Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
ale na to nemysli nic sa zle nestane pri operacii.....
poviem ti este neico...mojim rodicom povedali ze moja sestra bude postihnuta ked sa narodi........no a narodila sa a nestalo sa tak ako povedali lebo vsetko doktori nevedia....toto si pametaj ( sestra je moc ukecana a blazniva - ale inak nema ziadnu vadu)
31. aug 2010- Sponzor fóra
Lulu prestan blbnut a necitaj take hovadiny! Budes mat krasnu dcerku, tak sa daj zasit a uvidis, ze mala bude zdrava a krasna.. len musis verit a nevzdavat sa!
Vsetko dobre dopadne neboj..
Ja verim,ze ma bez objednania urgentne vezmu s aftickom do servisu, lebo vonku je zima jak svina a moj maxik sa rozhodne,ze on kurit nebude..a o 2 hodinky vyrazame na dovolenku:/31. aug 2010no keby si bola chlap, tak ti poviem, ze ta zavesim za gule do prievanu.
fakt lulu, ako pisu baby, rozhodnut sa za teba nemozeme, len ty sama musis vediet co chces. Boj alebo prehru. A toto je len zaciatok zivota, pridu este horsie chvile, sami ale netusime ake. O tom je zivot, raz sme hore a raz dole, svata pravda pravdiva.31. aug 2010- Sponzor fóra
hej to ma pravdu to urcite by si si vycitala ze nic si pre nu nespravila a len tak sa vzdala...to snad nechces o tom rozmysalt...
vsak oni ta uspia a nebudes o nicom vediet...operacia je zla ale tak ked treba tak co uz treba podstupit...vsak ide o velaaaaaa..........o malicke nevinne dievcatko...31. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Baby........čo by ste robili na mojom mieste???

Do 15:05 sa mám rozhodnúť aby mi vedeli určiť čas buď operácie ale potratu