Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no dnes skvela sprava luci :-) tak daj nam vediet ako dopadla operacia...neboj zladla si to doteraz tvladnes to aj potom.... mi ti verime a myslime na teba ;-)
lulu Ty radsej nikam nechod. Ty potrebujes lezat! Nech on pride za tebou. Ti nenakazali lezat a oddychovat? Mne keby sa toto stalo tak ja by som od strachu ani na zachod nesla. By som lezala celych 9 mesiacov len aby som zachranila drobca!
aj ja uz odchadzam :-(
tak luci vela stastia s operaciu a dobre to dpoadne uvidis ze mi budeme mat pravdu a ti sa bojis opravnene ale tak ....dobre to dopadne uvidis...obaja ste silny a to zvladnete...vela stastia
drzim palceky papa :-)
lucka zajtra o 10h rano si zapalim aj s Emmuskou sviecku a budeme sa modlit k anjelickovi straznickovi aby zachranil teba aj fazulku bambulku a aby vam vsetko dobre dopadlo x-)
ahojte :-) len teraz som docitala. Mam dovolenku este dnesja, tak som cistila vsetko co mi pod ruku prislo :-D
Lulu, dobre si sa rozhodla.... Musis vam dat sancu a uvidis, ze sa to vyplati x-)
Baby kde steeeeee???? :-N
Ozaj takže zajtra budíček o 6:00....o 6:15 všetky predoperačné vyšetrenia...to bude cca do 7:00 potom ako keby normálna gynekologická prehliadka a do 8:45 kľud na izbe takže okolo tej 8:00 sa Vám ozvem o 9:00 mi už dajú infuzku a o 10:00 už ležím na sále :-( Bojíííím bojíííím bojííííím