Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
bero.
stresujem, ale ja tak stresujem uz od zaciatku. To teraz som len tak nahlas rozmyslala. Obcas si myslim, ze nejako bolo a nejako bude, ale obcas pride aj depka. Asi zalezi na pocasi.
Tiez som taka nerozhodna ked rozmyslam nad bejby - ze ci hned po svadbe alebo pockat rok a nasetrit.......ale keby som takto rozmyslala stale, tak by som asi nic nerobila, len na riti sedela.
Pocuj, tie papiere si si neulozila na PC? A vytlacila si ich na tlaciarni? Moja tlaciaren ma history vsetkych tlaceni tak kuk a mozno to tam bude.1. sep 2010- Sponzor fóra
- 1. sep 2010
Bybi....ja si asi sama budem robiť výzdobu na auto
Bero...no tak to asi áno..uvidímAle malinká by mala aspoň americké občianstvo
Hainy aj Simika...veru to sú slovenksý lekáriNo malinká prežila 3 potraty(teda 2 "oficiálne" a jeden čo by sa ako potrat určiť dal) preto mi "vyveštili" že aj tak porodím predčasne...a že sa mám dať "zašiť"
Aleebo sa vzdať a ísť na potrat
Ale ako ekby mi včera pomohlo pokukovanie detských vecičiek a to že viem že čakáme vytúžené dievčatko...tak malinkej na utz už bolo očividne lepšie
Takže operáciu neni treba(teda klop-klop zatiaľ)
Baby...Akurát sme si s Radkom volali..že necháva výber výbavičky a mena na mneJuuj sa tešííím ako blcha
1. sep 2010lulu to je fakt podivne, ze pri ,,troch takmer potratoch" ta zajtra pustia domov.. nechce sa mi tomu verit, ze pri tolkych problemoch co mas ty pocas prveho trimestra ta o dva dni pustia domov.. a este nezasitu, moc by som sa na tvojom mieste netesila..ostala by som lezat dobrovolne aj celych 9 mesiacov pod dohladom lekara..
1. sep 2010- Sponzor fóra
Hainy...tak pre malinkú spravím čokoľvek
A ozaj čo si myslíte o týchto plienkach? http://www.google.com/images?q=bio%20plienky&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=cs&tab=wi&biw=1280&bih=8301. sep 2010
Ahojte, dovolenkujete??
Tak len vela oddychuj, aby ste obe boli v pohode!! A vraj nemocnica v USA - no neviem, ci by si neulutovala..
Ak je to taka krajina paracetamolu ako UK, tak dakujem pekne..

Ja v robote, papiere, co som stratila, som este nenasla, nechapem kde zmizli....ojoj bude pruser....
Mala som dnes polrocnej zhodnotenie mojej prace, tak vsetko ok, akurat, ze mi pribudlo plno roboty, tak uz asi nebude mojasvadba pocas pracovnej doby....
lulu som rada, ze sa malickej polepsilo!!
wera, ktore oznamka su vase? Mate take iste ako tie co mas v albume? Krasne pismo - mozem ti ukradnut napad?
petka mozes sa prosim ta pozriet, ci maju v Polsku dobry vyber svadobnych topanok? Topanky, topanky - moj velky problem....
hainy, suhlasim s kacennkou, Hlavu hore, dobre bude, len sa s nim porozpravaj bez vycitiek.
lady stresujes kvoli financiam?? Vitaj v klube moja....