Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... BAby prečítajte si ;-)
Odpovedať
Ozaj lulu neviem ci som sa ta uz pytala .. :-) ale chcela by som vediet po akom case sa vam zadarilo mimco?
Odpovedať
Hainy..no my sme sa nesnažili o mimčo nechali sme to na náhodu...kedy má prísť vtedy príde ;-)
Odpovedať
Ahaa :-) no ale nesli ste predsa naostro od zaciatku vztahu nie? :-N
Odpovedať
No ja som antikoncepciu vysadila krátko po osemnástke ;-) Hainy...my sme sexovali s tým že keď to príde tak to príde....žiadne že kondómy alebo niečo také :-N
Odpovedať
lulu No ja som tiez nikdy nevidela kondom :-D Ale este nikdy sme nesli naostro ked som mala plodne dni. Tak len preto sa pytam ci ste isli stale naostro aj ked si mala plodne dni.
Odpovedať
Hainy..jasné :-D ;-) No ja som kondóm použila pár krát ešte keď som nemala 18 :-N No ja som mala prvý sex v 14 :-N
Odpovedať
A u gynekológa som bola prvý krát v 12 |-| :-( ]-(
Odpovedať
HAiny..kde si zmizla? :-N
Odpovedať
Tu som moja? Isla som ku synovcovi lebo sa zobudkal :-)
Odpovedať
Hainy..aha :-)
Odpovedať
lulu A to sa chvalis ze si mala prvy sex v 14? :-D :-D :-D To si musela byt riadna potvorka 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Neeeee len píšem :-D :-D :-D Viem to som aj bola :-D :-N 8-( Puberta so mnou riadne lomcovala a plieskala :-D |-| :-N
Odpovedať
Tak presli sme si tym vsetci .. na niektore veci radsej netreba ani spominat :-x No ale dufam ze uz sme rozumnejsie ked sme sa rozhodli ist do stavu manzelskeho :-)
Odpovedať
Hainy presne :-) Idem ešte obyvku a spálňu doupratovať :-p Dnes mi to trvá celý deň...to je tým počasím asi :-D :-p
Odpovedať
Ale PC nechám zapnutý :-D :-N
Odpovedať
boze v 14tich som sa este hrala s babikami a chalani mi prekazali :-x
Odpovedať
Ružička..no mňa puberta začala plieskať v 13 8-( :-D
Odpovedať
no mna tiez..ale inaksim sposobom..v tom obdobi som mala zo vsetkeho velku hlavu, vsetko mi vadilo :-D ...ale chalani brrrrrrrrrrrrrr fuj :-o
Odpovedať
Ružčka a prvé bozky v 13,5 roka :-D :-N
Odpovedať
ci puberta znamena sex ??? :-D
Odpovedať
Sorry myslela som Ružička ;-)
Odpovedať
Ružička..pre mňa to vtedy znamenalo asi :-D :-D :-D :-D Moji rodičia mali zo mňa ale "radosť" :-D Ale vtedy to riadne lomcovalo aj s bráškom :-D
Odpovedať
No on prvý sex v 15 a pusinky v 13 :-D :-D :-D :-D :-D Mali rodičia dvojnásobnú radosť :-D :-D :-D Som zvedavá kedy ségra :-D :-D
Odpovedať
zaujimave :-) ....tak ja dufam ze moje deti budu po mne v tomto :-)
Odpovedať
:-D Ale ja mám s bráškom super vzťah o mojich prvých krámoch vedel skorej ako mama :-D :-D :-D :-D :-p :-N
Odpovedať
No som zvedavá či bude drobec taký v puberte ako ja :-D
Odpovedať
Baby práve volala mamina že mi dá ona spraviť tortu k 20 narodeninám(19.9.) sa tešííím :-) Ale oslavovať budeme 18.9.2010(lebbo je to sobota) v kaštieli v Bohuniciach..to je aspoň nádrada miesto svadobnej hostiny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lulu Zarka nie, ta spinkala uz. Trosku zdravotne narocne, nechcem sa tu rozpisovat :-x
Odpovedať
Bybi..aha ;-) :-N Idem čakajú ma hrianky od drahého :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?