Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
juuj, musim sa pochvalit :)) vcera sa mi podarili 2 najkrajsie oznamka ake som kedy spravila :)))) (aby som sa nechvalila cudzim perim - niektore obrazky a motivy stahujem z netu - ale ich uprava da niekedy viac zabrat,ako spravit nove:D )
lulu co sa tyka drobceka tak mojej sestre sa teraz narodil, teda lepsie povedane vytiahli jej drobceka o cca 2 tyzdne skorej lebo nemal kam v brusku rast, lebo sestra je malicka a bola aj chudunka. Drobcek sa narodil s mierami 3700g a 52cm. No a teraz majú doma dvoch synov Kubka a Maťka. Pôvodne chceli Jakubka a Alžbetku
michala.s...ja si tiez rada pozriem, teda najma kvalitu toho fotografa, aby sme povedali nazor ak xces :-)
sinov...ja idem do restiky, ktoru poznam a menu bude jedlo, ktore som tam uz jedla, takze viem aka bude porcia :-)
Ahojte baby!!
Zase sa musim postazovat, ze nestiham citat... :-D :-D :-D :-D
petka - deduskovi drzim palce!!!! Dufam, ze bude ok!!!
lulu my sme chodievali do Chorvatska aj do Bulharska na blind, autom, nemali sme zabezpecene vobec nic, kde sa nam zapacilo, tam sme ostali.... Chcem ist k moruuuuu...
wera, my predjedlo nebudeme mat, bude polievka - slepaci vyvar, hlavne jedlo- nejaka klasika, potom okolo 10 dalsia vecera - zase nejaka klasika, len nechcem rezne a po polnoci segedinsky gulas - hmm ten ja zboznujem, mnam!!
petka, pekne!!
Baby a nemate nejaku basnicku - nieco podobne, ako je ta na dary, kde by sa hovorilo, ze pozvane zeny nemaju mat biele (kremove, sampanske, ivory a pod.) saty? Podla mna je to normalne, ze sa nevyobliekam do bieleho, ak som svad. host, ale vyzera to tak, ze niektore zeny nemaju sudnost. =-)
Tak som rozmyslala, ze by som pripojila k pozvankam nejaku basnicku (ak nieco najdem), ze si to neprajem...
Co vy na to?
Peťka super ;-)
Beronsche...cestovateľka :-D
Baby najnovšie som zistila že drobec si na mňa vymyslel že keď dlhšie sedím tak ma začne bolieť chrbát :-p
beronsche tak nad tymto si aj ja lamem hlavu....zatial sa spolieham na inteligenciu pozvanych.....ale minuly rok som bola na svadbe, kde nevestina kamaratka!! prisla v celych cisto bielych satach....mna ako zenichovu sestru porazalo..keby mi toto spravi nejaka kamaratka, tak ju slusne vyprevadim... ]-(
beronshe, tak toto počujem prvý krát o tých farbách =-) to by ma ani nenapadlo, fakt. taká krémová, alebo šampanská, je podla mňa v poho, či nie? vela závisí od ponuky obchodov a od hostí by som asi ani nevyžadovala aby si kvôli mojej svadbe išli hladať nové šaty. :-S iné by bolo keby bol hosť extremista a obliekol sa do svadobných šiat ( údajne aj taká bqaba tu bola :-o ).
Baby super básničku som našla :-)
Ak si niekto so svadobným darom hlavu láme,
tak čujte, že už doma všetko máme.
A preto Vám chceme malý tip dať…
Pretože sa budeme brať,
poteší nás príspevok v akejkoľvek výši,
čo nám na rozpočet na domček zvýši.
beronsche - ktorá z vás sa vo farbách nevestiných prísť na svadbu odváži, nevestin veľký deň si neváži. Tak vás prosím milé dámy, aby ste túto skutočnosť na vedomie vzali, že len nevesta sa bielimi šatami smie chváliť :-D
to som len tak z čreva práve vyplľula :-D
Vierkaaa....super :-) Hotová spisovateľka :-D :-D :-D :-D :-D
Baby ja som tak predchvílou zistila že všetky papierovačky mám hotové :-D ;-) Ale šéf ma domov skorej nepustí ]-( ]-( :-p :-D
bero,
ja rozmyslam presne tak isto. :-D Ja som bola na svadbe, kde zenichova mam prisla oblecena v bielom, a ked hostia prichadzali, tak sa pozerali od nevesty po zenichovu mamu a zase tak isto, lebo si neboli isti, ktore je nevesta. Zenichova mama je malicka s dlhymi vlasmi, chuda, mala mejkap a vlasy urobene, tak nevyzerala na 50tnicku.........
Ja som tiez preto povedala mojej mamine a danovej mamine nech si neplanuju ziadne svetle farby :-N
ružička - ja tiež nechápem ako si môže niekto obliecť na svadbu biele šaty, pokiaľ to nie je nevesta - príde mi to ako najväčšia neúcta k neveste - takto jej kaziť jej jedinečnosť ]-(
lulu - ja ani neviem ako sa mi to zadarilo :-D :-D :-D
vonku prsi,obedik dovareny,kuchyna upratana,drobcek spinka sladunko ...a ten hlupy net si zmyslel zblbnut ked tu sedim a mam cas ]-(
lulu tu basnicku poznáááám dlho predlhoooo ;-)
beronsche mne vravela kmaratka ze bola spoluziacke na svadbe nevestina kamaratka -dokonca svedkyna prisla v dlhych snehobielych satach a akurat bola zozadu ku nej a ona isla za nou osobne jej zagratulovat ale ked sa slecna otocila zistila ze to nevesta nie je ....nevestu nasla na wc plakat ...povedala jej preco place a ta znama isla za tou svedkynou a slusne ju vyhodila zo svadby a tato znama jej potom isla za svedka (u nich je zvyk ked sa pierkuju hostia ze je "zraz" svadobcanov v KD a odtial sa ide do kostola takze to bolo pred obradom nastastie to dopadlo celkom dobre) takze ja si myslim ze je to s tou basnickou dobry napad pokial vies ze by ti to niekto mohol spravit realne ... ja by som to asi neprezila ... nastastie nikoho takeho nepozyvam kto by mi to mohol spravit
petka dedkovi drzkam palceky,skore uzdravenie nech vsetko dobre dopadne aby bol s vami este veeeeeeeela rokov
miskaaa zasnubne foto poprosííííím :-)