Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Dobrý deň...bohužial bol to potrat..drobca sa podarilo zachrániť ale Lucke museli dať infúziu..celá je z toho na dne ale prvé čo bolo po tom ako nám to oznámili povedala že Vám mám napísať...Lekkár povedal že keď sa to ešte raz stane bude musieť ísť na potrat(operatívne) :-( Veľmi nás to oboch bolí...teraz ju prevezú do BA prosili sme ich...no ešte jej idú pichnút injekcie podľa stavu ju tam prevezú A dakujem za Lucku že na ňu a drobca mysíte
Odpovedať
V zastúpení Radim
Odpovedať
Och ;-( ... ale su zatial obaja v poriadku?
Odpovedať
Bambula27...hej sú uvidíme čo dalej
Odpovedať
A ešte jedná vec potom na FB to som tam teraz bol ja (radim) chcela pozrieť či jej od jednej známej neprišla pošta
Odpovedať
Profilova fotka
joj Lucka, moc na teba myslim xxx bud silna, vy to zvladnete...
Odpovedať
Profilova fotka
lucka moja krasna zlata ja pevne verim ze to bude ok a drobceka zachrania aj teba vela oddychuj spinkaj davaj si pozor a dufam ze v tej BA vam bude lepsie ...
Odpovedať
Lucka myslim na teba aj drobca!!! Musis byt silna!!!! Verim, ze budete obaja v poriadku!!!!!
Odpovedať
Dobrý deň Lucku pre 15 minutami previezli do BA(teda vyrážala sanitka z nemocnice) Ja pôjdem zachvílku za ňou...hrozne jej je po psychickej stránke ale dieťatku je už lepšie aj keď to neni v poriadku ale zatial sú obidvaja stabilizovaný Potom sa dúfam už Lucka ozve..takže toľko a moc Vám všetkým dakujeme že myslíte na nich
Odpovedať
Teda že budem vyrážať za ňou(tak som to myslel)
Odpovedať
wera, my sa z Palim stretneme az na Vianoce, vtedy totiz budeme doma aj my, aj on sa chysta za rodinou na vychod.. Zmluvu a fakturu na zalohu nam poslal postou - teda k mojim rodicom. Dnes vecer sa mu chystam zavolat, chcem sa totiz uistit, ze fotit bude aj svadobnu hostinu do polnoci. Cena je taka ista ako mate vy.. ... ked k tomu priratam vydavky na cestu, tak mi vychadza, ze sme takmer 2-nasobne prekrocili povodny limit na foto.... =-)
Odpovedať
Ahojte tu som ja Lucka Baby má to ešte všetko zmysel??? :-( :-( :-( JA nemám silu ja to vzdávam bolo toho už dosť :-( Už sme dorazili..ležím na Kramároch...úplne iný prístup...izby v super stave je tu telka a to neni nadštandrartka na izbe sú ešte 2 baby....ale ako to vyšetrenie čo my robili...bleee :-( Ako na koze s vyloženými nohami nič moc :-( A v sanitke mi doktor čumel každých 10 minút :-( ;-( No takže podľa týchto doktorov..je to už ovela lepšie ako z utz v Trnave..operáciu zatiasľ neni treba keĎ takto dobre všetko pôjde dalej v štvrtok idem domov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lucka, drz sa moja, aj drobcek, ste velki bojovnici, myslim na vas. Hlavne pozbieraj sily koli drobcekovi. Cmuk a velke objatie.
Odpovedať
Zuzi...dakujem moja..kde máš tu krásnu foto s tvojím anielikom Vieš to sa píše ale tažšie je to vykonať...nedokážem myslieť na dobréé keĎ drobec už môže byť anielikom v nebíčku..čo keĎ to tak má byť? čo keď sa ho márne snažia zachrániť :-( :-( :-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
luci, ma to zmysel, ten najvacsi. Zmysel zivota mas v brusku a je to velky bojovnik, bojovnica.
Odpovedať
Zuzi..dakujem moc... a kde mas tu krásnu foto s Emmkou ?
Odpovedať
Profilova fotka
som chcela dat aktualnu, ale z mobilu mi to nejde dat, musim ist na pc.
Odpovedať
aha....pozravuj Emmušku
Odpovedať
ti nemozes na take zle veci mysliet lebo to podvedome privolavas...musis verit ze to zvladnete obaja..myslime na teba chudatko :-( ver tomu ze vsetko dobre dopadne...priatel bude tvojou velkou oporou a mi sme zase tu .... drzte sa
Odpovedať
Drači....dakujem mooc :-( Dakujem ešte raz..som rada že Vás všetky mám :-(
Odpovedať
ale myslim to vazne nemysli na zle veci aj ked sa o neda ale tak niecim sa zamestnaj alebo pri zaaspavany rozpravaj babetku nie nahlas ked tam asi mas spolubyvajuce ale...alebo sa niecim snaz rozosmiat proste on musi citit ze sa mas dobre...lebo vsetko citi tvoj strach ze mas stresy a podobne veci....tak preto treba pozitivne mysliet ze vsetko dobre dopadne .... tak pa ja uz idem papa a drze sa obaja cmuk
Odpovedať
Drači...ahoooj moc ta lubkam pozdravujem :-***********************
Odpovedať
A teraz som tu sama?
Odpovedať
Baby tak toto mi nerobte :-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
draci to vystihla skvele a pravdivo. Emmka posiela cmuk, ocko ju dava spinkat.
Odpovedať
Zuzi..aha...budem sa snažiť myslieť na niečo pekné aj keď to nebude lahké :-(
Odpovedať
a dakujem za pusinku :-*
Odpovedať
Profilova fotka
;-) ja som tuuu
Odpovedať
Ešte že ste tu
Odpovedať
A ešte čo robíš okram svadbičkovania?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?