Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
lady urcite... Ako som vosla do bazena, bolest bola polovicna :-) A co sa mi najviac pacilo a ma to pre mna take caro, na co spominam najradsej, ze som si Zarku vytiahla sama z vody, nikto sa jej ani nedotkol a ja som bola prva x-) x-) x-) este aj teraz mam slzy v ociach, ked si na to spomeniem x-)
lulu este nie, ale ona urcite pride....minule mi vratila bravcove usi, lebo ze je na nich vidno tetovanie prasata...(cislo co mu vytetuju na bitunku...)
baby v tej myjave maju moje vysnivane saty a este jedny veelmi podobne.....som zamilovana a volala som maminke, ze ideme na myjavu - jedine co ju zaujimalo, ze kedy :D
bybi jeeej muselo to byt krasne a verim, ze este ked teraz na to spominas mas slzisky na krajicku :-) :-)
babulky utekam do mesta, prajem krasny dnik.. papaaa
No tu je ta moznost na stastie vsade, ja som nad tym ani nerozmyslala, rozhodla som sa asi mesiac pred terminom ze budem rodit do vody :-D A nelutujem a ked bude druhe a bude to mozne, urcite zase do vody x-)
strasne sa tesim, ze ich tam maju....juuuj....bambula, tebe sa ktore pacia?? mne MS12 a tie hned pod nimi...
bybi tak to je super...u nas to tusim robia iba v bojniciach zatial...
trdielko - vsimla som si na facebooku, ze si sa pytala na cenu oznamka u tej baby, co ich tvori. Myslim to oznamko s fotkou. Uz ti odpovedala kolko by to stalo?
babky, krasne satky ste si povyberali. Ja uz svoje mam, ale macia sa mi MS22 tiez. Takehy typu a strihu som si skusala a velmi dobre sadnu na postavu :-) a ukazi tie spravne krivky :-D
Daniska, dneska dobre? x-)
Jani - ano, dnes dobre. Krasne pocasie, tak som vstala s dobrou naladou. A vlastne aj ta vcerajsia depka sa dala do poriadku, kym som sla spat. Asi by som inak ani nezaspala :-)
Luci, pozerala smom tvoje sny, kraaaaasa. Aj ja som kedysi rozmyslala nad svadbou pri mori, hlavne preto, ked si beriem anglicana. A tiez to bude ina ako som si predstavovala......... ]-(
Ale zimna zasnezena svadba bide velmi romanticka! ;-) ja som raz bola na zomnej svadbe, a pri prichode na recepciu servirovali varene cervene vinko a bolo velmi oblubene, kedze ludom bolo zima, zahrialo..........A v miestnosti bol aj vianocny stromcek este :o) :-D
hej bambi, aj mna to obcas pochyti, hlavne ked pride sek, alebo vypis uctu.........alebo dalsia zaloha treba platit ]-(
a mozno su to aj celkove predsvadobne stresy....... som sara, ze uz v pohode :-)
myslis ze keby som chcela ten styl ako MS 37, MS36 a MS 20 bude sa mi zle chodit ? teda ja chcem dlhsiu vlecku tak neviem ako sa budem v tom citit..
ale teraz som sa dozvedela ze mam zapis do skoly nabuduci piatok tak pojdem do mesta a musim ,,donutit,, kamosku aby som mnou isla ...chcela by som si aspon raz vyskusat saty svadbone ale neviem...asi potom ma odtial nedostane nikto :-D :-D :-D najviac sa tesim na to ako si bude rozne saty skusat ach uz aby to bolo ale ja to mam este velmi daleko :-( fnuk
dracica - aj ja chcem saty s vleckou urcite. A ved ta vlecka sa da vypnut hore, takze by nemal byt problem. Proste treba vyskusat a zistis ako sa v nich citis ;-)
JAni - to je napad. Ty kokso, si to predstavujem, a urcite by sme sa vykecavali ako keby sme sa poznali uz roky. :-D