Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
gratulujeeeeem slintacik x-)
bybi lenze viem ze ked on posiela na Slovensko sa plati vysoke clo a zevraj su problemy na colnici s tym ...a do ciech to nemam komu poslat tam ze nie su problemy s tym podla toho co pisali baby v teme asapbay... v kazdom pripade mu musim napisat po skuske siat nech mu ich poslem foto ci to usije vobec a tak ...
Ahojte :-) Dobré ránko :-)
Slintáčik taktiež sa pripájam gratulujem ;-) x-)
Baby mám tak rýchlo prečítané :-D
Dnes je nával ludí :-p asi sa všetci rozhodujú na poslednú chvílu ísť na dovču 8-)
Aj ja by som šla ;-) :-( :-N
trdielko aha... skus mu napisat, ci ti to nemoze poslat ako dar, myslim ze na dary sa neplati clo, on je velmi ustretovy, aspon mne sa tak zda, ze zatial vsetko co som chcela mi vysiel v ustrety :-)
ha zas ma niekto vytocil...akoze hrozne ti dnesni ludia..posielala som mail do kniznice a FAKT niejako som neutocila,len sa spytala preco mi nedoslo to co malo a on sa tam na mna vyrutil v hroznom nepriatelskom tone. Toto je zaobchadzanie so zakaznikom??? 8-( 8-( 8-(
no to ja neviem ja som tam pisala do salonu a pytala som sa na cenu konkretnych siat ze kolko by stali a ze ake maju velkosti a tak..tak uvidim co odpisu...je to od ruky a asi aj preto ze je to daleko od BA nie je to take drahe lebo od MS saty v BA maju do 500 eur co je moc...
lucka ideš kuknúť drobčeka? :-) to je kráááááásne... sa musíš riadne tešiť však.... :-)
no - teším sa čo budú stáť šaty na rok, alebo na ten ďalší, to sú už aké ceny, pááááni ]-(
skoda ze ten salon v Myjave od LV tak dalekoooo :-|
ja mam dnes cistu pohodickuuu uvarene,upratane casu a casu premyslat o svadbe chichi :-D
ja zimovi urcite napisem,len saty si vyskusam,pofoti ma niekto v nich zistim si cenu siat samozrejme + aka by bola pokuta keby ich poskodim,uspinim a podla toho sa rozhodnem ci si ich dam usit zimovi vlastne alebo si ich poziciam ...
a za tie pozicane saty ked niektere salony pytaju aj 500 eur... to co potom je zahrnute ? tam nie je zahrnute poskodenie + cistenie siat - lebo pravdaze sa urcite zaspinia aspon trochu to je asi normalne...
trdielko, tak ty si sikula, ze mas taku pohodicku, my sme vcera vsetko dojedli, tak dnes len taka rychlovka.
ja som sa rozhodla na 100%, ze poziciavat si nebudem, akoze aj tie salony musia z niecoho zit, ale tie ceny co pytaju, nenormalne. vyzistim cenu v jednom salone, kde siju saty od vymyslu sveta a ak to bude vela, tak mozno aj ja zima skusim.
Ružička áno :-)
Tu je aj tabuľka:
od 1TT do 4TT - 1 mesiac
od 5TT do 8TT - 2 mesiac
od 9TT do 12TT- 3 mesiac
poznamka 13TT je este prvy trimester ale uz 4 mesiac
druhy trimester
od 14TT do 16TT - 4 mesiac
od 17TT do 20TT - 5 mesiac
od 21TT do 24TT - 6 mesiac
poznamka 25TT a 26TT je este druhy trimester ale je to uz 6 mesiac
treti trimester
od 27TT do 28TT - 7 mesiac
od 29TT do 32TT - 8 mesiac
od 33TT do 40TT az 41TT je 9 mesiac
dievčatá, čo znamená presne šestonedelie? lulu ty nevieš? :-)
draci, požičovné v Ba a okolí je od tých 390 vyššie úplne bežné, plus nie každý salon ti do toho vsunie aj doplnky. Myslím že salon El to robí, aj Diamond, ale od Nicole alebo Valentino to nečakaj.