Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
zuzik, ja viem, ze kvety sa daju zohnat akekolvek a kedykolvek - len som myslela, ze ked si dam sezonne, tak budu lacnejsie...
Och, neviem ako vy a ja na vsetkom prekracujem rozpocet.... Az ma hroza chyta, ked si predstavim, kolko to bude vsetko stat...
Baby wwooow áno ja pôjdem z ružičkou :-D :-D :-D
Ale mám pre Vás asi nei najlepšiu správu- pre mňa je teraz utrpenie cestovať a sedieť :-N ;-)
Ale podľa mňa by sme mali ísť na nočný rýchlik a potom hňeď ráno aby sme sa stretli lebo ako povedala Deniska že to bude ale vykecávania :-D :-D A potom naspäť na nočný rýchlik :-D :-D :-D
Jani...ty to budeš mať najdalej ;-) :-D :-N A ozaj no tak aspoň bude väčšia inšpirácia rýchlo pozametať tanier (čo je ten zvyk neviem ako sa volá :-N :-D )
baby stretko moze byt:)) ale po 26:)) to ja mam veelmi perny pracovny vikend :) a ja pojdem zo sc autom, tak mozem po ceste cez tt vziat 4 baby do auta - a ked sa aj zlozime na naftu, tak to vyjde lacnejsie ako vlakom :))
bero, no to ti nevim, ci budu lacnejsie, skor asi nie. :-|
lulu, o mesiac sa mozes citit uplne inac, myslim lepsie.
akurat dnes som sa dozvedela, ze kamoska je 9tt a grca o dusu, ani do prace nechodi. a to sme chceli ist v sobotu byvalej spoluziacke na svadbu gratulovat.
cipana vy to vazne myslite so stredkom? Bohapusto zavidim.....
Hmm este som neprekonala, co ja volam - depresiu z navratu (to mam po kazdej dovolenke :-p ) a tak som momentalne pevne presvedcena, ze by sme sa mali vratit....
Baby zijuce mimo Sk, nechyba vam Slovensko?
dracica skus tam ist, mozno tebe sa to bude pozdavat, ze mali baby len zly den...neviem..urcite viem, ze ja idem na myjavu :D
lulu drzim ti miesto vpredu :D
Ahojte kocky... tak po dlhej dobe som sa sem opat dostala. Mala som toho vela v praci takze som vas citala len velmi urtzkovito tak moc neviem co sa tu deje. Teraz uz dufam bude trosku viac casu. A uz sa nam aj terminy svadby blizia...:) keby to nolo 3.9.2010 a nie 2011 tak by to bolo idealne:)
Bero, aj ja zavidim :-)
A ci mi chyba SK? Uz nie... Uz som si zvykla... A nevedela by som si uz predstavit sa tam vratit :-| Ale SK mam stale rada, vzdy tam rada idem na dovolenku ale vzdy sa potom uz aj tesim naspat... :-)
my to mame v sobotu presne o 9 mesiacov :D este aj na sobotu to vychadza :D sranda :))) a oslavime to na hriboch :D ja ze mam vstat o 5:00 a trieskat sa do lesa....ten cas ma asi zabije :D
Mne to trosku v urcitych veciach aj vyhovuje, ze sme dalej... Ja domov nechodim casto, ale nasi sem casto chodia :-) Ale buduci rok pojdem vic krat aj ja x-)
My uz tu mame to zazemie, domcek, kamaratov, tak uz nam nie je tak smutno... Ale zaciatky boli tazke :-|