Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Baby tu sa asi kradne :-o Ako mala som 15 slipoviek a mám ich tu ako 5 ]-( Nie že by mi šlo o to 1€ ale ešte sestrička jak som šla na vyšetrovňu že nebojte sa nič vám nezoberú ]-( Ale to kto je tak úbohý že kradne už aj slipové vložky ]-( Ja som to len tak povedala sestričke..ona hňeď doktorovi a doktor že nech vám priteľ prinesie a že my Vám zatial dáme...ako dali mi možno kúpené pred 100 rokmi :-| No ako také slip. vložky si môžu nechať...bola som v ochode či čo to tu je nemali tam alwaysky čo si ja kupujem poslala som maminu nech mi ide kúiť lebo Radko by zase kúpil vložky :-D A nechápem odkial to má väčšinou počas menštruácie používam tampóni(iba na noc si dám vložku-mávam dosť silné krvácanie) a niekedy keď mi tampón nestačí alebo tak tak si dám vložku ;-) A nie stále..takže to už vôbec nechápem odkial to zobral :-D Ale chlapi sú chlapi ;-)
Och lulu, prave som si precitala, co sa stalo... Ako sa mas? Drzim ti palce, moja!! Mysli pozitivne!!! Urcite to bude dobre!!
lulu a na fotke ma nevidno? :-D :-D Zatial zostavam inkognito :-D , o svadbe vie len najblizsia rodina a par dobrych kamaratov. A tak to chcem udrzat az do Vianoc. Nechcem, aby ma tu niekto objavil :-D :-D , aj ked ma tak napadlo, ze som tu uz dost veci popisala, tak kto ma pozna, tak ma aj tak identifikuje... :-D :-D :-D :-D
Bro... mám sa už lepšie ;-)
Dračii...a to si mohla vollajaka baby zobrať zo sebou malinovku a akože to je jej lôžko ]-( Nikto to tam nekontroluje :-( :-|
Deniska :-) zabudla som ti odpisat ... no jasne ze si nam tu chybala :-) kde si to bola na chate? S drahym?
Inak pozerala som pierka v tvojom albume. Ozaj ze sa ti podarili. Ako z obchodu :-)
Uz si rozhodnuta pre cervenu farbu?
Inak baby co sa robi den pred svadbou? U nas sa to vola pierecka :-) neviem ci aj u vas takto. A ja som myslela ze to vtedy sa robia aj tie pierka. Alebo to sa na ne uz len upevnuje ta zelena vetvicka?
dracica :-D no toho som sa bala ze to sa iba u nas na vychode takto vola :-D
No u nas je to tak ze den pred svadbou sa stretneme u nevesty aj so vsetkymi slobodnymi dievcatami a tam sa robia tie pierka, popija sa, spieva sa az do rana .. A rano sa ide na svadbu :-)
h.a.i.n.y, myslim, ze na piereckach sa povodne robili pierka - z mirty (netusim ako sa ta rastlinka spisovne vola :-D ), na nu sa uviazali stuzky a bolo.. Nerobilo sa to aj preto, aby sa druzicky a druzbovia spoznali? Nieco take sa mi zda.... =-)
Vy to budete mat?
no o tom teda som vobec nepocula...
asi u nas su tie posledne pripravy,sa kontroluje ci je vsetko tak ako ma byt a rozdavaju sa zakusky aby sa potom nemuseli lebo v ten den je potom dost chaoticky tak aby sa nezabudlo na nikoho....