Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
lady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica, vyskusaj. ked s=ja som skusala, tak mi hovorili, ze objadnavka trva aj 6 mesiacov. len si vyskusaj. Ja som skusala ako diva, aj biele, aj smotanove, aj modre a aj ruzove. Len aby som videla, coto povie, lebo uz nikdy v zivote nebudem svadobne saty skusat.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, keby sme sa stretli v Banskej Bystrici, tak to tolkoto trva na vlaku> PresoV - BB = 4hod 40 min. Bratislava - BB = 3.5 hod. St. Lubovna - BB = 5 hod. Trnava - BB = 4 hod. NMnV - BB = 3.5 hod. Co poviete? Oplatil by sa 2-3 hodinovy pokec pre 10 hodin cestovania?
Odpovedať
Profilova fotka
cafte, moje dieta sa pokusa jest same, takze ten bordel okolo si neviete ani predstavit, normalne rev kde jej chcem dat sama, tak nech sa potrapi. ze stretko v BB, tak to by som mala najblizsie. :-D :-D
Odpovedať
hehe ja by som mohla cestovat s lulu :-D
Odpovedať
no hej presne tak len ze ked sa ma spytaju v salone na svadbu a ja poviem ze v oktobri 2011 tak sa budu pozerat na mna ako na blazna nie? :-| zaujimave je ze salon EL v BA poziciava saty MS Ambrosia za 428 eur a ine saty v salone v Myjave su vsetky za 260 eur a to tie salony patria k sebe....ta BA tak vela spravi...to nie je mozneee ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
este jedna je to zo sencam ta by tiez mohla skocit na vlak zo TT. Do prdele, potrebujeme rychlejsi rychlik! Zuzik, len ju nechaj, sikula mala. :-) ved upraces...
Odpovedať
Profilova fotka
;-) ved im povedz ze svadba bude v marci. a basta ;-) ved oni nebudu kontrolovat!
Odpovedať
hihi no tak to je pravda :-) aj ja byvam pri TT
Odpovedať
Profilova fotka
dracica, este si zvaz toto: - kolko ta to bude stat kym si pre tie saty pojdes na Myjavu - cesta tam a spet. A budes moct saty priniest naspet hned v pondelok? Ak nie, niektory salony uctuje navyse........budes ich mat cas vyzdvihnut kedy to povedia? Omrkni detaily a zvaz. To iba taka mala rada, nie ze sa ti miesam do kapusty ;-)
Odpovedať
Tak teda....ja by som to do BB mala najdhsie :-(
Odpovedať
Profilova fotka
bambula, pozerala som aj niekde blizsie, ale na strednom slovensku nie je take vacsie mesto kde rychliky idu priamo/ a mozno sa mylim....... a vacsina nas tu je zo zapadu ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
to nevadi ze sa miesas do kamusty :-D dakujem za radu vsak uvidim..tiez viem ze je to daleko ...pozriem v TT ake saty maju a uvidim aj do senca pojdem a neviem este kam..asi aj do Pezinka ...
Odpovedať
Profilova fotka
baby, idem na postu, zachvilu som tu. Mavrhnite datum medzi 26 a 29 septembrom. Vtedy som doma a k dispozicii. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
este je zvolen, ale pre bambu je to o par km este dalej. autami sa neda zviezt? je to rychlejsie a aj lacnejsie, ked pojdu minimalne 2, hned sa to oplati.
Odpovedať
Profilova fotka
ze BA - BB - 3,5 hodky, TT - BB - 4 hodky? trnava je za BA? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mozme aj autami, dobry napad. ja budem vlakom, auto necham v Manchestri ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no idem upratat to smetisko pod stolom. :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lady, to chapem. 8-)
Odpovedať
podla toho z akeho smeru ides ale je prve BA a potom az TT a potom uz ides na stredne slovensko alebo na sever :o)
Odpovedať
Profilova fotka
mna prave napadla uplne uzasna myslienka, co keby som si na vyzdobu stolov kupila zive kviekty v crepniku? lebo mam doma cyklamenky a take su krasne, kvitnut som ich videla uz na jar v baumaxe, k tomu kupit pekne crepniky, niecim omotat a kvetinova vyzdoba je hotova. kvietky mi ostanu doma kraslit dom.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik to je super nápad, ja som tak rozmýšľala nad orchidejkami v kvetináčikoch, niekde som to už videla a vyzeralo to super :-) babyyyy nestíham vás čítať, kamže sa to chystáte a mňa nevoláte? :-D :-D
Odpovedať
:-) no ten nápad stojí za zváženie - orchidea alebo iný kvietok =-) nooooo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuu, sa az nechapem, co ma dokaze napadnut, este som to nikde nevidela v crepnikoch, je mi luto dat tolke peniaze za kvety, ktore vydrzia chvilku. bola som raz na jednej svadbe, kde boli ruze vo vazach a tam nebola voda, ale take gulicky gumene, no mali ste vidiet tie kvety pred polnocou, odkvicnute, opadane. weri, na stretko nevesticiek.
Odpovedať
Ahojte!!!! Tak som tu aj ja na chvilku.. slintacik blahozelam k Bc.!!!!! Janka este si tam zabudla dat SNV - BB - Ja som od Spisskej.. :-D :-D :-D Ale v septembri aj tak nebudem domaaaa , beeeee :-( wera, vcera sa si pytala, ci by mohla zavoj aj kvet vo vlasoch... no ja mam taku istu dilemu... Ale videla som fotku, kde to tak nevesta mala a vyzeralo to celkom dobre.... tak neviem... asi to vyskusam...
Odpovedať
Baby čaute, tak Vás stáham čítať len jedným okom - tie orchidee su skvelý nápad, teraz mali v ikei krásne, aj celkom velké, velky vyber farieb za 5e a kvetináč stál 1€. To nie je také zlé... ;-)
Odpovedať
K tej kvetinov vyzdobe - rozmyslam, ze na stoli si dam spravit kyticky z karafiatov a gerbier - karafiaty su lacne a ked ich je vela su aj pekne... Chcem totiz take male ale velmi bohate kytice a keby to bolo z ruzi, tak sa nedoplatim.... Ake kvety su vlastne sezonne v maji??? Tulipany nechcem...
Odpovedať
Profilova fotka
bero, dnes ti uz kvetinari zozenu co len chces, okrem asi teda pivonii, na tie je treba sezona
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche - aj ja som videla jednu foto, mala tam nevesta ruže ružové vo vlasoch, vyzeralo to pekne, len ja keď tak nad tým rozmýšľam, tak ten môj závoj je mega a či by tú orchidejku vo vlasoch nepoškodil :-/ a mňa nevoláááááte na stretko? - no pekne, mám zlomené srdiečko :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dracica ano som zo senca, bola som tam, ale nic pre mna...isla som sa len pozriet - ze co maju, nechcela som skusat, ani nic, len kuk a popytat sa na ceny...vojdeme - "nestupujte na cerveny koberec!!" .... to ma zabilo ako prve....saty mi ukazali iba v katalogu a mali ich asi 30 ks a ja som si nevybrala ani jedny..a cenu si nepamatam, ale viem, ze bola dost vysoka....nieco ako v ba.. mne sa tam nepacilo, aj ked slecna co tam pracovala sa potom snazila, aj my vravela o novej kolekcii, ale prvy dojem si pokazili.. a ked som tam bola, tak si prave skusala jedna nevesta saty - taka nizsia a plnsia troska, tak mala na sebe saty, ktore ju este viac rozsirovali a deformovali a vsetci hikali, aka je krasna..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?