Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
A konečne som doupratovala :-D :-p
Odpovedať
lulu, lulu ty si ale diablica, v 14....... :-D :-D :-D :-D Ja som dnes vybrala kupit pohare, ktore na webe vyzerali velmi pekne....a figu borovu pekne boli.. :-( na zivo ako umele vyzerali, takze nic..... a uz som sa tesila, ze si nieco na svadbu kupim... no mozno nabuduce.. =-)
Odpovedať
Bero žeby ? :-D :-D :-D :-D :-D No ja neviem možno pre Radka áno :-D :-D :-D Vidíš opýtam sa :-D :-N Fotky klamú ]-( :-D
Odpovedať
Ahojte, prave som sa z osobnej skusenosti jednej milej baby dozvdela, co vsetko nas caka pri vybavovani papierov na sobas a ...az mi vosli slzy do oci, ze na svadbu mozeme mozno zabudnut... :-( :-( :-(
Odpovedať
Fpjj...čo sa stalo? :-N mPrečo môžete na svadbu zabudnúť?
Odpovedať
Vybavovanie spanielskych papierov pre sobas na SK je komplikovane ako cela Espana :-( Ohladne prveho papiera, ktory je potrebny -Certifikat sposobilosti, je potrebne priniest kvantum potvrdeni, cestnych prehlaseni + moj certifikat sposobilosti zo SK. Problem je, ze SK tento certifikat nevydava, vyda len Potvrdenie, ze certifikat nevydava. No a bez tohto papiera nevydaju Certifikat sposobilost mojmu drahemu, a bez jeho nie je mozne podat ziadost na matrike...
Odpovedať
Fpjj..aha :-( a v Španielsku sa nechceš vydávať? :-N
Odpovedať
Chceme svadbu tu, ale v podstate to je jedno, lebo ten isty postup plati aj keby bola svadba v spanielsku.
Odpovedať
aha tak niekde v USa si spravte svadbu :-D :-D :-D :-D ci to tiez potrebujes ? :-D :-N
Odpovedať
neviem, idem zistit :-) :-) :-)
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute 8-) 8-)
Odpovedať
Zuzi..ahoooj 8-) Drobec spí? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
cau lulu, jasne, uz davno, odkvecla okolo 19 tej, ona tak chodi bezne spinkat. dnes sa vobec nic vynimocneho nestalo, ale ja mam taku super naladu, taky pokoj na dusi, 8-) 8-)
Odpovedať
Aha..tak oddychuješ :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no este varim polievku na zajtra, tak odbehujem premiesavat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jaj :-D :-D :-D
Odpovedať
Baby tak idem ;-) :-) Dobrú noc a príjemný zvyšok večera ;-) x-)
Odpovedať
Ahojte :-) A dobré ránko ;-) Inác veľa som dočítavala :-D :-D :-D :-D :-D :-D Baby bolo mi to treba? :-( Ja viem možno zle uvažujem ale deň je dobre a dnes zase celá noc strávená zvracaním na wc....aj teraz dala som si kúsok jogutru a hneď som šla vracať :-( Baby je to normálne? :-( :-S Ja to nevdržím :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Vidím že ste tu neni a zachvílu mi ide v telke niečo tak idem ;-) :-D
Odpovedať
no veru, skus pohladat na nete nejake clanky o tom, ale spytat sa netovej poradne u lekara
Odpovedať
Profilova fotka
lulu no je to normalne, bohuzial :-( Kazda zena zvlada tehotenstvo inak, niektore zvracaju az tak ze skoncia na infuzkach v nemocnici, niektore vobec... Lulu, musis to len vydrzat moja, ale ked uz je to vela, chod za svojim doktorom, mozno ti da nieco na zmiernenie (neviem ci nieco take je, ale za opytanie nic nedas ;-) ...)
Odpovedať
bybi..asi pôjdem sa spýtať :-N |-| Ružička... ;-) Baby už zase...teraz ma navyše bolí brucho :-(
Odpovedať
uf no ja asi budem na materskej uz od prveho mesiaca ak je to taketo :-( vydrzim aj nejaku bolest, ale neznasam ked mi je zle od zaludka a potom ide na misu brrrrrrrrrrr |-|
Odpovedať
inak rozmyslam ze predsa len dam nejake zvyky..akoze na hostine, zacina sa mi to tusim pacit :-o :-D napada ma krmenie sa vzajomne s polievkou, rozbitie taniera a upratovanie,no...co este je take normalne? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babz krasna vaza na svadbu :)) a dobra cena :) http://www.borglass.sk/vaza-dolcevita...
Odpovedať
Peťuška krááásna váza x-) Baby na porazenie :-p Som Radka poslala nech mi ide kúpiť slipové vložky lebo mám výtok a už máám iba 1 ks a on mi kúpil vložky :-D Neni na hlavu? :-D :-D :-D Tak chápem muž :-D Tak som potom šla ja :-D Boli sme aju rodičov na obede...bol tam aj brat...a jak som doedla no čo sa nestalo? šla som na wc zvracať |-| Takže už to vie aj bráška že čakám mimino ;-) Baby a doma som zistila že mám teplotu 37,5° bayb čo mám robiť? :-(
Odpovedať
no chlapi nikdy neboli na zenske a domace zalezitosti :-D ...tak lulu musis vediae sama co ti povedal doktor ked si bola v nemocnici..sak ti dal intrukcie co mas robbit, co je normal a co sa moze diat, nie?...
Odpovedať
To nik?? asi ešte obedujete :-D
Odpovedať
Ruži.... :-D tak to áno ale zase si na obale mohol prečítať nie??? :-D Je rozdiel toto http://www.zlacnene.sk/detail/always-... a toto :-D http://www.akcniceny.cz/detail/always... No dal ale nič také nebolo že teplota alebo čo :-( :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?