Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • ja som si minule skusala saticky sama... nemal mi kto poradit bo som sla dost daleko, tak nikto nemohol ist so mnou...a aj tak sa najviac spolieham na svoj nazor🙂

• kacennka - určite je veľmi dôležité ako sa v šatičkách cítiš a je hlavné aby sa tebe páčili 🙂 my s mojou družičkou máme úplne iný vkus, ale moje šatky na veľmi páčia aj jej 🙂 horšie to bolo ale posledne keď sme boli v jednom salóne, bola som si vybrať topánočky na prezutie, aby mi ušili na mieru a to sme len vylučovali čo sa nepáčilo mne a čo sa nepáčilo jej 😃 nakoniec sme nerozhodli a musíme tam ísť znovu 😃 😃

• no ja som povodne chcela ist s drahym, ale potom som si povedala, ze radsej pojdem sama a jeho potom prekvapim v den svadby..videl ich na fotke na modelke a velmi sa mu pacili...tak sa snad budu aj na mne🙂

• Sponzor fóra
  • joooj to môj drahý nevie ani aké šaty budem mať, jediné čo vie, že sú biele 😃 ja chcem aby bol úplne prekvapený, a on takisto nechce ani vedieť aké šaty budem mať, chce byť prekvapený 🙂

• no on nevie, ze ich budem mat nakoniec... len som mu ich ukazovala, ze sa mi pacia a co on na ne hovori... ale ukazovala som mu ich viac🙂

• jáááj tak to potom hej 🙂 a chlapi na takéto veci zabúdajú, tak určite bude prekvapený 🙂

• ved rok je este kopa casu..to isto zabudne, chlapov to az tak nezaujima, takze to v pamati isto nebude drzat...😃 inac ty si mi este tu foto neposlala...

• myslíš moje šatky? ja ich odfotené ani nemám 😞

• no ja neviem..ci vobec nejake mi pristanu 😞

• Ten moj nemoze pochopit preco nechcem, aby isiel so mnou skusat saty.

• ružička - budeš nádherná nevestička, uvidíš 🙂

• wera to povedz mojej postave 😐

• čoooo, veď máš dobrú postavu, tak jej to rada poviem 🙂

• haha to isto 😮 😃

• vela bab co im trcia kosti sa necitim dobre 🙂 ..a tusim je tu takych vacsina na svete 🙂 😃 😛

• Sponzor fóra
  • nehádaj sa, lebo idem čistiť králičkovi 😃 😃 😃 a to sa mi fakt nechce 😃

• Bero..aj mna to jeduje keď to vidím 😉 Veď to potom ani nevyzerá dobre 😮 😬

Ružička..aj ty sa dočkáš 😉 !

Vierka....postíhaš všetko 🙂

Ešte najkú odpoveď som zabudla? 😬 🤔

• Vierka..len čisti,čisti 😃 😃 😃 😬

• Baby aždej z Vás som poslala správu ohľadom STRETKA ak niekomu naprišla napíšte mi..naozaj možno som niekoho zabudla a moc sa ospravedlnujem 😉

• luluuuuu - skoro vyčistené 😃 rozmýšľam že okúpem aj Bobka, tak ma chytila čistiaca mánia 😃 😃 😃

• Vierka...teeeda rychlovka a kto je Bobek? 😬 králiček?

• noooo Lulu ja už som to mala rozrobené 😃 hej je to náš zajo, moje malé hovienko maznavé 😃 len chudáčik výbeh má len keď nie je doma havo, inak by bol z neho perkelt 🤔 😕 😃 😃

• Vierka... 😃 😃 😃 Som sa poš*ala od smiechu 😃 TY si to tak super napísala 😃

• 😃 😃 😃 😃 😃 luluuuuuuu, keď z neho by fakt zostali len bobky na pamiatku 😃 😃 😃

• CHudáčik 😃 Vieruška vy bývate v byte alebo dome? keď máte aj hafana 😬 A akú rasu? 😬

• v byte bývame 🙂 a máme ešte aj chameleóna 😃 😃
    máme pitbulla 😃 on býva na chate kúsok od bytu, ale už ho mávame čoraz viac doma - hoci nie je to nič moc, každý deň môžem vysávať a aj tak budú všade chlpy jeho 😃 a moje vlasy 😃

• Vieruš...bože sme pozerali v TT v Tescu že kolko stojí že 64€ to si pôjem kúpiť do BA a víde ma lacnejšie 😃 😉
    Teda hotový chovatelia 😃

• noooo alebo skús od chovateľov na nete 😉 ono chameleón je najmenšia položka z toho - viac vychádza terárium s komplet výbavou a viac času stráviš naháňaním kobiliek na poli 😃 😃

• baby, ja mam tiaz snehovo biele saty, a moj si mysli, ze mam modre. este ze mi nerozumie - pisem vedla neho 😉

• tak ja sa oficialne priznavam, ze ja som saty skusala s podprsenkou 😛 😃 A ani ma nenapadlo ze bez nej 😬 Ale ja som si dala na moje saty dorobit jedno odopinatelne ramienko 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov