Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
lulu ja som zas nenarocna 8-) mne ide hlavne o to aby mi sadli, je jedno aka bude sukna, vrsok..hlavne aby som v nich bola pekna...to je to co budem hladat :-) a v 7mich salonoch snad neico najdem :-D
Odpovedať
Ružička...tak hádam nájdš a dobre Ti poradia ;-) Baby zachvílu idem na "kontrolu" :-p
Odpovedať
sinov : ide o to co chces..nejaky model napriklad... napriklad je chcem http://www.salonel.sk/el/satyv.php5 nie tieto ale na ton princip navrstvenu tu suknicku...
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, som rada, ze je lepsie. No este je august, ale ja som uz musela zakurit do krbu. No co tu budeme mrznut. U nas od rana leje a leje. My tiez este nemame na svadbu nic a nejak nestresujem. Zatial.
Odpovedať
Zuzi....ako ja tu "mrznem som naobliekaná jak snehuliak :-D
Odpovedať
lulu Uz som pozrela. Krasne oznamka :-) Aj ja ceeem takeee. Aj ty si kocka ;-) Na kolko vas vyjdu? A kolko davate tlacit? Kolko stoji jedno oznamko?
Odpovedať
lulu urcite nieco...nemam zrovna postavu jak ostatne...takze skor najdem ked vsetky su jak cez kopirak a cez ten dnesny trend :-D
Odpovedať
Idem....aaa bojíííím držte palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci: neslo mi to otvorit. napis len nazov modelu. ja mam ten problem, ze sa mi pacia aj take tie uzsie saty, ale aj niektore modely s velkou suknou. takze tak. ale uvidim co mi sadne, lebo mam 164 cm a daktore sa nedaju skratit.
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, drzime.
Odpovedať
EMILY.......napriklad.......ale moje vysnivane su AMBROSIA....tento rok v tom salone stoja 428 eur...a nabuduci rok asi budu lacnejsie...tak pockam si ja na ne :-D :-D no to mas pravdu a este kto vie ci mi aj pojdu a mozno budem mat ine lebo sa mi nehodia..tak vsak uvidim...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som postavou aj cici aj rici, snad sa mi tej rici podari do svadby zbavit, cici mozu ostat. :-) preto chcem take splyvave, aby mi nepridali na bokoch a spodku, a aby uputali na vrchnu cast.
Odpovedať
Článok sa načítava...
dracica ja by som už tiež niečo začala, ale neviem čo :-| asi zavolám tej fotografke, lebo mi doporučili jednu, že je dobrá, tak aby som ju mala podchytenú. ešte sme stále nevybrali tú sálu ..... neviem kde stále .... a kostol alebo úrad už máš zajednaný ??
Odpovedať
nemam kostol zajednany to ma cas ja to budem mat na dedine tak neverim tomu ze musim toto riesit rok dopredu...to len DJ a fotografa som chcela skor aby niekto ma nepredbehol...a salu vieme kde ale este sme tam neboli... tak sa dohodite co je lepsie aku salu chcete a tak..
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zas pacia napr. Chardonnay z tych novych a zo starych Lorraine. inak abrosiu som tiez chcela skusit, kym som nevidela Chardonnay :-)
Odpovedať
aha, vlastne si spomínala, že na dedine to môžeš aj neskôr. no ja v meste to budem riešiť radšej už teraz asi ten kostol, lebo v tom čo chcem, bývajú často v TN, tak sa pôjdem asi spýtať. tá sála ma tak štve, lebo tu nič neni také poriadne. Ale tiež by som si ju chcela zajednať, aby som mala pocit, že sa veci rozbehli, bude ma to tešiť ako teba tá výzdoba :)
Odpovedať
no aj ked moc dobre nevyzera ta sala tak mozno sa da z vyzdobou prerobit a ak to nejako poriasis tak to bude skvele... no asi ano ked v tom kostole mavaju casto svadby tak to radcej tento rok tam zbehnite...
Odpovedať
ja sa už teším na tie prípravy :-)
Odpovedať
no hej tesim...ked to budem ozdobovat a chodit po salonoch...ale este je do moc daleko vsak? tak to az tak neprezivam...
Odpovedať
Profilova fotka
poradim Vam, kto to nema vyslovne daleko, skuste pozret satky v salonoch po CR. Ja som si objednala 5 krat pozicany saticky od Maggie Sottero Cambria Marie za 8000 Kc. A to som si kupila, nie na pozicanie. Ceny su tu niekde uplne inde ako na Slovensku. Teda s Vynimkou Prahy:)
Odpovedať
kati, no som zvedavá ako dopadnem ja s mojimi šatami :-S ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neboj, myslim na teba:) vcera som prisla az o 10 vecer, teraz som v praci ale ked budem mat volno hned tam zavolam:)
Odpovedať
Ahojte No všetko podľa utz vyzerá O.K aj keď ešte to neni najlepšie ;-)
Odpovedať
lulu držííííííme palce nech dobre dopadne kontrola.... ;-)
Odpovedať
Dani..už som bolaaaa kuk predošlí príííspevok ;-)
Odpovedať
:-) už vidím :-D tak držím palce aj naďalej ;-)
Odpovedať
Dakujeme ;-) Nejako nestíham odpovedať :-D
Odpovedať
Všetky ti tu držíme palce ;-) ... Že baby :-) ... Osobne mám dilemu, aký účes a či si mám dať závoj alebo nie... Nemám tušenia, čo mi viacej bude pasovať... Aj keď mi ešte nehorí termín :-D rozmýšľam nad tým... ]-(
Odpovedať
Ahojte!! lulu- to som rada, ze to uz vyzera ok - nevzdavaj sa!!!! bude dobre!!! Baby vela pisete tak len tak na rychlo, co ma uputalo: wera- tak skoro v robote? Cipana ja na pol 10 chodim, skor sa nemozem prinutit. Moj kolega sa smeje, ze za chvilu ma stretne, ked pojde domov a ja este len do roboty pojdem..... :-D :-D lady - 10 dni pred svadbou uz budes doma? Priznam sa, zavidim.... Ja pravd. pridem tak v utorok/stredu pred svadbou.. :-( My budeme pozvanky davat na Vianoce. U nas sa osobne chodi, tak celu rodinu ponavstevujeme.
Odpovedať
jujuj baby, kde ste zmizli??
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?