Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
baby a dakujem za podporu - dedko je od vcera doma, lekar chvalil, ze to cele dobre dopadlo a uz by mal byt ok...vraj buduci tyzden uz moze aj na babku skocit :D vtipalek doktor :D
a dovolil mi ho chodit navstevovat domov, co som rada...len nesmiem sediet na jeho stolicke a byt prilis blizko neho...ale ved co by som nespravila pre nase este ani nezarobene baby :)))) (dedko mal rakovinu prostaty a davali mu do tela radioaktivne gulicky, ktore znicili rakovinu a teraz su zvnutra ako chemoterapia - a prvych par tyzdnov dedko vydava slabe ziarenie)
dedko dostala aj taky "preukaz", ktory musi nosit stale so sebou, ze ma v sebe tie gulicky, lebo bude v kazdom obchode pipat, aj na letisku a tak :D
Peťka...chdák dedko..budú si všetci myslieť že na "staré kolená kradne" :-D :-N
Trdielko...moja kamoška letela z dvojmesačným bábätkom a všetko bolo o.k ;-) :-N
ruzi dedkovi diagnostikovali rakovinu prostaty v zaciatocnom stadiu, tak siel na taku novu operaciu, ked mu sondou zavedu do tela take akoby radioaktivne gulicky...
Petka som rada, ze dedkovi je uz lepsie :-)
Lulu bud rada ze ti byva zle, to myslim v dobrom, to je znamenie ze tehotenstvo prebieha v poriadku. Ja ked som o prve prisla a pri druhom zacala vracat ( a to este aj na dovolenke, cely druhy tyzden som z ranajok utekala na WC), tak som sa z toho tesila, lebo som vedela, ze je vsetko v poriadku x-) (pri prvom mi zle nebyvalo)
Trdielko, materska je tu 9 mesiacov, ale doma mozes zostat rok, zamestnavatel ti musi drzat miesto, ale uz tie 3 mesiace nemas platene (to len pre upresnenie ;-))
9 mesiacov je kratko, ale zase ja by som si nevedela uprimne predstavit byt doma 3 roky. Zarka je v skolke viac ako spokojna, plynule hovori anglicky aj slovensky, vela veci sa tam naucila a robia veci, ktore ja by som jej doma ani nedovolila :-) My mame super skolku, takze ja chodim do prace s kludnym svedomim a viem ze jej tam je dobre a je o nu postarane. Ked sa hocico stane, hned volaju, aj ked len informovat ze sa to stalo...
bybi mojim sestram nebyvalo zle ani pri jednom babatku a to maju kazda uz dve deti. Lekári aj všade hovoria že to či ti je zle alebo nie neznamená či tehotenstvo prebieha v poriadku. Všetko toto sú len babské reči, ktorých sa netreba slepo pridržiavať a ak sa ti niečo na tvojom tehotenstve nepáči. Napr. bábätko nekope keď už by dávno malo, alebo zrazu začne bábätko až priveľmi kopať treba radšej zavolať alebo ísť priamo ku gynekológovi.
bybi, vy s malou komunikujete po slovensky?
Ja by so tiez bola rada, kedy nase (buduce) deti hovorili oboma jazykami, ale ja budem jedina, co bude hovorit po slovensky.........
Inak som rozmyslala ze na antene pohladat slovenske programy, kupit CD so slovenskymi rozpravkami a tak......
A vcera moj nasteloval ten satelit tak, ze mi chyti, TA3 a per ceslych programov........ :-D
michala ale ved ja som nepovedala, ze len zena s nevolnostami ma dobre tehotenstvo :-) Ja tiez poznam vela bab, ktore nemali ziadne nevolnosti. Ale ak je nieco zle, tak nevolnosti vacsinou nebyvaju, takze ak su, tak je to len potvrdenie ze je vsetko ok :-)
lady hej, slovensky :-) A niekedy len zo srandy anglicky, ale to sa Zarka na mne smeje, tak neviem ci som smiesna ked hovorim anglicky. Vzdy zostane z toho prekvapena, ale za chvilku sa chyti :-)
tak to vas obdivujem. uvidime, ako sa to mne podari tak 2-jazycne, ale dufam, ze aj moj sa nauci s malou ;-)
Baby, vsera som sa zo smiechu az kotulala, ked som citala na konikovi temu a zabavnych vyrokoch a hlaskach malych deti......ked ma niekto na ord naladu, hned sa budete smiat! :-)
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
cafte babule, ale ste sa rozpisali, doobeda som vas len precitala narychlo, mala doobeda nespala, tak bola nervna, len na rukach, ale pred chvilkou odkvecla nad stolikom, tak som ju ulozila a uz chrn.
tema svokra, ako kazda matka chlapa, tak aj moja ma nevie vystat, ale akceptujeme sa, podla nej som mlada, ktora ide po peniazoch. to co sme ziskali a vybudovali bolo len nasou vlastnou pracou a sikovnosotu, zato jej dcera, ktora cuci pri nej aj s dietatom, je neschopna najst si pracu, koniec jednej rodicovskej chce riesit dalsim tehu. nejdem sa tu ani rozpisovat o nich, nech si nekazim naladu.
vcera sme sa bavili s drahym o tej divadelnej sale a on pozna priamo majitela, tak sa tam buduci tyzden pojdeme kuknut. :-)
tri roky doma ja tiez nechcem byt najhorsie som mala obdobie ked bola Emmka malinka tak mesiac asi mala,nikam som s nou nesla jediny kontakt so svetom bol moj drahy,net sme nemali vtedy ...lebo sme hladali najvyhodnejsi
takze prechadzka len s nim a ja sama doma s malou ktora chcela kazdu hodinku dve papat ...den,noc ... takze som bola z toho nervozna+sestonedelie k tomu,premyslanie o krstinach,vybavovanie,obvolavanie ludi ci by prisli z kazdej strany (svokra,mama,tety) vezmite sa na jej krstinach,vezmite sa vezmite sa ... bleee otrasne obdobie nervozna ako pes som bola hormony so mnou este pracovali .... a teraz ked sa chceme vziat tak uz naco ...
kazde tehu je ine ja som vracala vsetko bolo ok ale zase odpadavala som v buse a od zaciatku mi tvrdlo brusko a musela som brat magnezium ... tie perly nasich deticiek nemaju chybu x-) x-) ja mam 4 rocnu susedku a viezli sme ich na kupalisko do Sturova aj my sme sli tak sa k nam pridali susedky a vravi mi : a teta Lilika ty sa zblaznis ked ma uvidis ako si ja viem ruku potopit ! :-D :-D skoro sme sa pocurali od smiechu
trdielko, aj u nas boli napady, aby sme sa popri krstinach aj vzali. ale ja som odmietla, krstiny su krstiny a svadba je svadba. ja som bola na krstinach rada, ze mozem normalne sediet, aj ked som tam dokopy nic nezjedla, lebo mi byvalo zle a dva dni nato som uz bola pod skalpelom.
jemine preco zuzik? hadam slepak ..ako mne 2.7.pokazil cele leto teraz hlupak slepak ...4 dni som bola bez drobca a draheho fuj otrasne to bolo ...
o tom sedeni mi ani nevrav ... dodnes ked mi drahy "natrafi" pri milovani jedno inkriminovane miesto slak ma triafa od bolesti som sa velmi potrhala a uz som aj gynosovi vravela nech mi to kuk lebo je to zvnutra a on "to vas aj 2-3 roky od porodu moze bolievat" ach :-(
no najhorsi sex v mojom zivote bol ten prvy po porode aj ked to bolo az po 4 mesiacoch skoro ... bleee :-|
som si citala tie perly no koniec ... :-D :-D
trdielko, hlúpa otázka, prečo bol najhorší? - to kvôli tomu pôrodu?
ozaj baby, blbá otázka, ale čo si myslíte o milovaní počas tehotenstva? - ja nie som za, príde mi to také... zvláštne - môj drahý už o tom vie, ale neviem si predstaviť, že toľko mesiacov bez (teda pre ňho) :-N
Vierka..my máme sex zakázaný mimimálne do prvého trimestru...aj tak už je to pre nás "utrpenie" :-D |-| :-N
Zuzi..chudátko :-(
Jani...idem čítať tú témičku :-D
lulu - a potom budete normálne aj keď máš v brušku bábätko? :-D ja som na to vymyslela vtip a s drahým sa na tom strašne smejeme - malý/á keď sa narodí, príde k tatkovi, pár krát mu pobúcha po čele a povie mu - tato tebe by sa toto páčilo? :-D :-D :-D
strašná trúúúúba som čo? :-D :-D :-D
lulu - tak hej, zase kto by to toľko vydržal že? :-D ale aj tak, mne to príde akoby mu liezol do domčeka tomu bábätku a hneď také zážitky aby malý drobec mal? :-D :-D
Vierka... :-D :-D :-D :-D :-D ja akurát čítam tú témičku na mk a toto ma dostalo
atrami Syn išiel s babkou a oproti ním riadne vyvinutá kočka, on len hvízdol ,, Fíha aké ich máš veľké, kojíš? Lebo moja mama má tiež také kozy a kojí." :-N
Niekedy by som sa fakt najradšej prepadla od hanby ;-)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
hlasky deti su vzdy naj :D
najlepsi moj 10 r. bratranec ked bol mensi:
isli sme na vylet, a krpec zahlasi ked som mu nechcela dat z mojej cokolady: "ja som taky huadny, ze ani nevies" :D potom zbadal na luke kravy cez okno a hlaska c. dva: "heeen, kuavy, a koooolko..plny kybel"
tak to sme sli do kolien vsetci..
a krpec dlllho nevedel povedat keksik, tak v potravinach na celuu predajnu spustil rev: "ja chcem seksik".... no hanba na 100 rokov :D
weri, my sme normalne sexovali :-D a cim som mala vacsie brusko, tym viac, aj niekolkokrat za den... Tie hormony som mnou robili strasne veci :-N Ja som ho dokonca donutila aj zastavit, ked sme sa vracali zo SK autom na ceste do UK :-N :-D