Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no dnes skvela sprava luci :-) tak daj nam vediet ako dopadla operacia...neboj zladla si to doteraz tvladnes to aj potom.... mi ti verime a myslime na teba ;-)
Odpovedať
Sinov........ja som myslela tú prvú možnost nie druhú
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja o chvilu odchadzam. na net sa dostanem najskor zajtra vecer alebo stvrtok rano. lulu vela stastia tebe aj malinkej. drzim vam palce
Odpovedať
Baby idem za dokynom.........počkajte ma tuuu
Odpovedať
Profilova fotka
lulu neskoro sa mi nacitalo tvoje rozhodnutie. drz sa!
Odpovedať
lulu Ty radsej nikam nechod. Ty potrebujes lezat! Nech on pride za tebou. Ti nenakazali lezat a oddychovat? Mne keby sa toto stalo tak ja by som od strachu ani na zachod nesla. By som lezala celych 9 mesiacov len aby som zachranila drobca!
Odpovedať
Profilova fotka
lulu držím Ti palčeky ...
Odpovedať
lulu dobre si rozhodla
Odpovedať
Sinov...dakujem vlatne vám všetkým patrí jedno veľké ĎAKUJEM!!!!!!
Odpovedať
vzdy sa oplati zabojovat, byt trpezlivy, mat dost sil ak je nejaka moznost ze babatko sa narodi a bude fajn
Odpovedať
aj ja uz odchadzam :-( tak luci vela stastia s operaciu a dobre to dpoadne uvidis ze mi budeme mat pravdu a ti sa bojis opravnene ale tak ....dobre to dopadne uvidis...obaja ste silny a to zvladnete...vela stastia drzim palceky papa :-)
Odpovedať
lulu http://tehotenstvo.academy.sk/index.p... sanca na prezitie je vysoka nad 90%. Pamataj na to!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baby tak operácia je zajtra o 10:10
Odpovedať
ja to ani nestíham čítať, lebo sa mi nedá v práci .... ale Lulu tiež ťa podporujem v tvojom rozhodnutí .... držím ti palčeky a myslím na teba
Odpovedať
jéééj, ja zajtra nebudem na nete .... daj mi prosím na FB vedieť, ako si dopadla .... budem na teba myslieť :-) neboj, rýchlo to bude za tebou .
Odpovedať
Gabi.....dakujem
Odpovedať
Gabi...hej aj na Fb napíšem
Odpovedať
neni zač moja, od toho sme tu ;-)
Odpovedať
Gabi....veľké cmuuk :-***
Odpovedať
lulu ;-) ;-)
Odpovedať
Ružičkaaa :-*************************************
Odpovedať
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, super, drzime palce. Velmi. Dieta doskakalo, konecne spi.
Odpovedať
Zuzi..po hodinke skákania nie? :-D
Odpovedať
Idem ešte sa ozveeem
Odpovedať
Profilova fotka
lucka zajtra o 10h rano si zapalim aj s Emmuskou sviecku a budeme sa modlit k anjelickovi straznickovi aby zachranil teba aj fazulku bambulku a aby vam vsetko dobre dopadlo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) len teraz som docitala. Mam dovolenku este dnesja, tak som cistila vsetko co mi pod ruku prislo :-D Lulu, dobre si sa rozhodla.... Musis vam dat sancu a uvidis, ze sa to vyplati x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka..urobila si to jedine spravne rozhodnutie !!! drzim palce, ale uvidis, ze vsetko dopadne dobre !!!
Odpovedať
Ahojte Trdielko....dakujem ;-) Bybi aj Livi....ste zlaté A neviete kde sa nam stratila Deniska(bambula27) ???
Odpovedať
Baby kde steeeeee???? :-N Ozaj takže zajtra budíček o 6:00....o 6:15 všetky predoperačné vyšetrenia...to bude cca do 7:00 potom ako keby normálna gynekologická prehliadka a do 8:45 kľud na izbe takže okolo tej 8:00 sa Vám ozvem o 9:00 mi už dajú infuzku a o 10:00 už ležím na sále :-( Bojíííím bojíííím bojííííím
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?