Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
lulu ja som zas nenarocna 8-) mne ide hlavne o to aby mi sadli, je jedno aka bude sukna, vrsok..hlavne aby som v nich bola pekna...to je to co budem hladat :-) a v 7mich salonoch snad neico najdem :-D
sinov : ide o to co chces..nejaky model napriklad... napriklad je chcem http://www.salonel.sk/el/satyv.php5
nie tieto ale na ton princip navrstvenu tu suknicku...
lulu, som rada, ze je lepsie.
No este je august, ale ja som uz musela zakurit do krbu. No co tu budeme mrznut. U nas od rana leje a leje.
My tiez este nemame na svadbu nic a nejak nestresujem. Zatial.
draci: neslo mi to otvorit. napis len nazov modelu. ja mam ten problem, ze sa mi pacia aj take tie uzsie saty, ale aj niektore modely s velkou suknou. takze tak. ale uvidim co mi sadne, lebo mam 164 cm a daktore sa nedaju skratit.
EMILY.......napriklad.......ale moje vysnivane su AMBROSIA....tento rok v tom salone stoja 428 eur...a nabuduci rok asi budu lacnejsie...tak pockam si ja na ne :-D :-D
no to mas pravdu a este kto vie ci mi aj pojdu a mozno budem mat ine lebo sa mi nehodia..tak vsak uvidim...
ja som postavou aj cici aj rici, snad sa mi tej rici podari do svadby zbavit, cici mozu ostat. :-)
preto chcem take splyvave, aby mi nepridali na bokoch a spodku, a aby uputali na vrchnu cast.
dracica ja by som už tiež niečo začala, ale neviem čo :-|
asi zavolám tej fotografke, lebo mi doporučili jednu, že je dobrá, tak aby som ju mala podchytenú.
ešte sme stále nevybrali tú sálu ..... neviem kde stále ....
a kostol alebo úrad už máš zajednaný ??
nemam kostol zajednany to ma cas ja to budem mat na dedine tak neverim tomu ze musim toto riesit rok dopredu...to len DJ a fotografa som chcela skor aby niekto ma nepredbehol...a salu vieme kde ale este sme tam neboli...
tak sa dohodite co je lepsie aku salu chcete a tak..
aha, vlastne si spomínala, že na dedine to môžeš aj neskôr. no ja v meste to budem riešiť radšej už teraz asi ten kostol, lebo v tom čo chcem, bývajú často v TN, tak sa pôjdem asi spýtať.
tá sála ma tak štve, lebo tu nič neni také poriadne. Ale tiež by som si ju chcela zajednať, aby som mala pocit, že sa veci rozbehli, bude ma to tešiť ako teba tá výzdoba :)
no aj ked moc dobre nevyzera ta sala tak mozno sa da z vyzdobou prerobit a ak to nejako poriasis tak to bude skvele... no asi ano ked v tom kostole mavaju casto svadby tak to radcej tento rok tam zbehnite...
poradim Vam, kto to nema vyslovne daleko, skuste pozret satky v salonoch po CR. Ja som si objednala 5 krat pozicany saticky od Maggie Sottero Cambria Marie za 8000 Kc. A to som si kupila, nie na pozicanie. Ceny su tu niekde uplne inde ako na Slovensku. Teda s Vynimkou Prahy:)
Všetky ti tu držíme palce ;-) ... Že baby :-) ...
Osobne mám dilemu, aký účes a či si mám dať závoj alebo nie... Nemám tušenia, čo mi viacej bude pasovať... Aj keď mi ešte nehorí termín :-D rozmýšľam nad tým... ]-(
Ahojte!!
lulu- to som rada, ze to uz vyzera ok - nevzdavaj sa!!!! bude dobre!!!
Baby vela pisete tak len tak na rychlo, co ma uputalo: wera- tak skoro v robote? Cipana ja na pol 10 chodim, skor sa nemozem prinutit. Moj kolega sa smeje, ze za chvilu ma stretne, ked pojde domov a ja este len do roboty pojdem..... :-D :-D
lady - 10 dni pred svadbou uz budes doma? Priznam sa, zavidim.... Ja pravd. pridem tak v utorok/stredu pred svadbou.. :-(
My budeme pozvanky davat na Vianoce. U nas sa osobne chodi, tak celu rodinu ponavstevujeme.