Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
takze jej ani neporadili co sa jej hodi a co nie?? hm..no hej prvy dojem je najdolezitejsi..dobre vediet.
Odpovedať
zuzik, ja viem, ze kvety sa daju zohnat akekolvek a kedykolvek - len som myslela, ze ked si dam sezonne, tak budu lacnejsie... Och, neviem ako vy a ja na vsetkom prekracujem rozpocet.... Az ma hroza chyta, ked si predstavim, kolko to bude vsetko stat...
Odpovedať
Baby wwooow áno ja pôjdem z ružičkou :-D :-D :-D Ale mám pre Vás asi nei najlepšiu správu- pre mňa je teraz utrpenie cestovať a sedieť :-N ;-) Ale podľa mňa by sme mali ísť na nočný rýchlik a potom hňeď ráno aby sme sa stretli lebo ako povedala Deniska že to bude ale vykecávania :-D :-D A potom naspäť na nočný rýchlik :-D :-D :-D Jani...ty to budeš mať najdalej ;-) :-D :-N A ozaj no tak aspoň bude väčšia inšpirácia rýchlo pozametať tanier (čo je ten zvyk neviem ako sa volá :-N :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
baby stretko moze byt:)) ale po 26:)) to ja mam veelmi perny pracovny vikend :) a ja pojdem zo sc autom, tak mozem po ceste cez tt vziat 4 baby do auta - a ked sa aj zlozime na naftu, tak to vyjde lacnejsie ako vlakom :))
Odpovedať
Že hneď som dala na ň mekčen...oprava :-D
Odpovedať
Peťka ja sa hlásim do preduu na miesto spolujazdca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero, no to ti nevim, ci budu lacnejsie, skor asi nie. :-| lulu, o mesiac sa mozes citit uplne inac, myslim lepsie. akurat dnes som sa dozvedela, ze kamoska je 9tt a grca o dusu, ani do prace nechodi. a to sme chceli ist v sobotu byvalej spoluziacke na svadbu gratulovat.
Odpovedať
Profilova fotka
a zilina na stretko tiez nie je zla...odvsadial su to cca 2 hodky...
Odpovedať
Zuzi..super tak aj ona bude mať aprílovčiatko :-) :-N Vidíte Žilina to je ešte lepšie :-)
Odpovedať
cipana vy to vazne myslite so stredkom? Bohapusto zavidim..... Hmm este som neprekonala, co ja volam - depresiu z navratu (to mam po kazdej dovolenke :-p ) a tak som momentalne pevne presvedcena, ze by sme sa mali vratit.... Baby zijuce mimo Sk, nechyba vam Slovensko?
Odpovedať
Bero..nejako nestíham..bývate v zahraničí? :-N Jasnéé stretko musí byť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica skus tam ist, mozno tebe sa to bude pozdavat, ze mali baby len zly den...neviem..urcite viem, ze ja idem na myjavu :D lulu drzim ti miesto vpredu :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte kocky... tak po dlhej dobe som sa sem opat dostala. Mala som toho vela v praci takze som vas citala len velmi urtzkovito tak moc neviem co sa tu deje. Teraz uz dufam bude trosku viac casu. A uz sa nam aj terminy svadby blizia...:) keby to nolo 3.9.2010 a nie 2011 tak by to bolo idealne:)
Odpovedať
no hej dik vsak treba pochodit viacej salonov a uvidim co sa mi bude pacit
Odpovedať
Peťka to som rada :-D Kacennka veru nejaký stroj času by trebalo :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bero, aj ja zavidim :-) A ci mi chyba SK? Uz nie... Uz som si zvykla... A nevedela by som si uz predstavit sa tam vratit :-| Ale SK mam stale rada, vzdy tam rada idem na dovolenku ale vzdy sa potom uz aj tesim naspat... :-)
Odpovedať
bybi, ako dlho ste uz mimo Sk?
Odpovedať
Profilova fotka
8 rokov :-) A ty?
Odpovedať
5 rokov...
Odpovedať
Profilova fotka
a nezvykla si si tu???
Odpovedať
No nic, musim na poradu, tak prajem vsetkym krasny den!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
my to mame v sobotu presne o 9 mesiacov :D este aj na sobotu to vychadza :D sranda :))) a oslavime to na hriboch :D ja ze mam vstat o 5:00 a trieskat sa do lesa....ten cas ma asi zabije :D
Odpovedať
Ale zvykla... Len pre mna doma je doma, chyba mi rodina..... Keby som aspon blizsie bola, domov chodim len 2x do roka...
Odpovedať
petka ty si zo senca? :-)
Odpovedať
Peťka..zvláádneš :-D Bybi..aj ty snáď pôjdeš na sretko :-D :-D Bero..maj sa ale aj ty pôdeš :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to trosku v urcitych veciach aj vyhovuje, ze sme dalej... Ja domov nechodim casto, ale nasi sem casto chodia :-) Ale buduci rok pojdem vic krat aj ja x-) My uz tu mame to zazemie, domcek, kamaratov, tak uz nam nie je tak smutno... Ale zaciatky boli tazke :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ruzicka, som z pezinka, ale teraz byvam v senci :))) a asi tam uz ostanem:)
Odpovedať
A aj my to uz zachvilu budeme mat za 9 mesiacov, tyzden po Peťke :-) ;-) A s tym stretkom, podla mna by to tiez bolo lepsie v Ziline....
Odpovedať
Deniska... :-) Baby to pôrodu ostáva: 231 dní :-)
Odpovedať
A do svadby : 158 dní :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?