Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
kupila ale to boli v hocijakom obchode,Kenvel.. take co sa zosuchaju asi tak po mesiaci...to co su za kovy????
Odpovedať
a ako sa prejavi alergia? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Baby...poviem vam, ze vcerajsi vecer bol vdaka mojej svokre "uuuzasny". uz zacinam chapat, preco sa s draheho byvalou nenavideli. idem sa odreasgovat do prace.
Odpovedať
ahojte :-) ste sa rozpísali trošku :-D no z toho úžasného speváka mám dosť :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
dobre ranko, vcera som volala s priatelom a.. aj ma potesil aj sklamal...potesilo ma ze ked som hovorila o svadbe ze nic take nehovoril ze je to skoro a na co este veci zhanam a tak...a ze mozme ist pozerat obrucky kolko stoja a tak aby sme si za ten cas vybrali :-) a aj hovoril ze musime este pierka robit ...ma prekvapil milo.... a som sa pytala ci hovoril mame o DJ a ze hovoril....ale ona povedala mu : ,, myslela som si ze ta to preslo,, :-( nechce aby sa zenil...bud to je preto ze ona je rozvedena alebo preto ze ma nema rada...ja to stale hovorim ze mam taky pocit... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dracica...tak vitaj v klube "uzasnych svokier" :-)
Odpovedať
hm...este ze on bude mat super svokru...
Odpovedať
:-| baby takých nás je asi viac :-(
Odpovedať
ale je to strasne..nechapem preco je to tak... :-(
Odpovedať
tiež nechápem, veď si nás vybrali ich synátori - ale možno to pre nich znamená, že im bereme deti |-| je to hrôza...
Odpovedať
no ked je to len tento dovod tak preco sa tak nespravaju nase mamy ?...je to divne
Odpovedať
neviem, či len tento dôvod majú... nie je to len divné - človek sa cíti ako votrelec ;-( ako keby bol 5 koleso na voze... už aj ku ním menej rada chodím ... :-( normálne mi to príde také smutné ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
no hej lebo chceme byt ako rodina ale ked niketo nechce... ja k nim nechodim casto,skor on chodi k nam co je dobre...a ked budeme spolu byvat tak uz nemam dovod k nej chodit...a este jemu povedala ze k nam na navstevu nepride....no vies co som si vtedy myslela?? ,,no ze ani nemusi,, mne je to uz jedno.Mi budeme spolu a budeme mat svoju vlastnu rodinu a ked nechce vydiet vnucata no nemusi...ja nikoho nenutim do toho....je to smutne ale ked to tak zoberem je to lepsie ako by som sa nebodaj mala hadat...(co sa este nestalo)
Odpovedať
máš 100% pravdu... berieme si našich chlapov :-) nie ich... je to smutné ale čo už s nimi ]-( ... to ja som u nich každý víkend, lebo my máme maličký domček a brat tam vodí svoju priateľku, takže ja som u nich ... ani si neviem predstaviť, ako si sa cítila ... lebo nám to ešte nepovedala, len keď jej môj nastávajúci povedal, že ide kúpiť zásnubný prstienok tak ona " a to je také vážne? a to sa zasnubujete lebo musíte?" no čo si myslieť :-( ... presne ako ty hovoríš - budeme spolu a budeme mať vlastnú rodinu....
Odpovedať
no mne nikdy nic nepovedala...to on mi povedal ze jemu to ona hovorila...mne nie! mi si robime byvanie s mojimi rodicmi v podkrovnych izbach budeme byvat spolu..a moji rodicia mu nikdy nic nepovedali zleho a maju ho radi,zvykli si na neho...a jeho mama mi ani nechyba ked ju nevidim...a mam taky pocit ze on chce cim skor odist od nej....
Odpovedať
to máš teda potom fajn, aj naši majú môjho radi, to len jeho rodičia sú takí čudní ... ale tak čo už |-| .. no my ideme stavať náš vlastný domček... tak sa už strašne tešíííííííím :-) byť vo vlastnom ...
Odpovedať
no to ano to je najlepsie...ale dlho trva postavit dom...viem to lebo nasi stavali tiez a teraz byvame vo svojom RD uz 4 rok.
Odpovedať
:-o čo? 4 roky??????? páááááááni... no neviem aký veľký to má byť... lebo my budeme mať malí jednopodlažný bez podkrovia, len taký obdlžniček ... to by malo byť koncom bud. roka snáď už postavené :-)
Odpovedať
nie 4 roky uz byvame v novom domceku....staval sa ja neviem kolko asi 10 rokov mozno viacej...podla toho ako mali rodicia peniaze...lebo ked niekto ma peniaze tak dom postavi aj za chvilu..to to byva dnesnej dobe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj baby, s tými našimi svokrami to je ťažké, ale prečo by sme si kvôli nim kazili svadobné prípravičky a potom aj ďalší život, no nie? :-) berieme si predsa našich milovaných a nie ich maminky, budeme mať vlastné rodiny a na tých musí záležať :-)
Odpovedať
jáj no ešte viac... jeminečku... to my si chceme zobrať pôžičku.... snád to za nejakých 30 rokov splatíme :-N
Odpovedať
wera.g no to máš pravdu :-) šak možno sa uvedomia po čase :-)
Odpovedať
no vsak aj rodicia maju pozicku teda viacej pozicok...to dlho preto ze nijaka firma nam to nerobila otecj je murar a tak nechceli platit za pracu druhych ..lebo velakrat sa stane ze zaplatis a su to,,fuseri,, a zbabru to...a on ked si to sam staval a mal pomocnikov a kolegov par...tak to bolo lacnejsie ...a aj to je dovod preco to dlho trvalo...ale tak vseobecne dom trva dlhsie postavit...podla toho aj ako je velky... mi mame pivnicu+prizemie + podkrovne izby a vsetky 3 casti domu maju 140 m2 ( 140x 3) je dost velky :-D :-D :-D to mysleli na buducnost a mi sme 4 a rodicia takze 6 clenovia...tak aj preto velky dom
Odpovedať
no hej aj to mne povedal drahy ze vsak JU to prejde...no podla mna nie ale tak to je jedno...je to smutne lebo som chcela dobre vychadzat s nou vsak je to jeho mama ...ale tak budeme ako cudzi co uz....rada by som bola keby ma to vobec netrapilo :-(
Odpovedať
no tak to áno .... my budeme mať vlastne len 4-5 izieb max. aj môj peťko je stavbár... tiež mu prídu pomôcť kamárati z fachu :) takže tiež to bude o niečo lacnejšie... uvidíme ;-) ... presne! aj ja som chcela s nimi dobre vychádzať, a vidíte... tiež by som bola rada, keby ma to vôbec netrápilo... už som to aj peťkovi vravela, a on na to"keby sa aj hned na hlavu postavili, ja chcem byť s tebou" :-N tak som sa začervenala... nebojme sa veru... oni chcú nás ;-)
Odpovedať
:-) no to bolo pekne co povedal :-) no mi v podkorvi tiez mame ako 4 izbovy byt to uplne staci ked budeme mat 2 deticky maju kazdy svoju izbicku :-) :-D
Odpovedať
ha ha ha ha dobry bol Donald 8-) frajer :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
dobre rano... tak moja svokra tiez neni bohvieaka...sak kazdy mame povahy, mozno by som privrela casom oci nad kecami co voci mne mala, keby aspon bola rodinkovska..lenze ona sa nejako ani nechysta na to ze budem v jej rodine,nijak sa neprejavuje...ked sa minule nasa znama ako tehotna vydavala, tak to dosla za nami a tesila sa jak sprosta, a mna si ani nevsimne a nas ma blizsich a pri sebe... no ked sme sa s priatelom stretavali inde, bolo to lepsie, ted u nich, takze ju vidim kazdy den a tie jej moresy,nejako to prezijem, potom svadbu a koniec..neni zrovna ten typ co za nami bude chodit na navstevy, takze ju mozno uz ani nestretnem
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko baby,juj ci som sa nasmiala na tom "spevakovi" :-D Emmka ma dnes divnu naladu je ranostaj vstala s tatinkom do prace o 5.40 |-| dala som jej mliecko co vypije lebo nejak nelubi pit ziadne mlieko a normalne vypila bola zrejme veeelmi hladna a potom naspat do 8.00 zaspala ;-) aspon som si dala ranajky,kavicku :-) teraz sa hrajka na zemi a objavuje kable a skrinky a zasuvky ...skoda vcera sme na nu "usili budu" kupili sme v Lidli v akcii zabrany na dvierka a skrinky a do zasuviek kable sme postrkali pod podlahu ale potvorka mala sikovna pamata si kde to bolo predtym a tak tam "vrta do toho" a nejde a nejde a tak mrnci ze co to fotrovci ste spravili :-D :-D ja sa na temu moja svokra nevyjadrujem radsej lebo hned sa zacnem od nervov triast a dostanem zase zaludocny bôl od nervov a stresu z nej ... ja mam taku "zlatu a milu svokricku" neznasa ma,ja neznasam ju,roi mi napriek narocky ..ked poviem ze mala ma spinkat ked sme u nich nech jej nejde do izbicky aby zaspinkala narocky ju zoberie na ruky na par minut potom ju tam polozi a ona zacne plakat a vykrikuje ze som neschopna ju utisit ale to uz je Emmka nervozna lebo chce spinkat place ja jej musim dat pit este vacsi krik spusti ze ju vyrusujem vodickou cela je bordova urevana a potom ju musim aj tak uspavat pol hodinu a utisovat ... a to je iba jeden z miliona prikladov ... najhorsie na tom vsak je ze ma draheho omotaneho okolo prsta sice vzdy da za pravdu mne a podrzi mna aj tak ked mu zavola ze treba prist s niecim pomoct tak proste ideme uff ]-( so svadbou nesuhlasi lebo naco uz ... najskor ked som bola tehu rychlo rychlo musite a my nic nechceli sme ja neznasam svadby v tehotenstve som absolutne proti tomu prepac lulu kamaratka sa "musela vydat bola tehu" a po polnoci ju odviezli z vlastnej svadby na ARO potratila manzelstvo anulovali ... malis me krstiny a preco nie teraz len s nami??teraz ked chceme tak naco ...
Odpovedať
Ahojte baby. No ako vas citam tak mne sa zda ze mam dobru svokru. Ale neviem cim to je .. mozno ze sme este neprisli do nejakeho sporu. Ale aj vidime sa dost casto kazdy druhy den ked nie kazdy takze to nie je tym zeby sme sa od seba izolovali a mozno mam fakt dobru svokru a mozno musim najskor s nou zit a az potom zacnu problemy ... Ako to mate vy? Tie co mate problemy so svokrami? Zijete s nimi??? Akurat rozmyslam ze kde budeme byvat s drahym po svadbe kym sa nenastahujeme do svojho. Co myslite? Chcem si udrzat dobry vztah so svokrou len sa bojim ze ked budeme spolu v jednej domacnosti tak sa to poser..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?