Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Baby a to ozaj sa da takto uz skoro zistit pohlavie? Aj ja ked budem tehu tak si o to mozem poziadat a spravia mi to?
Len problem bude v tom ze drahy si nenecha dobrovolne zobrat krv lebo on ma fobiu z injekcie. Chudatko moje male. Ale dufam ze ho presvedcim ked sa to bude dat spravit :-)
ale na to nemysli nic sa zle nestane pri operacii.....
poviem ti este neico...mojim rodicom povedali ze moja sestra bude postihnuta ked sa narodi........no a narodila sa a nestalo sa tak ako povedali lebo vsetko doktori nevedia....toto si pametaj ( sestra je moc ukecana a blazniva - ale inak nema ziadnu vadu :-D )
Lulu prestan blbnut a necitaj take hovadiny! Budes mat krasnu dcerku, tak sa daj zasit a uvidis, ze mala bude zdrava a krasna.. len musis verit a nevzdavat sa!
Vsetko dobre dopadne neboj..
Ja verim,ze ma bez objednania urgentne vezmu s aftickom do servisu, lebo vonku je zima jak svina a moj maxik sa rozhodne,ze on kurit nebude..a o 2 hodinky vyrazame na dovolenku:/
no keby si bola chlap, tak ti poviem, ze ta zavesim za gule do prievanu. :-)
fakt lulu, ako pisu baby, rozhodnut sa za teba nemozeme, len ty sama musis vediet co chces. Boj alebo prehru. A toto je len zaciatok zivota, pridu este horsie chvile, sami ale netusime ake. O tom je zivot, raz sme hore a raz dole, svata pravda pravdiva.
no jasne ze operaciu co chces si babetko dat vziat??? vsak tu nie je o com rozmyslat... operacii sa kazdy boji ale to nic vazne nebude uspiata a ked sa zobudis bude po tom ..neboj vsetko dobre dopadne drzime palceky a mi verime ze to dopadne. len este musis aj ti verit....
lulu ja som nikdy tehotna nebola, takze teraz mi tazko povedat co by som robila na tvojom mieste. ale myslim, ze keby som sa do takej situacie dostala, tak by som o svoje dietatko bojovala zo vsetkych sil. neviem si predstavit, ze by som sa ho vzdala bez boja.
Ozaj baby,mate pocit,ze sa so mnou da vydrzat len chvilu,lebo mi stale nieco vadi? To mi dnes tomi volal,ze sa takto vyjadrila frajerka jeho kamarata...tak jej dal odkazat,ze nech nerype do jeho buducej zeny :D zlaty :)
lulu a pokial ide o strach z operacie, tak v maji mi necakane museli vybrat slepe crevo. skoro som umrela od strachu leziac pred operackou na stole. a nakoniec to nic nebolo. len sa mi zakrutila hlava, zavrela som oci a dalsie co si pamatam je ako ma budia, ze uz je po. tak hlavu hore!
Baby toto mi napísal : " Lucka ako sa opovažuješ myslieť na potrat...skús ho podstúpiť tak budeš jedna z tých kur*i ktoré nemaju radi svoje dieťa"
BAby prečo ja prečo :-( :-( :-( :-( :-( :-( |-| ;-(
Zlatíčko lulu .. nechcem aby to odo mňa vyznelo zákerne ale vieš si predstaviť že by si išla na porat a bol by všetkému koniec? tomu neverím....musíš pozbierať všetok optimizmus čo je v Tebe a s ktorým si vyberala kočíky vecičky a ten ti pomôže ....
hm??? co pokial?? a ti chces nad niecim uvazovat??? ja neviem ale podla mna nie je o com...
vsak babetko chces...tak uz si rozhodnuta tak treba to povedat doktorovi sup...
lulu Ty proste nemas nad cim rozmyslat! Koniec! Si predstav zeby si spravila tu druhu moznost .. zeby si nezabojovala o babatko .. tak by si si to cely zivot vycitala! A teraz mas sancu zachranit malinku tak musis predsa do toho ist!
hej to ma pravdu to urcite by si si vycitala ze nic si pre nu nespravila a len tak sa vzdala...to snad nechces o tom rozmysalt...
vsak oni ta uspia a nebudes o nicom vediet...operacia je zla ale tak ked treba tak co uz treba podstupit...vsak ide o velaaaaaa..........o malicke nevinne dievcatko...