Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si minule skusala saticky sama... nemal mi kto poradit bo som sla dost daleko, tak nikto nemohol ist so mnou...a aj tak sa najviac spolieham na svoj nazor:)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka - určite je veľmi dôležité ako sa v šatičkách cítiš a je hlavné aby sa tebe páčili :-) my s mojou družičkou máme úplne iný vkus, ale moje šatky na veľmi páčia aj jej :-) horšie to bolo ale posledne keď sme boli v jednom salóne, bola som si vybrať topánočky na prezutie, aby mi ušili na mieru a to sme len vylučovali čo sa nepáčilo mne a čo sa nepáčilo jej :-D nakoniec sme nerozhodli a musíme tam ísť znovu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som povodne chcela ist s drahym, ale potom som si povedala, ze radsej pojdem sama a jeho potom prekvapim v den svadby..videl ich na fotke na modelke a velmi sa mu pacili...tak sa snad budu aj na mne:)
Odpovedať
Profilova fotka
joooj to môj drahý nevie ani aké šaty budem mať, jediné čo vie, že sú biele :-D ja chcem aby bol úplne prekvapený, a on takisto nechce ani vedieť aké šaty budem mať, chce byť prekvapený :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no on nevie, ze ich budem mat nakoniec... len som mu ich ukazovala, ze sa mi pacia a co on na ne hovori... ale ukazovala som mu ich viac:)
Odpovedať
Profilova fotka
jáááj tak to potom hej :-) a chlapi na takéto veci zabúdajú, tak určite bude prekvapený :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved rok je este kopa casu..to isto zabudne, chlapov to az tak nezaujima, takze to v pamati isto nebude drzat...:D inac ty si mi este tu foto neposlala...
Odpovedať
Profilova fotka
myslíš moje šatky? ja ich odfotené ani nemám :-(
Odpovedať
no ja neviem..ci vobec nejake mi pristanu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ten moj nemoze pochopit preco nechcem, aby isiel so mnou skusat saty.
Odpovedať
Profilova fotka
ružička - budeš nádherná nevestička, uvidíš :-)
Odpovedať
wera to povedz mojej postave :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čoooo, veď máš dobrú postavu, tak jej to rada poviem :-)
Odpovedať
haha to isto :-o :-D
Odpovedať
vela bab co im trcia kosti sa necitim dobre :-) ..a tusim je tu takych vacsina na svete :-) :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nehádaj sa, lebo idem čistiť králičkovi :-D :-D :-D a to sa mi fakt nechce :-D
Odpovedať
Bero..aj mna to jeduje keď to vidím ;-) Veď to potom ani nevyzerá dobre :-o :-N Ružička..aj ty sa dočkáš ;-) ! Vierka....postíhaš všetko :-) Ešte najkú odpoveď som zabudla? :-N =-)
Odpovedať
Vierka..len čisti,čisti :-D :-D :-D :-N
Odpovedať
Baby aždej z Vás som poslala správu ohľadom STRETKA ak niekomu naprišla napíšte mi..naozaj možno som niekoho zabudla a moc sa ospravedlnujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luluuuuu - skoro vyčistené :-D rozmýšľam že okúpem aj Bobka, tak ma chytila čistiaca mánia :-D :-D :-D
Odpovedať
Vierka...teeeda rychlovka a kto je Bobek? :-N králiček?
Odpovedať
Profilova fotka
noooo Lulu ja už som to mala rozrobené :-D hej je to náš zajo, moje malé hovienko maznavé :-D len chudáčik výbeh má len keď nie je doma havo, inak by bol z neho perkelt =-) :-. :-D :-D
Odpovedať
Vierka... :-D :-D :-D Som sa poš*ala od smiechu :-D TY si to tak super napísala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D luluuuuuuu, keď z neho by fakt zostali len bobky na pamiatku :-D :-D :-D
Odpovedať
CHudáčik :-D Vieruška vy bývate v byte alebo dome? keď máte aj hafana :-N A akú rasu? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
v byte bývame :-) a máme ešte aj chameleóna :-D :-D máme pitbulla :-D on býva na chate kúsok od bytu, ale už ho mávame čoraz viac doma - hoci nie je to nič moc, každý deň môžem vysávať a aj tak budú všade chlpy jeho :-D a moje vlasy :-D
Odpovedať
Vieruš...bože sme pozerali v TT v Tescu že kolko stojí že 64€ to si pôjem kúpiť do BA a víde ma lacnejšie :-D ;-) Teda hotový chovatelia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noooo alebo skús od chovateľov na nete ;-) ono chameleón je najmenšia položka z toho - viac vychádza terárium s komplet výbavou a viac času stráviš naháňaním kobiliek na poli :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja mam tiaz snehovo biele saty, a moj si mysli, ze mam modre. este ze mi nerozumie - pisem vedla neho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja sa oficialne priznavam, ze ja som saty skusala s podprsenkou :-p :-D A ani ma nenapadlo ze bez nej :-N Ale ja som si dala na moje saty dorobit jedno odopinatelne ramienko 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?