blázniť" 😃 Teda hlavne moja ségra 😃
    A ozaj dnes bola super časť v Súdnej sieni 😃 A k tomu horúca čokoláda..mňaam 😃

• Dúfam že ste tu niektorá? 😬

• Ale no baby 😃 😃 Kde ste??? 😃 😬

• halo, halo 😃 tu som

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov