Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ladyjh - noo make up je jedna vec a biely chrbát, ruky, dekolt druhá :-D síce som zažila, že mi už aj ruky makeupovali, aaale na svadbu asi e-e :-D
noo ja som niekde čítala, že to vydrží cca 4 - 5 dní, a že to púšťa len ten prvý deň.. tak by som si to asi dala 3 dni pred svadbou - bude to jemné a nebude to púšťať :-)
do solárka nechodím, neverím tomu a stačí mi keď vidím všetkých tých mrkvákov oranžových - tak by som dopadnúť nechcela :-D :-D
Ja budem do solarka chodit :-)
weri ale zo solarka nie si oranzova? To skor zo samoopalovacich kremov :-) Ja som chodila teraz pred letom do solarka, nech som neni taka biela, lebo na dovcu ideme az po lete (vacsinou sme chodili zaciatkom leta) a krasne ma opalilo a vobec nie do oranzova. Uz mesiac nechodim, za chvilu ideme na dovcu, tak uz sa mi to zda zbytocne :-)
ladyjh - veď to že by som to chcela vyskúšať niekedy v zime, uvidím ako to bude vyzerať - možno budem ešte horší mrkvák a radšej budem bleduľa :-D :-D :-D
bybi - nooo žeby sa aj solárkovali aj samoopalováky používali? - neviem, ale veľa známych čo chodí do solárií sú taký mrkvový :-/ ale keď ty si zvyknutá a máš to pekné, tak prečo nie :-) ja solárkam moc neverím, a po všetkých tých hororov a videí zo soláriek tam ani len nevleziem :-D
a asi nevleziem ani na ten sprej - videli ste Vojnu neviest? Super film, tam jedna šla na sprej a bola úplne oranžová :-D :-D
weri ja som tento rok prvy krat chodila len kym som zhnedla, teraz uz neplanujem... az pred svadbou :-) Asi to kazdemu inak ukaze ;-) Lebo ja som bola pekne hneda, ako keby som sa od mora vratila, vobec nie mrkvova :-D
vierka, nebudes mrkvak! Mozno mrkvicka ;-) Ale nie, ako ruza povedala, si pekna aj bledula.
To ty mrkvaci su preto oranzovi, lebo to pouzivaju pravidelne a dlhodobo. kedy ze je to len na par tyzdnov a hotovo, nemala by si byt mrkvacik :-S skus v zime
Ja skor tym solarkam neverim pre ich vedlajsi ucinok, a mam vela sosovic, tak nechcem aby som mala rakovinu koze v buducnosti. aj sa mi to zda strata casu - ist niekam len na to, aby som tam bola 3 minuty 2-3 krat tyzdenne.
Chod radsej na dovcu pred svadbou a opalis sa prirodne. Ja poznam ludi, co isli na pred-svadobnu cestu odduchnut si od stresu. :-)
A urcite by si sa opalila aj doma, ked namiesto obednej prestavky bude opalovacia prestavka ;-)
ružička - ja aj môj drahý sme držali palce tmavovlasej, tá blondína bola na náš vkus veľmi preafektovaná odzačiatku :-D :-D
ladyjh - :-P noooo, tak ma potom mal môj králiček ešte radšej :-D mňa tiež aj tie vedľajšie účinky dosť odrádzajú .. Ale musím sa priznať, 2x som už bola v solárku a hádaj čo.. absolútne NIČ :-D bola som taká istá aká som :-D
ružička, ladyjh - ďakujem vám za komplimeeent :-)
ozaj baby, dnes mám dovolené kuk na moje šaty, idem ku kamoške taaaaaaak sa teším - mi dovolila aj pričuchnúť si :-D :-D :-D
weri po 2 razoch este nie je moc vidiet :-) Ja som si predplatila hodinu a po pol hodine som uz bola krasne opalena a druhu polhodinu som potom uz mala len na udrziavanie, raz za tyzden na 6 min :-)
Ruzickaaa, mam len jednu foto, kde je zo siat aspon nieco vidno ale to mi len z toho dovodu dovolila odfotit, lebo zajtra ideme do jedneho salonu bolerko skusat, tak aby sme videli aku cipku maju saty :-/ a mam zakazane foto ukazovat :-D
Ozaj zajtra si idem aj boticky na prezutie objednat - robia tam na mieru, ale ze to trva aj 4 mesiace, tak myslim, ze je tak akurat cas tam zajst :-D
Ruzicka :-D ale aj keby som dala foto, saty som neskusala - mne stacilo riadne si ich poobzerat :-) a nemam o com pochybvat - su to tie najkrasie na svete, moje nadherne svadobne saty :-) ale skusala som si zavoj a pride mi velmi velky namoju mini hlavu kurnik, ale to mozno preto, ze bol vykrceny a moc odstaval :-)
dobre ranko vsetkym, dnes mame krasny slnieckovy den, nieco musim vymysliet pre tu nasu nezbednicu, nejaku aktivitu, lebo doma sa uz nudi a to ma len 17 mesiacov. :-|
koncom septembra je v BA vystava Interbeauty, tak ideme s drahym, kozmetiky nakupit, inspirovat sa ucesmi a mozno aj nejaky biznis sa crta, tak uvidime. :-)
ahojte baby bree ranko dnes sa nam crta krasny dnik musim draheho presvedcit nejako nech by sme to vyuzili a isli do wellnessu do bazeniku s malou do Kalnej bolo tam uzasne v nedelu ked sme tam boli ;-)
alebo zeby som isla skusat saty konecne ale s kym??nema kto somnou ist nikomu sa nechce :-(
o 2-3 tydzne im pride do salonu nova kolekcia Spring 2011-salon Jasmine Bridal x-) maju aj mini cisla ako 32-34 siat parada ak mi nejake "seknu" dam potom usit u zima asi ...uvidime ci ma to vyde lacnejsie alebo nie ... saty ktore si chcem vyskusat v tom salone idem dat do albumiku a potom ich tam dam aj na mne ale bez hlavy ako aj minule :-D
Dobre ranko :-)
trdielko, urcite ta to u neho vyjde lacnejsie, mne sa zda ze viac ako nejakych 150 eur ani neuctuje, a to je uz aj s postovnym :-)
Ja este 3 dni v praci a mame dlhsi vikend, v pondelok je sviatok a v utorok mame s drahym dovolenku :-) Potom 3 dni, vikend, este 2 a pol dna a huraaaaaaaaaa na dovolenku x-) x-) Tak si uz potrebujem oddychnut, ani nie fyzicky ako psychicky :-|
dobré ránko kočky.. tak a po dlhej dobe už som späť... od včera pekne krásne bc. :) uznávam že sme mali s priateľom až šialene úspešný týždeň :-D :-D :-D