Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Ahojte dievčence..idem si zmazať albumíki lebo už jedna "skvelá" kamoška prišla na to že som tu tak som jej napísala že som to neni ja ;-) Tak potom aby ste sa nečudovali ;-) :-N
dievčatá, ako víkendujete, ja sa taaak neteším zajtra do práce, od rána sa nezastavím :-(
a dnes hrooozne riešim jednu dilemu. je tu niektorá z vás čo nemá súrodenca? nastávajúci mi dnes ukázal že mu babka daruje jeden z dvoch pozemkov na stavbu domu, ale to je až v susednej obci. ja nemám súrodenca a mamina ma vždy viedla k tomu že ostanem s nimi, nastavíme si nad náš dom a budeme stále spolu. a teraz toto. no mám náladu na bode mrazu, lebo neviem čo mám robiť. ako sa rozhodnem, bude zle buď na jednej strane, alebo na druhej. najradšej by som zbalila kufor a odišla od všetkých niekam straaaašne ďaleko. :-( neviem čo mám robiť, vážne nie. :-|
Ahojte zienky ;-) Tak som po chate doma....bolo super, som s tymto vikendom maximalne spokojna :-N
Uz som stihla precitat, co ste popisali, a lahla som si dospat aspon na 2 hodky, takze teraz pisem.
h.a.i.n.y - som ti chybala? :-D
Lulu - ale davaj naspät foto, nech ta tu vidime :-)
maruska - ja by som sa takemuto oznamu, ze nam niekto daruje pozemok, straaaasne potesila. Viem, ze sa s tym nechvalis, ale potrebujes skor poradit. Ale neverim, ze ty sama nevies, co chces. Urcite to vies. A mala by si spravit tak, ako by si to ty chcela. Kazdy ti povie, ze najlepsie je sa osamostatnit od rodicov. A mozno by spociatku boli nahnevani, ale urcite by ich to preslo. Si ich jedine dieta, tak si ta hadam nepohadaju ;-)
Baby...ja neviem čo mám robiť teplotu mám už 37,8 :-| A dokonca som skoro odpadla :-( JA neviem jedna baby mi písala z jednej témi čo som tam že radšej mám ísť na gyndu lebo ona tak rpišla o miminko...ja som teraz v rozpakoch..a keď to nič nebude ešte ma vysmejú že stresujem ale panikárim :-( :-( :-( Baby ja neviem čo mám robiť bolo mi to všetko treba??? Stále zvraciam :-(
Idem si dať kúpel tak uvidím
Baby zase povodne :-| http://www.aktuality.sk/clanok/171304...
lulu, určite skoč k doktorovi. Nemá ťa prečo vysmiať, aj keby bolo všetko v poriadku.... ;-) Pokiaľ viem, tak paralen by sa v prvom trimestri nemal užívať bez toho, aby o tom vedel gynekolog, treba sa s ním poradiť
Dobrý deň.
Píšem v mene mojej pritelky (Lucii-lul756)
Takže bol to znovu rozbiehajúci sa potrat..dostala lieky na zastavenie....bude minimálne týžden v nemocnici,má tu aj notebook,píšem cez neho..Lucka sa zrútila chcela Vám sama napísať ale nemala na to silu..ona sa vám určite ozve ale ešte sa spamätáva
Len to nie ;-( Tak na nich stale myslim. A velmi si prajem, aby sa to zlepsilo. Aj keby mala väcsinu tehotenstva stravit v nemocnici. Len nech sa Lulu nevzdava a bojuje.