Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Jani...a dávai ich aj raz v reflexe a zdalo sa mi to dosť výhodné dokonca aj šetrné k životnému prostrediu síce sú drahšie ale to nevadí 😉

• su drahsie ale dohodobo ti usetria ked nebudes musiet kupovat pampersky. palec hore.

Ked pojdes domov ides za svojim gynekologom este?

• Jani...chýba mi tu ten smajlík 😃

Neviem asi áno ale v piatok idem očnej 😉 😛 (nosím čočky) nerada o tom rozprávam 😃 😉 Chodím súkromnej do Piešťan..je to úplne iný prístup 😉 😬

• Sponzor fóra
  • lulu aj ja som ich chcela tie plienocky ale naraz to bola investicia vyse 200 euro a to sme nemali no uz teraz viem ze aj vyse 300 euro sme vyhodili do jednorazoviek su sice dobre my pouzivame pampers active baby alebo premium care lebo nas drobcek ma velke problemy s pokozkou od hocicoho sa mi vyhadze ked jej da pusu cudzi clovek hned ma na licku cerveny flak ma velmi suchu,jemnu a citlivu pokozku na celom tele ... takze my ju kupeme v specilanom oleji z lekarne na kupanie ...a tiez stale prebalovat kazdu chvilku a do tychto jemnych plienok a vreckovky na zasocek s oznacenim sensitive a neparfumovane tiez kremiky sme vyskusali od vymyslu sveta no najviac sa mi osvedcil Sanosan a Sudocreme 😉

• Trdielko....radšej teraz investujem do plienok a potom mám svätý pokoj 😉 Ale chápem že je to vynančne náročné 😉 😬 Ani mi to naraz nekúpime pekne po kúskoch 😉 Ale budem niekedy hlavne na výlety a tak používať normálne lebo na ulici v taške ku kočíku mi to príde hnusné nosiť okakanú plienku 😃 😃 😛

• lulu tak kto ta vypise na PNku? len tak som sa pytala ze ja keby som bola na tvojom mieste, este by som si polezala aby si bola na 100% ista ze ste obe OK. 🙂 🙂 🙂

• A krémiky a olejčeky nivea baby 🙂 To je moa osvedčená značka 😉 Teda uvidím Sárinke Zoe 😉

• tak uz si rozhodnuta na mene? Krasne! 😃

• Jani....jasnéé budem ležkať...ešte tam mám aj dowolenku takže to by som možno využila 😬 A potom nabuhnem na PN-ku 😉

• Jani...no tak hej ale momentálne sa mi zapáčila aj Saskia a Sofia 😃 😃 😃 A to je najväčší problém 😃

• nabuhnes? 😉 😉 hihi.

• JAaaj bože ja hľadám milión päť vecí na nete a potom to takto dopadne 😃 😃 😃 😃 😃

• tuto sa smejem:

Ach,dobre aj ja vam dam jeden dnesny hlod mojej malej.Prdkala prdkala a tatino sa jej pyta,Ali co prdkas?A mala,ze :TO nie ja,to moje hovienko prdka!

syn sa mi narodil a prisla na navstevu svagrina s dvoma dcerkami.moj syn sa vola Samko. svagrina mu chcela povedat zdrobneninou a hovori: ...aky si ty krasny Samček....

tak toto je super tema vzdy sa dobre pobavim aj ja mam jednu perlicku
    kamaratov syn mal asi 4roky bola velka rodinna oslava malinky nechcel papat a tak sa tam dohadovali o tom papani tak len tak medzi recou na plnu pusu hovori :aj moja maminka dnes v noci papala tatinkovi cikulku

• Jani....jja nemôžeeeem 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
    😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
    😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Ideeeeeeem 🙂 Paaa

• Sponzor fóra
  • nasa malicka nas vsetkych vola hjat sa do jebacky /hrat sa do obyvacky/

Moj syn minuly mesiac priniesol domov poznamku tohto znenia: Neplnim pokyny vylucujucej!(vyucujucej)
    Poznamky si totizto pisu sami a p. uc. to podpise! Dobre, nie?

kamaratka sa pyta svojej dcerky 3 rocnej, ci chce braceka alebo sestricku, mala na to "ano chcem, a kde pojdeme kupit, do Tesca, alebo do Lidl?"

• maj sa lulu. a opatruj vas. 🙂 🙂 🙂

• lady... dobre foriky🙂 deti vedia riadne pobavit😃

• ze? to ked sa v rpbpte nudim, citam na konikovi. Ako sa dnes mavas? 🙂

• och babky moje - ja som sa zamilovala uuuuplne 😃 😃 😃 Nove saticky v mojom albume http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4154193&vReferer=/album/myalbums.php%3F

• bambula juuuuuu tie su krasne..a ta sukna 😎 😛 😛

• No povedz ruzicka 😉 Jak som ich zbadala, som na mäkko 😃 Az na ten cierny opasok, bud by bol inej farby alebo ziadny.

• mne sa i ten opasok lubi, mozno ale sekol by v cervenej aj 😎 😠

• no nevravim ze je skaredy, ale cierna farba mi nesedi. dala by som mozno v takej, v akej chcem mat vyzdobu 😉

• a kde si to videla? aj v nejakom obchode??

• v ruzovej?

• myslis tie satky? Nasla som u jednej holky v albume a ona mi odpovedala, ze v Kosiciach v salone Janette budu v novej kolekcii 😬 Sa tesim. A moja farba bude cyklamenova.

• pojdes tam? 😎

• Ak ich nenájdem nikde v Prešove, tak určite áno 😉 Musím ich aspoň vyskúšať. 🙂

• Ahoooj Deniska moja zlatá 🙂))))))))))

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov