Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
neboj, bude to dobre. Musis si davat pozor a tych par mesiacov to vydrzis...a potom sa budes tesit z drobceka v naruci. Hlavne mysli pozitivne, lebo ked sa stresujes tak mu to nepomaha. Aj ked viem, ze je to tazke ale skus to pre neho.
hej doktori..aj z vlastnej skusenosti..viem ze bud radi prehanaju ze je velke riziko, alebo s tebou nic nerobia aj ked mas vazny stav 8-( ...lulu mas tam rodinu???
joj lulu, chvilku som tu neni a toto... Som rada ze uz je vsetko lepsie, super ze si isla k doktorovi... Teraz oddychuj... To teraz najviac potrebujes... Posielam vela sil...
ahoj lulu .... ako som to tu čítala, až mi prišlo zle :-( ... ale som rada, že sa s drobčekom držíte ;-) držím Vám obom palce, nech to dobre dopadne :-)
lulu moc moc držím palčeky, aby ste boli aj s maličkým v poriadku, moc na vás myslím, držkaj sa a daj vedieť ako sa máš a tak - budem čakať kým nám sem napíšeš ;-)