Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
dobre ranko,
sa dnes neviem nejako prebrat, a ta zima vonku, brrr.
my budeme mat hlavne jedlo asi taku normalnu klasiku, nech sa kazdy naje, potom dame asi pecene prasiatko a svedske stoly /zeleninka, sunka, syry a tak/ ziadne pecene jaternice a klobasy, raz som bola na takej svadbe, kde bolo druhe jedlo tieto pecene kusky a ja som za celu svadbu zjedla len to hlavne menu /mne klobasy ani jaternice nechutia/ a par kolacov, domov som prisla hladna. takze si dane pozor na to, co ponukneme, aby sa kazdy najedol.
Tak meno vybrané Filip Simon a Sara Zoe :-)
Trdielko...mne sa ta kombinácia Sara Zoe zapáčila x-) x-) Možno to bude Sarah Zoe ale to h na konci je maličkosť :-) ;-)
A zabudla som dobré ráno :-)
Sinov...super 8-) Poznám aj takých odvážnych čo išli na Bahamy alebo niekde to exotickej krajiny bez cestovky :-D Ja by som na to odvahu nemala :-N ;-)
Sinov..aha tak to je už iná vec ;-) Na Chorvátsko by som si ešte trúfla ísť bez cestovky a veĎ tak už aj všetci chodia a dokonca na bling či ako sa tomu hovorí že až keď tam dorazia si nájdu ubytovanie ;-)
sinov - vitaj späť medzi nami :-) ako bolo na dovolenke? nad tou mozarrelou som aj ja rozmýšľala, majú ju tam v ponuke, ale neviem si to predstaviť - nie je to málo? :-)
Len ja mám smolu že rodinu mám na severe kde je zima :-D :-N Uja v Nórsku a budúcu švagrinú v Írsku ;-) A sesternica(z maminej strany) v Rakúsku ;-) :-) A nejaká "vzdialená" rodina na Floride ale tro ani nviem ako sa volajú to mi bolo povedané od otca ;-)