Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no teploty nikdy nie su moc dobre , hocikde:-|
Odpovedať
Ružička..veru ja neviem paralen sa asi v tehu nemôže :-( Asi počkám do zajtra
Odpovedať
BAby kde ste?? :-N
Odpovedať
Ozaj čo budete pozerať? Česko- Slovensko má talent alebo Talentmániu? Ja ČSMT ;-)
Odpovedať
TAk ja diem...Deniska kedy prídeš tej chaty??? :-N
Odpovedať
oprava: tak ja idem :-D ;-) Uvidím čo a ako ;-)
Odpovedať
Ahojte dievčence..idem si zmazať albumíki lebo už jedna "skvelá" kamoška prišla na to že som tu tak som jej napísala že som to neni ja ;-) Tak potom aby ste sa nečudovali ;-) :-N
Odpovedať
Tak som si to trošku vytriedila..dúfam že teraz to nik nezistí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu paralen v tehu mozes, samozrejme s prehladom ;-) ale kym nema min 38,tak si nedavaj nic... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a prajem skore uzdravenie... Som sa inak cudovala, ze kde mas fotku ;-)
Odpovedať
dievčatá, ako víkendujete, ja sa taaak neteším zajtra do práce, od rána sa nezastavím :-( a dnes hrooozne riešim jednu dilemu. je tu niektorá z vás čo nemá súrodenca? nastávajúci mi dnes ukázal že mu babka daruje jeden z dvoch pozemkov na stavbu domu, ale to je až v susednej obci. ja nemám súrodenca a mamina ma vždy viedla k tomu že ostanem s nimi, nastavíme si nad náš dom a budeme stále spolu. a teraz toto. no mám náladu na bode mrazu, lebo neviem čo mám robiť. ako sa rozhodnem, bude zle buď na jednej strane, alebo na druhej. najradšej by som zbalila kufor a odišla od všetkých niekam straaaašne ďaleko. :-( neviem čo mám robiť, vážne nie. :-|
Odpovedať
no lulu vidis...a mne ste tu i meno prezradili..dokonce cele :-S
Odpovedať
Ahojte zienky ;-) Tak som po chate doma....bolo super, som s tymto vikendom maximalne spokojna :-N Uz som stihla precitat, co ste popisali, a lahla som si dospat aspon na 2 hodky, takze teraz pisem. h.a.i.n.y - som ti chybala? :-D Lulu - ale davaj naspät foto, nech ta tu vidime :-) maruska - ja by som sa takemuto oznamu, ze nam niekto daruje pozemok, straaaasne potesila. Viem, ze sa s tym nechvalis, ale potrebujes skor poradit. Ale neverim, ze ty sama nevies, co chces. Urcite to vies. A mala by si spravit tak, ako by si to ty chcela. Kazdy ti povie, ze najlepsie je sa osamostatnit od rodicov. A mozno by spociatku boli nahnevani, ale urcite by ich to preslo. Si ich jedine dieta, tak si ta hadam nepohadaju ;-)
Odpovedať
bybi..dakujem ;-) Deniska...radšej nie ;-) :-N Ale nejakú takú ako má bero aby ma nebolo vidieť ;-)
Odpovedať
Už som si pridala ;-)
Odpovedať
Baby...ja neviem čo mám robiť teplotu mám už 37,8 :-| A dokonca som skoro odpadla :-( JA neviem jedna baby mi písala z jednej témi čo som tam že radšej mám ísť na gyndu lebo ona tak rpišla o miminko...ja som teraz v rozpakoch..a keď to nič nebude ešte ma vysmejú že stresujem ale panikárim :-( :-( :-( Baby ja neviem čo mám robiť bolo mi to všetko treba??? Stále zvraciam :-( Idem si dať kúpel tak uvidím Baby zase povodne :-| http://www.aktuality.sk/clanok/171304...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lulu, určite skoč k doktorovi. Nemá ťa prečo vysmiať, aj keby bolo všetko v poriadku.... ;-) Pokiaľ viem, tak paralen by sa v prvom trimestri nemal užívať bez toho, aby o tom vedel gynekolog, treba sa s ním poradiť
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, ja by som sla radsej co najskor k lekarovi... bolo by mi jedno, ze ma vysmeje, ze stresujem...dolezitejsie je zdravie tvoje a miminka...
Odpovedať
Baby tak ja idem...ozvem sa pa majte sa a lukam vas :-*
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, správne rozhodnutie!!! Daj vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
spravne rozhodnutie, tak nech to dobre dopadne:))
Odpovedať
Dobrý deň. Píšem v mene mojej pritelky (Lucii-lul756) Takže bol to znovu rozbiehajúci sa potrat..dostala lieky na zastavenie....bude minimálne týžden v nemocnici,má tu aj notebook,píšem cez neho..Lucka sa zrútila chcela Vám sama napísať ale nemala na to silu..ona sa vám určite ozve ale ešte sa spamätáva
Odpovedať
A tehotenstvo je označené ako rizikové...keď sa to d zajtra nezlepší bude musieť podstúpiť operáciu :-(
Odpovedať
Len to nie ;-( Tak na nich stale myslim. A velmi si prajem, aby sa to zlepsilo. Aj keby mala väcsinu tehotenstva stravit v nemocnici. Len nech sa Lulu nevzdava a bojuje.
Odpovedať
Profilova fotka
lulu drž sa, budem na teba myslieť!
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je mi luto, ale drzime palce aby to vsetko dobre dopadlo. Drz sa!!!
Odpovedať
Profilova fotka
lulu drz sa nam aj s drobcekom....myslime na vas...
Odpovedať
lulu drz sa!!!
Odpovedať
AHojte dievčatá to som ja Lucia Dakujem moc Baby sto krát opakujem ale bolo mi to treba??? :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Nemôžem prestať myslieť na Vás.....ale je mi zle všetko sa mi rúca pred očami :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?