Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Danka...ale no čo to myslíš?? : 😬 Ja som mala strach iba zo začiatku lebo keď som prvý krát šla sama tak keď som cúvala do obrúbniku som narazila 😃 😃 😃 Ale teraz som si zvykla

• ja by som si nikdy nezvykla 😃

• Ružička.....ja som adrenalínový typ aj keď sa bojím výšok nechala som sa nahovoriť a vyštverala sa na eiffelovku čo som nemala vôbec v pláne 😃 😃 😃 😃 😛

• Sponzor fóra
  • no podla mna vyjst na eiffelovku nestoji vela namahy a odvahy 😃 ...ale jazdenie je najma o zodpovednosti za druhych a na to sa ja nikdy nedam a ani neplanujem 🙂

• 😃 Tak dúfam, že si zvyknem rýchlo 😃 😃 😃 ja mám tiež rada adrenalín, hlavne sa teším na klopenie do zákrut 😃

• Danka 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Ja mám takéto fáro 😎 😃 http://www.rmc.mike82.cz/

• fiiiiiiiiiiiiiiiha

• lulu to máš supeeeeeeeeer .... to ja budem mať na bud. týždeň daewoo tico 😃 😃 😃 😃 😃 😃 to bude ešte len haluz...

• a my nemame ziadne😃 a ani ta skoro mat asi nebudeme... aj ked vodicak mame obaja, ale niesu nato peniaze

• Ružička....ale zase neni najlepšie 😃 😃
    Danka idem vygoogliť to tveje fáro 😎

• Danka 😃 A čo stačí ti 😉 🙂))))

Kacennnka...neboj časom bude aj na to 😉 🙂

• no snad aj my si kupime nejake to auticko, na zaciatku 🙂 ..len ja na vodicak urcite nepojdem..nikdy 😃 😃 ako chodec vodicov neznasam, tak sa k nim nepridam, a riadenie auta mi vzdy pripadalo ako muzska zalezitost 😵

• Ružička...ja som vždy sa od mala hrala s bráchom na závody 😃 mamina mala taký stolík ten sme vždy prevrátili dali sme do doho šamlík zobrali tanier a bolo 😃 😃 😃 😃 Tá z nás mala ale "radosť" 😃 😎

• Baby tak ja ideeeem okolo 11:30 ma pustia domooov 🙂
    Radim už je an ceste takže sa ovem potooom paaaa majte sa 🙂))))))))

• Sponzor fóra
  • no jo to poznam...ako mala som sa hravala s autickami bratovymi..a dodnes hravam - jazdim na aute v pocitaci 🙂

• dobre ranko nevesticky.

Luci, dnes ako?

Deniska, krasne saty!

Bybi, super auta - obidve. Dobre rozmyslanie. My budeme mat brachove ako svadobne, to je strieborne VW Pasat.
    A ked us o autach - ja jazdim taketo - to sme vymenili za strieborne renault megan - ako ma lulu 🙂

http://the-car-club.co.uk/Pictures-Mazda-Mazda-Rx8-Red-Format-Photo.html

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mazda_rx-8_side_both_doors_open.jpg

• lady ja som vzdy mala rada mazdu...a tato verzia je perfektna 😵

• mame ho dva roky a ideme ho vymenit, lebo vela zere. 😞 ale inak velmi dobre sa na nom jazdi.

• a z UK pridete na vasom na svadbu? 🙂

• este sa nevieme rozhodnut. bud poletime alebo soferujeme. 😉 asi by to bolo treba vyskusat, mys me este neboli na SK autom. Bybi bola, bybi, ujde ta cesta? kolko to zoberie?

• Ahojte!!
    kacennka nebud smutna, ani my auto nemame... Ani byt, dom, pozemok, peniaze, ani dedit nebudeme ..a aj tak sme stastny!!!! 😃 😃 😃

Baby, pozerala som, ze ste si niektore robili samy pierka. Ako ste to robili? Nemohli by ste mi poslat nejaky navod?? Vdaka. 🙂

• bero...ja smutna niesom... nieje mi to treba ku stastiu. Mame kde byvat aj ked iba v prenajme, sme spolu a to nam zatial staci🙂 Casom bude aj to.

aj ja som si robila sama pierka, nieje to nic nerocne, len si spravis dve take maslicky, zosijes dokopy, prisijes kvietok, pripichnes spendlik a je to... kuk moj album

• lady mas vybratu piesen na svad. tanec? 🙂

• nie nemam, asi budeme mat klasicky valcik. a ty?

• vitaj bero, aj ja zacinam robit pierka tento vikend 😉 kolko potrebujes? ja asi 80 + - Ruza, aj ty robis pierka?

• ja zrejme nebudem..lebo som hovorila s werou o tom, ze ci bude priestor, tak dalo by sa v restike, ale vcera sme skusali s priatelom tancit a zistila sme ze to nepojde...kvoli jeho zraneniu 😐

• neviem ci treba 🙂

• aha. ved mozete mat potom poriadne disko aby si sa vytancovala doma v zahrade. s kamosmi opekacka.......co planujes po veceri? mozes vyzdobit zahradu a pokracovat! 😉

uz mas saty?

• nemam saty, ja pojdem asi po novom roku...no tak vies - my nemame zahradu, takze disko nebude..a disko neni o manzelskom tanci chapes 😃

veru neviem co..este musim porozmylat co pojdeme potom...ci este s kamosmi si sadnut niekam alebo vooobec neviem, prijimam napady 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov