Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
h.a.i.n.y - len dievcata? Ja som myslela, ze aj chlapci.... aspon na takych som teda bola...
Odpovedať
JA den pred svadbou budem panikáriť.toje môj program :-D
Odpovedať
len den? Ja aspon mesiac.... :-p Uz teraz rozmyslam, ze co ked sa to stane a co ked ono....
Odpovedať
Bero... :-p :-D :-D :-D
Odpovedať
beronsche No my to budeme mat urcite. Lebo co viem tak vsetci to tak robia. Aj moj brat ked sa zenil tak sme tam boli a upevnovali sme spendlikom pierka (take co ma deniska v albume) na mirtu. A napriklad aj teraz v sobotu mali jedni znami svadbu a sestra tam bola na pierecka. Takze budem to mat aj ja ... ved bude aspon sranda :-) Nieco na odlahcenie den pred svadbou :-)
Odpovedať
bero Ano aj chlapci .. to som len tak napisala pre kratkost casu :-)
Odpovedať
Inak baby kolko budete mat na svadbe kamosiek?
Odpovedať
dievčence vypínam book potom sa ozvem
Odpovedať
Budem pozyvat 16 kamaratov a drahy v tom este nema jasno.... :-D
Odpovedať
Ja pierecka nechcem... ked mala moja segra, tak som chytala nerv - ich kamarati sa chceli este o polnoci zabavat, teda keby bolo na nich, tak by do rana ostali a ja som videla na segre, ze je unavena, len ich nechcela vyhodit... Tak som sa ich tak decentne zbavila ja - aj ked priznavam, ze sa im to nevelmi pacilo.. Ale nevesta je predsa dolezitejsia a chcela som aby si oddychla.
Odpovedať
h.a.i.n.y - Boli sme na chate 14 ludi, cize aj s drahym a cela partia. Na Malom lipniku tu v nasom okrese. :-) Bolo super. A tie pierka pre hosti v mojom albume su bielo - cyklamenove :-D Akurat som pozerala, fakt to vyzera ako cervena. Fotak mi robi fotky, ktore maju viac ako 700MB, preto som ich tak pozmensovala, aby som ich tu vobec mohla vlozit, ze to nakoniec tak vyzera :-D :-D :-D A veru - pierecka - tomu sa tak hovori asi len tu na vychode. Ale je to velmi fajn vecer pred svadbou. NA zopar takych som uz bola. ;-) Ale my to asi nebudeme mat. Bojim sa toho, ze ja tyzden pred nebudem vediet kde mam hlavu a nie este den pred :-D
Odpovedať
Profilova fotka
čo budeme robiť deň pred svadbou? nooo počítam že stres, panika, x krát kontrolovať, či je všetko nachystané :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja to vidim tak, ze si pojdem manikerke, pedikerke, vyzdvihnut saty a vecer hajde na hotel, nech sa dobre vyspinkam. aj ked mam pochybnosti ci od nervozity oko zazmurim. :-D
Odpovedať
A ostatne holky kolko budete mat na svadbe kamosiek? bero A vsetci pridu aj s partnermi/partnerkami?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja mam trosku vacsie pribuzenstvo (mama ma 3 surodencov), takze budem mat 5 naj kamosiek s polovickami.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak som sa vykaslala na zehlenie, kopa stale drzi na mieste. Den pred svadbou budem vsetko kontrolovat, obhanat malu a vecer bude posledny "slobodny" sex. :-)
Odpovedať
Och....ja ani radsej nepisem kolko kamaratok. Bo to polovica z mojich vsetkych hosti :-D
Odpovedať
h.a.i.n.y , to uz je vratane partnerov/partneriek - ale tych tiez povazujem za mojich kamaratov, lebo ich poznam dlhsie... ;-) Takze 6 parov a 4 su zatial single, ak by sa s niekym dali do kopy do vianoc, tak ich pozvem aj s partnermi ak by chceli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak my budeme mať kamarátov na svadbe 12, ale sú všetci zadaní, čiže budeme tam mať 6 párov :-) chceli sme pozvať ešte jedného kamoša, ten partnerku nemá, ale zistili sme, že už ho nebudeme mať kde usadiť, teda ho pozveme ako ďalších kamarátov až po tej 21 hodine :-D sinov, tak toto je super nápad! ty ani nevieš ako si mi tvojim opisom predsvadobného dňa ušetrila minimálne hodinu počas svadobného dňa - ja sa vlastne tiež môžem pripravovať v hoteli, načo budem doma predsa, nie? :-) lebo doteraz bol plán taký, že ja sa budem pripravovať v našom bytíku a drahý u jeho rodičov (obe miesta sú cca pol hodiny od miesta svadby) a museli by sme sa tam 2x presúvať.. Takto sa ja môžem pripravovať v hoteli (10 metrov od miesta konania svadby) a ušetrím si kopu časúúúú :-D :-D supeeeer ! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj beronsche, už ste boli za Palim v Brne zaplatiť mu zálohu a podpísať zmluvu? My sa chystáme v stredu, aj som ho poprosila, aby nám doniesol ukázať svadobný album, ktorý si môžeme dať spraviť, tak sa moc teším, že už aj toto budeme mať vybavené :-)
Odpovedať
No my tiez akurat cakame na dvd od nasho kameramana. Tak uz sa tesim. Som zvedava ako to bude postrihane.
Odpovedať
Profilova fotka
hainy - a už ho na isto vybraného? my hej a celé dvd uvidíme až v stredu, keď nám ho bude mať priniesť - tak sa teším aké to bude :-) doteraz sme videli len upútavky na DVD čká, ktoré robil, tie nás očarili, tak dúfam že ani dvd nebude iné :-)
Odpovedať
wera no nie este ho nemame na isto vybraneho. Je to vlasnte len znami ale tak on toci normalne svadby takze malo by to byt ok. No som velmi zvedava. A vy ho uz mate na 100%?
Odpovedať
Dobrý deň Lucia zase začala krvácať Je v ambulancii,ozvem sa Vám potom Chcela aby som Vás pozdravil a aby ste jej držali palce(v zastúpení jej priateľ Radim)
Odpovedať
Profilova fotka
Radim, prosím ťa odkáž Lucke, že jej veľmi držíme palce a všetky päste a že na ňu myslíme. Dúfam že bude všetko v poriadku. Moc moc na teba myslím Luci !
Odpovedať
Profilova fotka
hainy - tak to potom hej, keď to nie je niekto koho vôbec nepoznáte :-) My ho máme vybraného, rezervovaného už naisto, aj sme zálohu zaplatili, aj sme zmluvu podpísali - je super, tak sa už nevieme dočkať DVD čka, nášho svadobného :-D
Odpovedať
Lucka ja sa bojim za teba ;-( Co sa to vlastne deje s drobcom? On je silny musi vydrzat!!! wera Tak dufam ze nam spravia supis pupis DVD-cka ze sa bude dat na nich este roky pozerat. Inak ja sa bojim toho ze kameraman nam bude organizovat celu svadbu a ze to nebude take uvolnene ale stale sa budeme musiet ksichtit pred kamerou. A potom nam prejde svadba ani nebudeme vediet ako.
Odpovedať
lulu myslime na teba hainy..my budeme mat 4 / ak budu xciet tak vezmu aj svoje polovicky /, ale baby su z inych miest, tak sa mozno stane ze niektora ani nedojde |-|
Odpovedať
Profilova fotka
baby videli ste vcera v talentmanii na akom aute sa priviezol habera?? (neviem na com prisli ostatni, videla som len haberu:) ) taky biely rolls royce - to bude nase svadobne auto :)))
Odpovedať
Profilova fotka
lucka moja krasna len sa drzte drobcek to vydrzi dufam je silny obaja ste silny zvladnete to a bude vsetko v poriadku uvidis moja myslim na teba :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?