Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahojte, tak ja sa mam uplne vynikajuco, od vcera som totiz zasnubena ;-) nebolo to sice prekvapenie, ale bolo to aj tak krasne x-) len ma mrzi, ze aj ked sme sice davali prsten zmensit, stale je mi velky a rozmyslam, ze keby sme ho dali este zmensit, ci by mi uz zase nebol maly alebo ho mam nosit na inom prste alebo co... :-|
barbora No co uz sa ma drahy lespie? Vies co ti poviem k tej svadbe? My dobre ze sme presunuli svadbu na buduci rok lebo drahy sa tiez nechcel velmi o tom bavit ale mu hovorim ze ja to myslim vazne no a potom ked som zacala vybavovat nejake veci tak uz to zacal brat vazne. Takze cakat sa velmi neoplati lebo tym nic nevyriesis. Vies kde je asi problem? Asi v tom ze nasi chlapci tomu neveria ze sa budu zenit a ze sa my chceme za nich vydat :-D :-p No jednoducho tomu nemozu uverit a preto tomu nevenuju taku pozornost ... :-D
rora Bodaj by to bolo nakazlive .. :-) Aspon by si mala o zabavku postarane ...
kitty Tak srdecne blahozelam! Takze prsten uz dosiel a stale je velky? No ja ten moj nosim na prostredniku a vobec mi to nevadi. A povedala by som ze mi je takto lepsi ako keby bol na prsteniku lebo tam by bol tak nakrivo :-N
hainy, ved ja ho prave chcem nosit na prostredniku, ale aj tam mi je velky, dokonca ked som ho skusala na ukazovak, tam mi tiez trocha lietal... ja to nechapem, vobec sa mi nezda, ze by bol mensi
h.a.i.n.y no to mas pravdu ze neveria ze sa budu zenit, ved moj mi stale hovori nech to uz ma za sebou, takze ma aj strach z tych ceremonii, ale nic ine mu neostava len to prezit, a ked aj ja zacnem hhovorit o svadbe tak sa prida ku mne s tym nema ziaden problem, len ja chcem aby aspon raz sam od seba zacal tuto temu, som mu vcera povedala ze sa s nim o svadbe nebudem bavit kym nezacne sam, tak sa len zasmial ze to isto nevydrzim, tak teraz mu musim aj dokazat ze to vydrzim :-), a podla neho ako stale mi tvdri vsetko ma cas do septembra, ci sa tyka vybavovania ze potom zacneme naplno, tak som zvedava, len dufam ze fakt nezacnem pred nim zase rozpravat o svadbe. Inac sa ma fajn dnes ho prepustili domov :-) tak sa mu cez vikend povenujem kedze cely tyzden sa neuvidime :-(
Ten moj je oladom svadby tiez taky nemastny neslany, ako by ho to nejak este nezaujimalo alebo co. ja viem ze je to este trochu daleko, ale tak nejake veci uz musime mat vyjasnene. napr. nasla som na nete fotografa za celkom prijatelnu cenu a kvalitu a ja ze uz zarezervujem a on - pokrcil plecami a nevyjadril sa a takto to je vo vacsine veci... chalanov to asi nejak nechyta tak ako nas baby, co sme "namakko" zo svadby :-N :-N :-N alebo behali sme trochu po vypredajoch a nasli sme nahodou pekne obleky zlacnene a ledva som ho dohnala aby si aspon nohavice nejake poskusal,lebo nanho je to dost tazko vyberat, ma kratke nohy a vsetko mu je dlhe a z toho som mala najviace obavy, no aspon ze si tie nohavice kupil, sice som chcela rovno aby aj sako k tomu (sak to je logicke) a bolo este aj za super cenu on ze nie, ze naco. ja viem ze ho nebude chciet mat na sebe, ale tak aspon nech ho ma... ale to bude este boj s tym mojim chlapom.... 8-( :-N
Tak baby ja som vam sem uz riadne dlho nepisala, no nemala som cas bo som sa musela pripravovat na svadbu, kedze som tam nebola ako host. No svadba bola super a nevesta bola krasna. ;-)
ahojte... no co citam o tích našich polovičkách , tak aspoň vidím , že nie som sama, ktorej milačik o to neprejavuje veľky zaujem no čo už asi to majú v genóch :-D tak napr. ja som mu dnes povedala, ze ma ist pre papiere co nam vypocitali cenu za salu a menu na osobu a on mi na to povedal, ze on nejde , že on sa tomu nerozumie :-D :-D a tiez som mu uz vela krat povedala, ze uz pred nim o svadbe nepoviem nic pokial on nezacne, ale mal pravdu nevydrzala som :-S no čo uz my baby sme take :) hadam si to zacnu uvedomovat aspon pol roka pred svadbou...alebo skor az po svadbe , ze co sa vlastne stalo :-D takze co z oho vyplyva ? ze my sme citlivejsie a schopnejsie 8-)
no to mas pravdu, ja som tiez uz nevydrzala a dnes som zacala s touto temou :-) , ale aspon trochu reagoval a odpovedal mi na otazky a tak.
sobicatko6
vy uz mate salu zajednanu? my este nie aj ked my mame neskor datum ako ty :-) dnes som sa ho pytala ze ci pojdeme vybavovat salu v marci a najprv ze ano a potom ze nech pojdeme az v aprili po 11 po nasom vyroci ze to bude lepsie a take bla bla :-) , ale postupne si na to zvykam, a najlepsie ked som mu dnes ukazala ake by som chcela menovky na stol, tak ze hm celkom fajn a ze preco nemozu byt napr. pre jeho rodinu strom + meno ze to bude znazornovat ze je lesak a ze ja si mam dat ze ma bude znazornovat ze som ucitelka, tak som na neho pozrela ze ci mu sibe alebo co :-) a nakoniec som mu povedala ze aj tak bude po mojom a on ze tak na co sa ma potom pytas :-) ach jaj ti :-| chlapi
no ano mame salu, lebo tam to maju dost na husto kde to chceme. a vlastne od konca aprila to mame za rok :-) no akoze u nas je to vescinou vsetko na mne...len samozrejme musim sa ho pytat ci s tym suhlasi a tak...fotografa odsuhlasil:) kameramana to mu nebolo jedno , ale nakoniec sme sa zhodli :) s autom bol nadseny:) a ostatne detaili nechava na mna, lebo zevraj my zeny sa v tom vyzname:) no sak ale aj my sa vydavame prvy krat :-D tak , ale mna to bavi:) a co sa tyka jeho obleku ..tak nedbal by ho ist kupovat den pred svadbou a obrucky tak isto , ale tak to su chlapi :-D ale baby myslim si, že oni sa tiež časom chytia a budú sa tiež angažovať viac ..hmm..no aspoň v to dúfam :-p
barbora No kraaaasne ... takze ty si nevydrzala nehovorit o svadbe :-D :-D :-D :-D
sobicatko No ozaj mas pravdu ved vy to uz budete mat o chvilku za rok ;-) Chcela by som s tebou menit. My to budeme mat za rok a pol 13. februara :-D
ahoj baby, no moj drahy je v tomto tiez trosku podobny tym vasim. Ale on mi hned ked sme sa prvykrat bavili o svadbe povedal, ze on sa boji take vybavovat, ze toho je strasne vela a ze ked to vybavim ja, tak to bude najlepsie. Vtedy som si este myslela, ze nini problem, vsetko vybavim...ale teraz som dosnivala. Ale mna to bavi, tak snad bude dobre. A tiez si myslel ze je na vsetko cas, ale naposledy som ho vyvivedla z omylu, takze teraz ako pride, dame dokopy zoznam, aby sme mali jasno aspon aku salu hladat, trochu sa dohodneme na tom aka svadba to bude a mozno pojdeme nejake saly pozriet. Ale saly zatial maju cas aj ked sa nabuduce vrati domov. No a este by som chcela, aby sme sa zhodli na kostole, v ktorom to bude...a ked tak sa ist popytat uja farara, ze co a ako treba potom...kedy si prist termin rezervovat, co vsetko treba vybavit a tak...No a potom este zajedname fotografa, dj-a a kameru...na ostatne je fakt cas este.
On je ale inak zo svadby nadseny, len ju nechce vybavovat. najradsej by bol len prist na hotove:D Ale ja mu aj tak vsetko budem davat odsuhlasit :D
h.a.i.n.y
neboj prejde to ako voda , ani sa nenazdáme a budeme panie :-D
nedavno sme sa s mojim drahym o niecom len tak bavili a on zapotil, sak uz o chvilu budes moja manzelka---fuuha viete ako to blbo vyznelo :-D :-D no budem si musiet zvykat 8-)
a bambula27: jeej tesim sa, ze mate taky datum ako my:) no nie nebojime sa , ved je to v podstate jedno, tak bolo by super keby svietilo slniecko a neprsalo a nefukal vietor, ale tak co ma byt to bude :) fotenie chceme mat aj tak vo vnutri jedneho kastiela-co dufam, ze sa podari...a ked troska sprchne no tak co uz :) ale mne sa zda april fajn- my sme obaja takí blazniví :-D :-D ale teraz vazne nie nebojim sa, pretoze to je uz posledny aprilovy den a po pol noci je 1.Máj :)
sobicatko6: Tak to si ma teraz potesila a dodala odvahy :-D Rozdiel je v tom, ze my by sme sa chceli zas fotit v exterieri, ale tak verim tomu, ze pocasie bude fajn. A to ma veru nenapadlo, ;-) A pocuj, co vsetko uz mate zariadene? Lebo ja mam stale pocit, ze je to este strasne daleko....
bambula27: no tak ked budeme mať pekné počasie, chceli by sme sa fotiť aj vonku ... no aj mám niekedy pocit, že je to ešte veeelmi daleko,, ale nasi tvrdia, že sa ani nenazdám a bude to tu :)
no mame zajednanu salu a museli sme mat uz predbezne vybrate menu, aby nam mohli vyratat pribliznu sumu za jedlo na osobu, mame zajednaneho starejsieho - organizatora, hudbu, fotografovi ideme dat zalohu v polke februara a tiez aj kameramanovi, ja uz mam doma kadejake drobnosti ako je zavoj - to som dostala od draheho :), mame krizik, pierka pre hosti, rodicov, svedkov, mam topanky, coskoro bizuteriu asi o tyzden dva, stuhy na auta su na ceste a tiez konfety ,mame vybrate pozvanky, na jar ideme dat zalohu svadobnej dizajnerke co nam bude robit vyzdobu, a to je asi zatial vsetko.mam to aj v albume..ostatne ma cas .saty budem skusat az niekedy jesen - zima...a mamina asi zhruba vie, ze kde chce dat co piect... :-D no my sme take rychle teda ja a mamina, za priatela by to stacilo vseko vybavit dobre ze nie tyzden pred :-D
sobicatko 6: Mas nadherny album. Tak vela veci sa mi tam paci, mas sikovnu maminku ako vidim ;-) ten vankusik nema chybu, o tom kosicku ani nehovorim.... juj ;) prekrásny. A kde si zohnala tie samodrzky? Su super.... Tiez by sme chceli zlatu vyzdobu.
Tak teda, v podstate mate zariadene vsetko to podstatne co treba mat cim skor. Ja sa priznam, my mame len predstavy zatial, a velmi dobre viem o com hovoris, ze priatel by vsetko "stihal" tyzden pred. No lenze ako to tu vsetko citam, vidim, ze toho casu nie je az tak vela, ak chce clovek salu, hudbu a pod. ... taku aku chce. Budeme sa musiet trosku poponahlat ;-)
dakujem :) no to nerobila mamina...ale mamunik- to som si objednavala, ked chces mozem ti poslat nick jej na pokeci tam ma kade co :-) mamina robila len stuzky na flase:) a samodrzky som zohnala tu na nete...presnu stranku musim kuknut..
tak nick na pokeci ma mamunik a potom si otvor jej albumy a tam ma foto...teraz mi ide robit aj menovky, ale este cakam na vzorky lebo mi ich bude robit zo zlatej organzy a ja som jej poslala zopar tipov, tak uvidim , ze ake to bude potom dam do svojho albumu, ze ktore budem mat :) nie je ona vobec draha......
Dobry vecer ;-)
ja som dneska taka vytocena, tak nielenze mam nahovno svokru, ale este aj svokor sa zachoval jak uboziak, este drahemu aj vynadal ze co sme im nechali zakusky zo zasnub, a svokra ze hovorila ze boli otravene...
a to som si myslela ze aspon on bude mat zaujem o nasu svadbu, ale tak drahy dnes povedal ze takych hajzlov na svojej svadbe nechce a to uz je co povedat ked to hovori o vlastnych rodicoch 8-( :-( :-( ja uz som normalne zufala ako nas neznasaju. Planovali sme ze by sme tam na nejaky cas byvali, tak sa siel popytat domov ci si detsku izbu moze rozdelit na 2 polovice (lebo ma doma este brata) a ze on sa tam nastahovat moze, ale ze ja nech tam ani nevkrocim, no normalne mi je do placu. a to vsetko skrz to co si na mna svokra navymyslala, na mna svokor nadaval ze ja si o nej vymyslam, ze ja ju nenavidim a chcem jej len zle... no rada ju nemam, ale to preto ako sa ku mne ona zachovala,stacilo keby mi povedala ze nech to hodime za hlavu.... ale najhorsia som teraz ja. :-( :-( :-(
caute baby ja uz som tu na zaciatku tejto temy nieco o sebe popisala....tiez planujem svadbu v r 2011, ale neviem ze ci to zvladnem, ja vobec nie som ten "typ" co planuje...ja som len pri pozerani obrazkov a čitani svadobneho bedekru....a moj snubenec ten vobec ani sa zapojit nexe do planovania....takze som zahlasila,ze urobim max. to ze najdem nejaku svadobnu oagenturu vo ZV, alebo okoli, nech to zariadi ona.... hm tak sa mozem pripravit na fajnu finančnu injekciu (ratam okolo 6000 - 8000 eur pre cca 50 ludi) co nas to bude stat, ale co uz....myslite ze je to realna suma ci sa mam pripravit na viac. dik.
ahoj rora, tak to ti nezavidim, ale hlavu hore ved ide o vas a nie o nich ;-) ja to mam zase tak, ze rodicia mojho draheho sa vobec o svadbu nezaujimaju a totiz ani tomu neveria , no ale ich vec dostanu pozvanky a hotovo :-p :-D aspon mam od nich pokoj a do nicoho sa nestaraju!!!
sobicatko ja viem ze ide o nas, mna nemrzi ze nebudu na svadbe, tomu som celkom rada, ale vadi mi ze zo mna robia taku spinu, pred vsetkymi ma nepravom ociernuju a ja sa voci ich reciam nemozem ani branit lebo by som bola len horsia a horsia, este som nestretla takych nenavistnych a nevrazivych ludi, chudak priatel vidim jak ho to trapi co to ma za rodinu, sak uz vpodstate nema nikoho, je to horsie ako by bol sirota.
Sme sa zhodli ze im posleme len oznamenie, den po svadbe a tym to pre nas konci. aj to uz vidim ze ma svokra obvini ze bol papier napusteny jedom 8-( 8-( 8-( neskutocna hlupana
bambula27: tie samodrzky mali na saxana.sk ale uz maju iba cierne a cervene som sa pytala ci budu mat biele, ze nie pretoze nebol velky zaujem..... :-( ale maju tam vselico na tej stranke :-)
No ja som mame hovorila co su svokrovci zac,ale ta tomu nejak neveri, ono je to tazko tomu uverit pokial ich nezazila nevie aka je situacia. no v kazdom pripade dnes tam ideme vecer posledny krat, lebo ja som zakazdym cakala na priatela vonku pred domom ked isiel domov, ale teraz pojdem ja dovnutra nech mi to svokor povie do oci a nie len odkazuje po synovi, takze mu mozem aj na oplatku odpovedat.taku mam od rana zaludocnu nervozitu, ale tak nemam co stratit, maximalne ma moze vyhodit, ale to uz aj tak urobili davno.
rora: no neviem, asi by ste sa mali cim skor od nich pobrat a dat im zbohom...aj ty aj priatel...mojmu bratrancovi to pomohlo, zrazu svokrovci asi po pol roku co s nimi nekomunikovali zacali byt samy med, lebo nevideli dcerku dlho...a sa ukludnili. a to boli tiez riadny idioti obidvaja...tak ked mate aspon nejaku moznost, tak sa odstahujte a prestante s nimi komunikovat. mozno im dojde, ze ti zli su oni