Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja som si minule skusala saticky sama... nemal mi kto poradit bo som sla dost daleko, tak nikto nemohol ist so mnou...a aj tak sa najviac spolieham na svoj nazor:)
kacennka - určite je veľmi dôležité ako sa v šatičkách cítiš a je hlavné aby sa tebe páčili :-) my s mojou družičkou máme úplne iný vkus, ale moje šatky na veľmi páčia aj jej :-) horšie to bolo ale posledne keď sme boli v jednom salóne, bola som si vybrať topánočky na prezutie, aby mi ušili na mieru a to sme len vylučovali čo sa nepáčilo mne a čo sa nepáčilo jej :-D nakoniec sme nerozhodli a musíme tam ísť znovu :-D :-D
no ja som povodne chcela ist s drahym, ale potom som si povedala, ze radsej pojdem sama a jeho potom prekvapim v den svadby..videl ich na fotke na modelke a velmi sa mu pacili...tak sa snad budu aj na mne:)
joooj to môj drahý nevie ani aké šaty budem mať, jediné čo vie, že sú biele :-D ja chcem aby bol úplne prekvapený, a on takisto nechce ani vedieť aké šaty budem mať, chce byť prekvapený :-)
ved rok je este kopa casu..to isto zabudne, chlapov to az tak nezaujima, takze to v pamati isto nebude drzat...:D inac ty si mi este tu foto neposlala...
Bero..aj mna to jeduje keď to vidím ;-) Veď to potom ani nevyzerá dobre :-o :-N
Ružička..aj ty sa dočkáš ;-) !
Vierka....postíhaš všetko :-)
Ešte najkú odpoveď som zabudla? :-N =-)
noooo Lulu ja už som to mala rozrobené :-D hej je to náš zajo, moje malé hovienko maznavé :-D len chudáčik výbeh má len keď nie je doma havo, inak by bol z neho perkelt =-) :-. :-D :-D
v byte bývame :-) a máme ešte aj chameleóna :-D :-D
máme pitbulla :-D on býva na chate kúsok od bytu, ale už ho mávame čoraz viac doma - hoci nie je to nič moc, každý deň môžem vysávať a aj tak budú všade chlpy jeho :-D a moje vlasy :-D
noooo alebo skús od chovateľov na nete ;-) ono chameleón je najmenšia položka z toho - viac vychádza terárium s komplet výbavou a viac času stráviš naháňaním kobiliek na poli :-D :-D
tak ja sa oficialne priznavam, ze ja som saty skusala s podprsenkou :-p :-D A ani ma nenapadlo ze bez nej :-N Ale ja som si dala na moje saty dorobit jedno odopinatelne ramienko 8-)