Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
sinov : ide o to co chces..nejaky model napriklad... napriklad je chcem http://www.salonel.sk/el/satyv.php5
nie tieto ale na ton princip navrstvenu tu suknicku...31. aug 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
aha, vlastne si spomínala, že na dedine to môžeš aj neskôr. no ja v meste to budem riešiť radšej už teraz asi ten kostol, lebo v tom čo chcem, bývajú často v TN, tak sa pôjdem asi spýtať.
tá sála ma tak štve, lebo tu nič neni také poriadne. Ale tiež by som si ju chcela zajednať, aby som mala pocit, že sa veci rozbehli, bude ma to tešiť ako teba tá výzdoba31. aug 2010Ahojte!!
lulu- to som rada, ze to uz vyzera ok - nevzdavaj sa!!!! bude dobre!!!
Baby vela pisete tak len tak na rychlo, co ma uputalo: wera- tak skoro v robote? Cipana ja na pol 10 chodim, skor sa nemozem prinutit. Moj kolega sa smeje, ze za chvilu ma stretne, ked pojde domov a ja este len do roboty pojdem.....
lady - 10 dni pred svadbou uz budes doma? Priznam sa, zavidim.... Ja pravd. pridem tak v utorok/stredu pred svadbou..
My budeme pozvanky davat na Vianoce. U nas sa osobne chodi, tak celu rodinu ponavstevujeme.31. aug 2010
lulu ja som zas nenarocna
mne ide hlavne o to aby mi sadli, je jedno aka bude sukna, vrsok..hlavne aby som v nich bola pekna...to je to co budem hladat
a v 7mich salonoch snad neico najdem