Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Ahojte baby. Tak sme sa aj my dohodli na nasom datume (konecne :-)))rozhodli sme sa pre 11.6.2010. Myslite, ze uz mame zacat s vybavovanim? zda sa mi to prilis skoro, ale ako tak citam vase prispevky, asi sa dost mylim. Teda pokial chcem mat vsetko do detailov dotiahnute do konca, bez zbytocnych stresov tesne pred...tak dajte rady, cim zacat a tak...
lya22 kzuzik: takze 3 s rovnakym datumom a skoro aj z rovnakeho mesta :D Nie ze mi niektora z vas ukradne salu :-p Srandu si robim, lebo este nemam ani len najmensieho tusaka, ze kde by sme to chceli :-D
No tak my sme chceli teraz kym drahy je v kosiciach, ze pobehame restiky, dostali sme aj nejake tipy...ale zatial sa nam nechcelo. Tento tzyden nestihame...a potom ide drahy prec zasa. Takze to nechavame na najblizsi jeho prichod, v aprili...co uz bude aj taky realnejsi datum...rok pred svadbou nas uz dufam nikto neposle prec, ze je este prilis skoro ;-) Sme radi, ze sme sa konecne dohodli aj s rodicmi, ze kolko hosti bude a ako asi bude prebiehat svadba a kolko chodov chceme a takto. to je dobry zaciatok. Ale inak mame zatial len datum a nic viac :-D :-D
miselinka26 - my máme termín 5.7.2011, ako tak pozerám ten čas strašne rýchlo letí :-) na valentína ideme s drahým na večeru do reštaurácie, ktorá sa nám veľmi páči, tak skúsime zistiť aj viac podrobností, a hlavne - ako tam varia :-) ak bude všetko ok, tak v priebehu tohto mesiaca si to tam zabookujeme aby sme to mali isté a aby nám to niekto nevyfúkol :) inak viac asi ešte riešiť nebudeme, hoci už by som najradšej behala po salónoch a riešila všetko hneď :-))
miselinka26, ako nepomýlila si sa na konci v dátume? myslíš 11.6.2010? alebo 2011? bo ak 2010 tak máš čo robiť aby si to všetko dokonale postíhala, to nehovorím o výbere sály, hudby a pod vecí ktoré sú dávno rezervované viac mesiacov dopredu...ako stihnúť sa to dá, ale bez stresu? neviem...asi by som začala sálou, potom hudbou, kamerou, forografom, no a sa ti nazbiera toľko drobností, že až.
Ahojte. Pridávam sa do tejto témy :-) Tiež budeme mať svadbu v roku 2011. A mám podobný problém ako h.a.i.n.y. Tiež v roku 2011 zároveň končím Ing. Veeeeľmi som chcela svadbu v máji, lenže bohužiaľ, vyzerá to tak, že práve vtedy sa bude štátnicovať :-( Takže neostáva nič iné, len to spáchať po štátniciach. Ešte nevieme úplne presný dátum. Najviac ma štve to, že neviem kedy presne budú tie štátnice. Keby som to vedela, tak sa to dá super naplánovať, ale takto môžeme len typovať a preto sme zvolili radšej ten august. A ako ste na tom? Už ste aj skúšali nejaké šatičky? Ja sa do toho chcem pomaly ale isto vrhnúť, nakoľko ma teraz čaká písanie diplomovky a ja študujem externe, takže inak som od pondelka do piatka v práci, v sobotu v škole, tak to bude si myslím veeeľmi náročné. Teraz by som chcela vybaviť dôležité veci - rezervovať miestnosť na hostinu, fotografa, kameramana, DJa a ostatné už tak nejako postupne. Iné teraz nerobím, len surfujem na nete :-N
kast vyzera to tak ze budeme mat rovnaky datum ;-) ja uz surfujem po nete dobre dlho a zakazdym ked som narazila na nejake saty co sa mi pacili som si povedala ze su to tie prave, ale potom o tyzden som narazila na dalsie "tie prave" a uz ich mam tych pravych najdenych asi 20 :-D :-D :-D sa dost bojim ze ked si kupim jedny saty, tak potom uvidim nejake co sa mi budu este viac pacit :-N :-N
Hej, presne viem o čom hovoríš :-) Ja som sa hneď pýtala, ako je možné si vybrať z toľkých krásnych vecí? To isté sa u mňa týka torty a kytice. Detto to isté. Tiež stále hovorím - toto už je to čo chcem. A potom dá niekto nááádhernú tortu do albumov a zase som na začiatku :-N Asi je to o tom, že keď si vyberieš šaty, už nepozerať žiadne iné a ani náááhodou neísť znovu do salóna niečo vyskúšať :-D
nuz tak neda sa vsetko vybrat na sto percent, urcite aj v den svadby budem mat pocit ze by som vsetko zmenila, hento spravila inak, tamto inak.... :-D :-D :-D asi ked si uz kupim saty, tak nebudem viac pozerat po inych. len ci to vydrzim :-N :-N
kast, aj ja statnicujem buduci rok :-D asi nas tu bude viac.. uz som tu spominala, ze my sme si to dali na august, pretoze v juli este chceme stihnut predsvadobnu cestu, aby som bola v svadobnych satkach pekne opalena :-p
inac nad tym sme tiez rozmyslali, ci ist na predsvadobnu cestu, (aj kvoli peknemu opaleniu) alebo az po svadbe na svadobnu cestu, lenze to uz bude koniec leta a opalenie si potom asi moc neuzijeme :-| takze zrejme pojdeme asi 3 tyzdne pred svadbou na dovcu a po svadbe si uzijeme mozno nejaky predlzeny wellness vikend dakde ;-)
To mate fajn, my pred svadbou neplanujeme ist nikam, len sa budeme prirodzene opalovat na biku. Minimalne 2 dni to tyzdna ked si dame cca 50km na biku v plavkach a kratasoch tak to sa aj pekne opalim :) mam skusenost z tohto leta kedy som po 2 tyzdnoch jazdenia na biku bola hnedsia ako ked len niekde vylihujem na slnku :-)
Po svadbe by sme radi isli bud do rakuskeho montafone a odtial sa pozriet do svajcu. Alebo len preliezt si par zrucanin na SR :-)
miskamisko vydavas sa v maji, takze budete mat leto pred sebou, stihnete aj cestu k moru alebo hocikam chcete.. :-) ale my budeme mat v auguste a mame svoju oblubenu destinaciu, kde uz teploty v tomto mesiaci nie su bohvieake.. :-| a nevadi ti ze budes mat na chrtbe ramienka od plaviek?
Aaaaahojte. Tak dlhsie som sa neozvala ale uz som tu. Narazila som na problem ohladom saly. Nevieme sa rozhodnut ktoru salu. Tu ktoru chceme tam sa nevojdeme tak sme rozmyslali koho zo zoznamu vyskrnut ale to nejde niekoho len tak odskrtnut a ta druha sala sa nam moc nezda .. a este dnes som sa dozvedela ze svadba tam moze byt len do 4 rana lebo potom uz pripravuju stoly na ranajky pre hotelovych hosti :-. Takze keby sme mali tam tak ziadna tancovacka do rana by nebola ... Tak to by bola potom pekne kratka svadba keby bola len do 4. To potom ozaj rychlo zbehne ...
Ohladom statnic: na nasej skole sa konaju na prelome maja a juna. Je to tak kazdy rok odkedy som na skole tak verim tomu ze aj na rok sa nic nezmeni. Len dufam ze statnice spravim hned na 1. krat lebo potom 2. kolo je v auguste a ja som si tam uz supla svadbicku :-D
Inak vitam nove buduce nevesticky :-) Aj som si myslela ze po novom roku sa to tu zacne rozrastat ... A verim ze nas tu bude coraz viac x-)
Mne ramienka od plaviek nevadia, ved si ich odopnem a bude poriesene. Co sa tyka dovolenky pri mori tak ta u mna nespada do uvahy, more nemam rada a radsej pojdem na sr na nejaku pekne upravenu priehradu. Ja niesom narocna a kedze si budeme komplet celu svadbu platit uplne samy a z darov sa nam toho vela nevrati, kvoli financnemu rozpolozeniu rodiny, tak si myslim ze na nejaku ultra luxusnu dovolenku nam ani penazi vela neostane. Radsej si za tie peniazky zaplatim kvalitneho fotografa ako to niekde prelenosit :-)
miskamisko tak teraz mas u mna bod :-D s tym fotografom 8-) nie kazdy je ochotny investovat do kameramana a fotografa - aj ked su to jedine spomienky, ktore ostanu na cely zivot..
no a kazdy podla svojho - niekto k moru, niekto na svk.. my k moru chodime kazdy rok a potom aj tu na svk.. ale uz sme takto rozhodnuti :-)
tanicka ja mavam plavky na zaviazanie okolo krku, a pri opalovani si ich odvazujem, lenze ja sa velmi rychlo opalim pomaly az do cernoty a hlavne pri kupani mam chrbat hned tmavy a biele ciarky od plaviek a potom mi to uz nejde opalit tak aby som mala rovnomerne opalenie :-| no to budu fotky.... :-D :-D :-D nevadi.
tanicka ja by som si osobne neodpustila keby mi mal svadbu nafotit nejaky babrak co ani nevie co je to kompozicia, ako si nastavit iso, ake F cislo zvolit, nevie si upravit hystogram.... Teraz som na internete nasla jedneho skveleho polskeho fotografa vola sa Bartosz Jastal a je treti najlepsi svadobny reportazny fotograf na svete pre rok 2009( s tym rokom si niesom ista) Jeho praca je skvela a vsetci slovaci sa oproti nemu mozu hlboko daleko skovat a radsej sa ani nevystrkovat.Ale to je len moj nazor lebo milujem reportazne fotografie
rora tak to ti uprimne zavidim ja som velmi bledy tip pokozky a vlasy mam tmave len vdaka tomu ze si ich farbim inak som bledulka ako cerstvo padnuty sneh :-(
miska my sme si zratali kolko by nas vysiel tyzden v senci na slnecnych jazerach+aquapark a rozhodli sme sa radsej pre more. vyjde nas to narovnako ;-) a ja tiez neoblubujem luxusne dovolenky, mne je luto vyhadzovat prachy za drahe hotely a letenky, preto chodime k moru (taliansko,chorvatsko,francuzsko) len do kempov, autobusom,a kupime si zakazdym taku dovcu uz v decembri so vsetkymi zlavami a vyjde nas taka dovolenka max. na 500-600eur ;-) priatel bol prvykrat pri mori az so mnou pred 3mi rokmi, ja som predtym chodievala s mamou pravidelne,takze som z toho neni az tak vo vytrzeni, ale teraz chcem aby si aj on trosku uzil more, kedze je jak male decko a uz teraz ma nachystane plutvy a okuliare a tesi sa jak sa tam vyblazni :-D :-D
miska no moc mi to zavidiet nemusis, lebo nie je to moc dobre ze na mna tak chyta slnko, uz mam par hnedych flakov od slnka, co uz som mala skoro popaleniny a to sa natieram jak besna a este sa aj pred slnkom schovavam,lebo mam kopec znamienok :-S a aj tak mi to nepomoze. ked som bola mala som vyzerala zakazdym v lete jak ciganča :-D
:) miskamisko, s nazorom na fotografov som na tom rovnako ako ty.. ale velmi sa tu tym "nechval" lebo zachvilu ta tu oznacia za firmu :-D :-D :-D ako mna.. :-D :-D :-D par prispevkov mi tu bolo vymazanych.. ale to je uz jedno..
a rora, mas pravdu, cenovo je dovolenka na svk porovnatelna ako v zahranici pri mori :-) tyzdenny pobyt v tatrach dokonca vyjde drahsie ako dovolenka pri mori /jasne, ze ziadny luxus, ale normalny priemer/.. ale ja stale hovorim - je jedno kde si, ide o to s kym si ;-)
tieto dva kusocky som si skusila vyrobit sama, som leniva babrat sa v psku, ale viem ze aj to ma caka 8-) Inak som to robila sama, zatial su to len hrube nacrty, ako by to asi tak mohlo vyzerat. Samozrejme ze sa este budeme musiet dat pofotit ak budeme chciet oznamko s fotkou. Ale to nas len par krat cvakne znamy v atasi a bude hotovo :)
tak my asi nepojdeme na zaidnu dovolenku kedze nam treba prerabat domcek a snubenec chce si kupit auto aby tolko neprerobil na benzine na starom aute kedze budem musiet do roboty cestovat 30 km :-) , ale mne to nevadi, staci ze som s nim a to je pre mna dovolenka :-)
aj my si robime sami a takisto budeme mat s fotkou :-) s takou trocha blaznivou, ale peknuckou :-D uz mame presne predstavu.. tak nech sa ti to teda dari 8-)
ahojte nevestičky... no ani my sa na dovolenku zatiaľ nechystáme, predsa chceme mať väčšiu svadbu a tá niečo aj stojí :-| no možno ešte mám akú takú nádej na last minute, ale to niekedy september-oktober...ale to je všetko len otázne, ale more a teplo milujem , ked nebudeme môcť ísť bude ma to trošku mrzieť, ale tak čo už :-) a h.a.i.n.y - aj ja som si všimla, že je nás tu viacej ,teším sa a všetkým prajem pekné prípravy :)