Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Ahojte a "dobré ránko" :-) Barborav..super tak šup vybrať si nejaký typ pomeať sa a ušiť šatôčky x-) Zuzi...to sú všetky aprílové detičky také??? :-D Len dúfam že drobca na stretávke tvoja Emmuška "nenakazí" nespavosťou :-D :-D Ale nie, nič v zlom samozrejme ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, to nie je o mesiaci, to je o detoch. :-D no uvidim ci ju zoberiem, ak by isli este nejake deticky, tak ano, aby sa prehrala, lebo inac mi bude hrozit jej nahananie. dnes som nasla mozno skvelu salu, teda aspon podla fotiek, je to divadlo, ci by nam nevadilo, mali by sme sa tam zajst pozriet, akurat nevim co s ubytkom. http://www.ugreskov.sk/index.php?opti...
Odpovedať
Zuzi...krásna sála...ale radšej to chodte omrknúť :-) ;-)Tak by sme ju nahánali všetky nevestičky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, jasne ze pojdeme. 8-)
Odpovedať
8-) Tak potom daj vedieť ;-) :-)
Odpovedať
:-) :-) :-)
Odpovedať
vcera som sa tak potesila :-)...tak som rada ze ma konecne niekto chape... zistila sm ze jedna kamoska tiez ma doma generala a bola uspesna, takze mi pomoze jak co najlepsie povedat rodine o svadbe a vyleteni z hniezda :-) :-) :-)
Odpovedať
Ruži... :-) ;-)
Odpovedať
ruzicka este si to nespravila??? a uz mas plan ako to poviete??
Odpovedať
Profilova fotka
ruzi :-D 8-) 8-) palec hore
Odpovedať
Drači...krásne šatky si pridala do tvojho albumíku :-) Zuzi..Emmka spinká teraz? :-N
Odpovedať
no dik...tie co chcem stoja v BA 428 eur..tolko nedam.. :-( tak hladam ine...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Drači..jáj tak hľadaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, este ano, ale cakam kedy sa zobudi uz.
Odpovedať
baby este nie :-| este sa musime dohodnut na plane ]-( draci a ty xces saty kupit? :-)
Odpovedať
Zuzi..jáj :-D ;-) Tak hajušká drobec :-)
Odpovedať
hm skor pozicat chcem ale tak ak budu moc drahe a ak sa oplati kupit tak kupim co uz ...uvidim podla situacie ...a cien za pozicanie... chcela som si ist skusat saty a tak ale kamoska pracuje a nema cas :-( tak nemam s kym ale asi do galanterie pojdem sa poozerat v TT a tak...lebo piatok nabuduci tyzden idem do TT
Odpovedať
fiiiha zhanas niekoho kto pojde s tebou? :-N :-N :-N
Odpovedať
mna by aj bavilo robit garde po satickach a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, dospava prehyrenu noc. :-D obed mam navareny, pracka perie, umyvacka umyva, takze pohoda jahoda dnes. :-D 8-)
Odpovedať
:-) a co sa ponukas? a ti nemas co robit doma?? a uz si skusala chodit po obchodoch? mna skor by zaujimali ceny a tak len si to nastudovat a tak potom podla mna aj rozpocet sa mi bude lahsie robit... lebo viem ze si sprav niekto rozpocet a vzdy je to vyssie nez si planoval...no a toto ja nechcem...chcem sa zmestit do sumy co si stanovime !
Odpovedať
Baby akurát pozerám letenky na december buď do Londýna,Berlína ale New Yourku...a normálne ma ceny prekvapili :-o Pomerne lacné do New Yourku už od 500€ :-o :-)
Odpovedať
dobre tak sa uz nebudem teda ponukat :-) nie este som nesla nic skusat,, nic :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci, ja robim prieskum najprv tu, potom nabehnem do obchodov. u nas ale zavazi hlavne cena za jedlo a salu, potom saty (tam mam strop 500 evri - ak by boli poziciavane, ak by som si dala sit, dak do 500 evri aj s upravou mojej fasady), drahy ma novy oblek, takze jemu kosele, kravatu a vesta a tiez boty), a jednu velku hlavnu tortu, ostatne sa budem snazit urobit sama a co najlacnejsie. ;-)
Odpovedať
no dufam ze si sa neurazila...nemyslela som to v zlom ze nechcem...ide skor o to ze ja nerada obtazujem druhych ! a ak si pametam ti uz mas restiku vybratu kde chces hostinu, no a tam ti budu robit vyzdobu oni alebo ti si kupis a spravis si vyzdobu sama?
Odpovedať
Baby..podľa Váš je aká letecká spoločnosť najlepšia? :-N
Odpovedať
tu je to fajn ale kazda je z ineho mesta a kraja tak aj ceny sa lisia tu je to len teoreticke ze asi ake su ceny ale v obchodoch zistim ako je to u nas...a tak.. moj ma oblek aj koselu aj kravatu len topanky treba kupit...ale to ma cas..aj ja si skoro topanky nebudem kupovat az ked budem mat saticky
Odpovedať
Profilova fotka
draci, to bolo mne?? :-N
Odpovedať
ano zuzik
Odpovedať
Baby našla som super cenu do Londýna :-) Uvidíme :-D :-) To bude naša dovolenka a aj svadobná cesta :-) Juj sa tak tešííííííííím :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?