Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
gratulujeeeeem slintacik
bybi lenze viem ze ked on posiela na Slovensko sa plati vysoke clo a zevraj su problemy na colnici s tym ...a do ciech to nemam komu poslat tam ze nie su problemy s tym podla toho co pisali baby v teme asapbay... v kazdom pripade mu musim napisat po skuske siat nech mu ich poslem foto ci to usije vobec a tak ...25. aug 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
skoda ze ten salon v Myjave od LV tak dalekoooo
ja mam dnes cistu pohodickuuu uvarene,upratane casu a casu premyslat o svadbe chichi
ja zimovi urcite napisem,len saty si vyskusam,pofoti ma niekto v nich zistim si cenu siat samozrejme + aka by bola pokuta keby ich poskodim,uspinim a podla toho sa rozhodnem ci si ich dam usit zimovi vlastne alebo si ich poziciam ...25. aug 2010trdielko, tak ty si sikula, ze mas taku pohodicku, my sme vcera vsetko dojedli, tak dnes len taka rychlovka.
ja som sa rozhodla na 100%, ze poziciavat si nebudem, akoze aj tie salony musia z niecoho zit, ale tie ceny co pytaju, nenormalne. vyzistim cenu v jednom salone, kde siju saty od vymyslu sveta a ak to bude vela, tak mozno aj ja zima skusim.25. aug 2010Ružička áno
Tu je aj tabuľka:
od 1TT do 4TT - 1 mesiac
od 5TT do 8TT - 2 mesiac
od 9TT do 12TT- 3 mesiac
poznamka 13TT je este prvy trimester ale uz 4 mesiac
druhy trimester
od 14TT do 16TT - 4 mesiac
od 17TT do 20TT - 5 mesiac
od 21TT do 24TT - 6 mesiac
poznamka 25TT a 26TT je este druhy trimester ale je to uz 6 mesiac
treti trimester
od 27TT do 28TT - 7 mesiac
od 29TT do 32TT - 8 mesiac
od 33TT do 40TT az 41TT je 9 mesiac25. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Kreatívny svadobný príbeh si zapamätáte!
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
gratulujem k bc
aj k ostatnym uspechom