Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu, mam pauzu, ale caka ma kopa zehlenia, bleee.
Odpovedať
no ako si dopadla?
Odpovedať
Zuzi....mne mamina šla domov prať a upratať ;-) Ale neboooj zvládneš..Drobec spí?
Odpovedať
Profilova fotka
boze baby, v sobotu sa u nas obesila 20 rocna fakt krasna baba, robila modelku volakedy. Hrozneee ;-(
Odpovedať
lulu akurat kukam talenty a Jojka to ma fakt lepsie...vtipna porota, skvely Pyco, sutaziaci, mila atmosfera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, no spi, len posledne noci buntosi a ja som cez den k.o.
Odpovedať
lulu ty si doma upratujes kazdy den? :-)
Odpovedať
Ružička..presne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no idem na to, lebo ak este raz prejdem okolo nej, tak ma zavali a nebudem sem moct chodit. :-)
Odpovedať
Baby tu sa asi kradne :-o Ako mala som 15 slipoviek a mám ich tu ako 5 ]-( Nie že by mi šlo o to 1€ ale ešte sestrička jak som šla na vyšetrovňu že nebojte sa nič vám nezoberú ]-( Ale to kto je tak úbohý že kradne už aj slipové vložky ]-( Ja som to len tak povedala sestričke..ona hňeď doktorovi a doktor že nech vám priteľ prinesie a že my Vám zatial dáme...ako dali mi možno kúpené pred 100 rokmi :-| No ako také slip. vložky si môžu nechať...bola som v ochode či čo to tu je nemali tam alwaysky čo si ja kupujem poslala som maminu nech mi ide kúiť lebo Radko by zase kúpil vložky :-D A nechápem odkial to má väčšinou počas menštruácie používam tampóni(iba na noc si dám vložku-mávam dosť silné krvácanie) a niekedy keď mi tampón nestačí alebo tak tak si dám vložku ;-) A nie stále..takže to už vôbec nechápem odkial to zobral :-D Ale chlapi sú chlapi ;-)
Odpovedať
Zuzi...len to nieee :-D
Odpovedať
vselico sa stva ale taketo veci kradnut to uz je ale dobra ubohost
Odpovedať
Článok sa načítava...
kolko vas je na izbe???
Odpovedať
Drači..že ]-( Ruži...našťastie iba ja ;-)
Odpovedať
Ako úplne ma tu depka chytá :-p Ešte to počasie k tomu no coment :-( Ale dnes ma príde pozrieť brats rodinkou tak sa teším na malú ;-)
Odpovedať
to ako moze niekto behnut do tovjej izby ked tam si nemas ziadne ine baby...psss :-| :-S
Odpovedať
Drači....ale vtedy pola polovica sestričiek na prestávke
Odpovedať
Och lulu, prave som si precitala, co sa stalo... Ako sa mas? Drzim ti palce, moja!! Mysli pozitivne!!! Urcite to bude dobre!! lulu a na fotke ma nevidno? :-D :-D Zatial zostavam inkognito :-D , o svadbe vie len najblizsia rodina a par dobrych kamaratov. A tak to chcem udrzat az do Vianoc. Nechcem, aby ma tu niekto objavil :-D :-D , aj ked ma tak napadlo, ze som tu uz dost veci popisala, tak kto ma pozna, tak ma aj tak identifikuje... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Bro... mám sa už lepšie ;-) Dračii...a to si mohla vollajaka baby zobrať zo sebou malinovku a akože to je jej lôžko ]-( Nikto to tam nekontroluje :-( :-|
Odpovedať
Že bro?? mi šibe myslela som bero
Odpovedať
Kde ste mi zmizli?
Odpovedať
asi maju ine povinnosti :-|
Odpovedať
Deniska :-) zabudla som ti odpisat ... no jasne ze si nam tu chybala :-) kde si to bola na chate? S drahym? Inak pozerala som pierka v tvojom albume. Ozaj ze sa ti podarili. Ako z obchodu :-) Uz si rozhodnuta pre cervenu farbu? Inak baby co sa robi den pred svadbou? U nas sa to vola pierecka :-) neviem ci aj u vas takto. A ja som myslela ze to vtedy sa robia aj tie pierka. Alebo to sa na ne uz len upevnuje ta zelena vetvicka?
Odpovedať
Drači...ty si v práci že? :-N
Odpovedať
no hej v praci..doma ked som tak malokedy som tu skoro vobec,,,, co to je pierecka? - popis ??
Odpovedať
Hainy..o tom som ešte nepočula :-N
Odpovedať
dracica :-D no toho som sa bala ze to sa iba u nas na vychode takto vola :-D No u nas je to tak ze den pred svadbou sa stretneme u nevesty aj so vsetkymi slobodnymi dievcatami a tam sa robia tie pierka, popija sa, spieva sa az do rana .. A rano sa ide na svadbu :-)
Odpovedať
h.a.i.n.y, myslim, ze na piereckach sa povodne robili pierka - z mirty (netusim ako sa ta rastlinka spisovne vola :-D ), na nu sa uviazali stuzky a bolo.. Nerobilo sa to aj preto, aby sa druzicky a druzbovia spoznali? Nieco take sa mi zda.... =-) Vy to budete mat?
Odpovedať
Hainy...to je zaujímavé :-) :-D
Odpovedať
no o tom teda som vobec nepocula... asi u nas su tie posledne pripravy,sa kontroluje ci je vsetko tak ako ma byt a rozdavaju sa zakusky aby sa potom nemuseli lebo v ten den je potom dost chaoticky tak aby sa nezabudlo na nikoho....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?