Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Hotový maniak..ale mám veľké šťastie sú tu tie dve babeny jedna má 23 a druhá 25 takže sme si veko blízke ;-)
A už sa všetky tešííííme dokonca jednej z báb priateľ priniesol pop-corn tak nám ho sestrička dovolila spraviť :-D :-D :-D (teda ona nám ho pôjde dať do mikrovlnky :-D )
Tak toto určite objednám...radšej viac vecí na zimu a prechodné ako niečo tenké veď vidíte augustové mamičkys nemohli tušiť že bude takáto zima a určite nemajú toľko vecí...a v apríli neni zrovna najteplejšie..nehovorím že malinke nebudem kupovať letnéé veci ale toto sa viac zíde ;-)
Bero...dakujeeeeem :-)))))))
Baby myslíte si že by dievčatku šiel ten modrý setríík? Ja si ymslím že šatičky by v tom pekne vynikla a keby sa to doladilo mohla by byť zlatá ;-) http://www.next.co.uk/shopping/boys/n...
Peťuuuuš...jáj tak kráásnu dowolenku 8-) x-)
Woooow sneeh :-o :-)
Idem pmajte sa tak ráno sa bdem snažiť ozvať ;-)
Príjemný zvyšok večera a dobrú noc :-)