Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Lulu - moja krasna, ty sa nevzdavaj, bojuj. Aj za drobceka. A ze ci ti to bolo treba, toto si nehovor....
Odpovedať
Deniska..ja viem ale toto už bolo po druhé :-( :-( :-( :-( :-( |-| ;-(
Odpovedať
A čo zajtra keď sa to nezlepší...čo keď budem musieť podstúpiť operáciu....čo keĎ nezachránia drobca |-| |-| |-|
Odpovedať
Profilova fotka
neboj, bude to dobre. Musis si davat pozor a tych par mesiacov to vydrzis...a potom sa budes tesit z drobceka v naruci. Hlavne mysli pozitivne, lebo ked sa stresujes tak mu to nepomaha. Aj ked viem, ze je to tazke ale skus to pre neho.
Odpovedať
ano lulu mysli pozitivne :-.
Odpovedať
kiss kiss
Odpovedať
Dakujem vas bayb neviem co by som bez vas robila....
Odpovedať
este aj skomolim baby
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, och lulu, drz sa moja, pozbieraj silu a bojuj aj za drobceka. Pusu aj od Emmky.
Odpovedať
Zuzi..dakujeem aj my jej posielame pusku
Odpovedať
Profilova fotka
lulu nevzdávaj sa! Skús sa ukľudniť, viem, že je to ťažké.....mysli na maličké!
Odpovedať
Profilova fotka
a co mysleli tou operaciou? Kyret alebo ti daju pesar alebo ta zasiju?
Odpovedať
Článok sa načítava...
meddy dakujem..je to tazke :-( Zuzi..ani radsej nechcem vediet ani mi toneobjasnili :-( Ale keby sa mam podrobit operacii nech ma radsej prevezu do BA
Odpovedať
Profilova fotka
a aj krvacas? Z vlastnej skusenosti doktori velmi prehanaju a radi strasia pacientky, tak hlavne sa skus ukludnit.
Odpovedať
Nie nekrvacam
Odpovedať
hej doktori..aj z vlastnej skusenosti..viem ze bud radi prehanaju ze je velke riziko, alebo s tebou nic nerobia aj ked mas vazny stav 8-( ...lulu mas tam rodinu???
Odpovedať
Kde v nemcke(ako v persobali?) nei nemam priatel tu bol ale uz ho vyhnali..prinesie mi zachvilu veci
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, kym nekrvacas, nemas krce a nemas mimomaternicove tehu, tak nechapem naco operaciu. Srdiecko bilo? Neboj lieky zaberu, uz ziadna praca,.
Odpovedať
zuzi..hej ale ja neviem chcem uz aby bolo zajtra a vedeli sme na com sme juj ide doktor potom sa ozvem
Odpovedať
BAby tak gynekológ povedal že operáciu neni treba a že podľa utz je už drobcovi lepšie....fuuuu my odlahlo ale aj tak budeme zase v nemocke
Odpovedať
supisss...dobre spravy x-)
Odpovedať
Ruži..hej juj je mi hned lepšie
Odpovedať
Idem...dobrú noc príjemný zvyšok večera moooc na vás myslím a lúbkam vás
Odpovedať
Profilova fotka
aj my na vas lulu...
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, super, vidis, vsetko dobre dopadne. Dobru nocku.
Odpovedať
Profilova fotka
joj lulu, chvilku som tu neni a toto... Som rada ze uz je vsetko lepsie, super ze si isla k doktorovi... Teraz oddychuj... To teraz najviac potrebujes... Posielam vela sil...
Odpovedať
ahoj lulu .... ako som to tu čítala, až mi prišlo zle :-( ... ale som rada, že sa s drobčekom držíte ;-) držím Vám obom palce, nech to dobre dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lulu...drzim palusky, ale neboj vsetko dobre dopadne !!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
lulu moc moc držím palčeky, aby ste boli aj s maličkým v poriadku, moc na vás myslím, držkaj sa a daj vedieť ako sa máš a tak - budem čakať kým nám sem napíšeš ;-)
Odpovedať
tiež čakám kým napíšeš.... :-) čakáme všetky ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?