Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no je to mozne ze ti potom budu veci niektore vadit lebo byvanie je ine ako navstevovanie svokry....ja nemam spory len citim ze ma nema rada a ani ja ju nemam rada...a ked sme byvali spolu tak ..robila mi napriek rozne veci..ale nikdy mi nic nepovedala a ani ja...ako nehadali sme sa nikdy ani konflikt ziadny nebol... Ona len nieco povie na moju adreesu a praitel mi to povie...ako to vcera co povedal mi .. ze myslela si ho ze ho to prejde ta svadba,, ked vydi ze uz rezervujeme veci tak..vidi ze nerozpravame len tak do vetra.. povedala ze ,,na co sa ma zenit ked nemusi,,, vsak svadba nie je o tom ze musi ??? ide o to ze CHCEEE ...nechapem takuto logiku... ]-(
Odpovedať
dracica6663 Tak vidis .. kazdy to vidi inak a po svojom. Vy to mate dobre ze uz spolu byvate ale my sme spolu uz 5 a pol roka a stale spolu nebyvame a je to len kvoli mojim rodicom! Lebo oni su zo stareho cesta este a oni maju svoje zasady ktore ja musim dodrziavat. Proste oni mi nedovolia byvat s frajerom pred svadbou. A preto ja uz len cakam na to kedy bude konecne svadba aby sme uz aj my mohli byt konecne spolu ako normalny par. Uz nas to nebavi kazdy vecer chodit od seba a odprevadzat sa domov ako keby sme boli spolu mesiac. No proste je to o o nicom!
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy - tak to je dobre, ze mate dobre vztahy :-) ja som kazdopadne za to, aby sa mladomanzelia osamostatnili, aby si zriadili vlastnu domacnost, a zili vlastny zivot, ale zase nie vzdy sa to da, vlastne byvanie je velmi drahe.. Ale ak sa rozhodnete byvat u tvojich svokrovcov, tak verim, ze budete spokojni a budete mat dobre vztahy aj potom, drzim palce :-)
Odpovedať
wera Ved som pisala ze neviem kde budeme byvat dokial sa nenastahujeme do vlastneho. Na jar zaciname stavat zaklady tak do dvoch rokov budeme uz vo vlastnom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jejda baby som vdacna za internet v mobile - sla som z prace do BA pre vypis z ORSR a uz tu sedim pol hodinu a vobec sa to neposuva :-/ nefunguju im PC, tak si este teda pockam riadne... Vrrrrrr ]-(
Odpovedať
no nie nebyvame spolu...byvala som u svokry rok ale potom sme sa rozisli a odisla som domov...a neskor sme sa dali do kopy ale uz stale byvam doma a on chodi k nam a u nas prespava... A priatel zase nechcel svadbu pred tym ako by sme mali byvat..je toho nazoru ze ked nemame kde byvat a budeme zobrati tak kazdy by byval u svojich rodivcov ze to je o nicom..ale teraz si byvanie robime a do svsdby uz budeme byvat spolu len mi dvaja konecneee :-) sa uz tesime
Odpovedať
hainy...rovnako ako tu - tiez ma nebavi odprevadzat sa domov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy, ja viem ze si to napisala, a preto som tam napisala ze ak sa rozhodnete.. ;-) nebolo to myslene zle..
Odpovedať
Dobrá ránko :-) Ja mám deň na ho*no :-( Zase noc som celú pregrcala na WC :-( :-( :-( Ráno sa mi podarilo vyliať kofolu.. :-p A v práci zase len na WC :-( KeĎ dám do seba aj vodu už hneď idem sa obímať z WC misou :-( Ja sa vzdávam nemám síl dievčence prečo musím mať práve JA tie nevolnosti veĎ čo tak čítam na mk niektorá ani nepozná nevolnosti :-( :-( DO kedy to ešte potrvá nemám síl :-( Zase ma chytá nervačivosť..už ráno som Radkovi nadávala :-( Baby PoMóóóC :-( :-( :-( Trdielko..Emmuška chcela ísť s tatinom do roboty ... a k tej svadbe 100 ludí 100 chutí ;-) Vierka...:-D Ja a svokra znesieme sa aj keĎ to neni práve najlepšie :-| ]-(
Odpovedať
ja som zas pocula kopec kecov, ze naco sa ponahlam ved som este mlada a tiez ze najprv si mame skusit byvat spolu a ´´zazit strasti spolocneho byvania´´ a az potom sa vziat 8-( ..ako keby niekto pojedol vsetku mudrost sveta...zalezi od tych dvoch, aki su, ako sa na to citia a co vsetko uz spolu zazili...niekedy sa toho da vela zazit a to si este nemusel byt ani zenaty |-| stale niekomu nieco vadi...ze sme vydate, ze slobodne, ze tehotne, ze mamicky, ze skarede, ze krajsie, ze uspesnejsie... :-D no kto by to ustal?? :-D :-D
Odpovedať
dracica No ale predsa aspon on u vas moze prespavat. Ale nasi nedovolia ani to. Ako ste vy s tym zacali? Vasi to zobrali normalne? A drzim palce nech vam to vyjde s byvanickom x-) Budete mat bytik? biela.ruza Co si nepochopila? wera Ved ja to neberiem zle :-) Len som myslela ze si prehliadla to co som napisala.
Odpovedať
lulu Neboj! Coskoro to prejde a bude dobre. Mozno ti to bude este chybat :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
hainy...co ci som nepochopila??? no su zasadovi ludia...u nas sa inak pozera na brata a inak na mna...jeho frajerka u nas prespava ak sem dojde,ale mne by to nikdy nedovolili, lebo som DIEVCA
Odpovedať
Hainy..haha že chýbať? budem rada keď už drobec bude vedľa mňa ležkať ;-) No čo veď apríl je "zachvílu" :-D A ozaj včera v Tescu som videla v kočíku také malé miminko(mohlo mať 1 mesiac) také krásne juj x-)
Odpovedať
h.ai.n.y - no v pohode ked uz sme spolu byvali tak preco by nemohol u nas spavat takze normalne to zobrali ale prve nesuhlasili z byvanim..ale zvykli si...no a teraz som stale doma a aj budem byvat doma tak su radi :-) ano bytik budemem mat a pod nami budu moji rodicia byvat :-) a aj vlastny vchod mame nemusime ich ani rusit...takze v pohode a dakujem pekne Dufam ze vy rychlo postavite domcek a budete samostatne byvat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ruzicka super si to vystihla :-) a ak by ste spolu byvali, tak by vam zase vycitali, preco byvate pred svadbou, ak nebyvate, tiez sa nepaci - nikdy sa neda vyhoviet vsetkym :-)
Odpovedať
biela.ruza No ked si pisala: ,,rovnako ako tu - tiez ma nebavi odprevadzat sa domov" Alebo som ja nieco nepochopila? :-D dracica Dakujem aj ja. lulu Take male babatka su najkrajsie. Pokial neplacu :-)
Odpovedať
Hainy...aby som si pripravila štuple do uší :-D :-D :-D
Odpovedať
Baby podobné šaty budem mať : http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-)
Odpovedať
lulu velmi pekne saticky...to uz mas tieto vybrane?
Odpovedať
Drači..ehj ale budú sa mi upravovať kvôli brušku posledná skúška bude 2 dni pred svadbou :-p ;-) :-) A "díki"(nemôžem sa chvaliť cudzím perím :-D )
Odpovedať
Drači..oprava nie ehj ale hej ;-)
Odpovedať
tak malo len 2 dni? to sa neupravuje skor - tyzden alebo 2 ?
Odpovedať
No oni to predtým už ušijú atď ale posledná skúška musí byť pár dní pred svadbou ;-) :-)
Odpovedať
tak ti si davas sit saty..a u koho teda kde??
Odpovedať
drači IP :)
Odpovedať
IDem majte sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
saty krasne lulu ;-) ach to ti rodicia isli s mesacnym dietatkom na nakup do Tesca ?? sorry nezodpovednost ja so isla s drahym a malou do obchodu prvykrat ked mala 12 tyzdnov ! mne sestonedelie trvalo 9 tyzdnov potom boli krstiny a to som sla len preto ze isli Vianoce a my sme isli kupit vianocny stromcek a ozdoby naň ... ako teraz mi vravela malej krstna ze jej kamoska isla z Londyna so svojou 3 tyzdnovou dcerkou na Slovensko autom ! a kedze musi ist do prace hned po 2 mesiacoch od narodenia malej tak ju nekoji len si odsava nech si mala nezvykne na prsnik a teplo mamicky lebo bude potom plakavat tak jej strcila flasu aj ked so svojim mlietkom ...mne nebolo dopriate kojit nejak extra dlho no stale mam pocit ze som zla mama lebo som to nevydrzala dlhsie ...ale uz viem ze su aj horsie maminky nez ja co sa kaslu na dietatko ktore ich potrebuje a idu radsej do prace viem ze v Anglicku je materska nejak pol roka iba ale aspon to treba vyuzit a byt doma a ked to fakt nejde tak praca na doma ...mna ide drahy "zozrat" ked mu poviem ze o rok (Emmka bude mat 2 roky) chcem ist do roboty ani pocut o tom nechce ... lulu aj ja som objimala wc misu kazde rano asi prve 2 mesiace ... ale to prejde pohodicka ... este si uzijes "kopancekov" neskor ... mne na to povedal gyndos nech uzivam centrum materna ze to "utlmuje vracanie" no ustupilo to musim povedat su to len vitaminy tehotenske ale kazdej z nas vyhovuje nieco ine ...svagrina to neuzivala mala kyselinu listovu ... vraj od tych vitaminov su velke tucnucke deticky no moja mala sa narodila s vahou 3390 g cize normal ...
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko:)) ruzicka - alergia na kovy sa prejavi zacervenanim na kontaktnom mieste a vyrazkami...a tie neskutocne svrbia... mne dali teraz nove lieky, tak u mna sa to lepsi...aj ked nevedia prist na to, preco sa mi alergia rozsirila na nekontaktne miesta :/ kedze ja nenosim nic okrem titanovych hodiniek (tie nastastie v pohode znesiem), tak som vyhadzana len na bruchu (od gombika z nohavic) a teraz mi to z neznameho dovodu preslo na ruky a lakte...nechapem...ale mozno jem nieco v com je viac niklu akoby malo byt (cokoladka moja milovana :D )
Odpovedať
peti aha ja som to nikdy na prstoch nemala :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?