Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
aha torticka...tak ja xcem malu, vzorovo asi s kvietkami...praveze neviem ci pekarka si to bude vediet predstavit alebo ci maju katalog, alebo to ncham na nu..neviem..ako sa to vlastne objednava ak mas svoju predstavu?
a oznamka...mala som viacej napadov...ale tak zostala som pri svojej poslednej..nemas este ziaden napad na oznamko???
no napadov mam milion, len to stale nie je ono... asi velmi vymyslam... :-D :-D ale chcem nieco jednoduche a pekne..
a tortu uz mam asi vymyslenu... chcela by som bielu, marcipanovu, ozdobenu stuzkou - kazde poschodie dookola omotane a poschodia 3 a stvrte take akoze - nejaka nadobka obalena marcipanom, ze to bude vyzerat ako torta a do sa naleje voda a vlozit kyticka z gerbier... Neviem, ci som to dobre vysvetlila... ;-) ale v mojej hlav to vyzera dobre... :-D :-D :-D
A ake budete mat oznamko vy?
ruzi, tiez by ma zaujimalo, ako sa to vlastne objednava... som zvedava, ako cukrarke vysvetlim, co chcem... :-D Hlavne nechcem cacky macky na torte, cim menej ozdob, tym lepsie....
Na nete je plno obrazkov tortier so zivymi kvetmi.. to akoze nezvednu?? Ci myslis, ze su umele??
no mali by byt zive...minule som to videla v telke...tam to jeden priamo online majstroval...akoze to je najvacsia haluz ked uz do jedla davaju kvety :-D
no ja budem mat zrejme 1 - podlaznu..tie kvetiny som myslela nie zive, ale normalne robene..chapes? akoze kvietky budu normalne pecene, dotvarovane ...pockaj kuknem nieco podobne :-N
Dobré ráno :-)
Vy ste tu mali mejdan??? :-D Že 23:47 to som ja už v posteli klábosila s Radkom :-D :-D :-D
A pozerali ste včera Kapor Na Torte? Bola tam tá malá Salma jakáááá zlatááá :-)
A včera večer mi mamina písala že polovicu vecí z nextu pre malinkú nemajú že na skladoch je to vyrabované asi že prichádza jeseň/zima no nič :-( Nevadí aspoň niečo objednáme ;-) :-) Lepšie ako nič :-)
A Deniska........k tomu menu máš IP :-) ;-)
dievčatá ja vás nestíham čítať :-D a ešte aj tutok nočné sovy :-D tak to už vôbec nie :-D
ja by som dnes táááááák spala :-N
to kto je tá dezdemona? niečo som zahliadla a príde mi to divné že komentuje svoj prsteň a obrúčka jej ani nechýba. nechcem si ani predstaviť aké musia mať manželstvo. ja som mala tiež inú predstavu o zásnubnom prsteni, vždy som chcela s veľkým nablýskaním okom :-D a dostala som s malým očkom, zato s pravým diamantom a aj keď to nebyje do očí, tak ho nosím rada. :-)
hainy ty si sa ma pýtala prečo sme presunuli svadbu: no preto, lebo sme sa zhodli že bude lepšie riešiť najskôr bývanie ale aj v tomto sa nám nejako nedarí, tak neviem, pomaly veci na svadbu chystám, lebo potom už peniažky pôjdu fakt len do bývania a na svadbu neostane, tak čo môžem si zaobstarám teraz a možno sa to zvrtne nakoniec tak že tá svadba bude :-)
lulu nic si z toho nerob krasne oblecko maju pre deti aj v HM v takko fashion :-) och moja mala ma tolko oblecenia z HM a ake krasne teraz v nedelu nas bude fotit fotografka,profesionalne rodinne fotky+ malej a ja neviem co jej obliect ved vsetko je krasne a uzasne och ... asi vezmem cely kufor jej veci a jej krstna mama s ktorou sa tiez fotime mi poradi co jej obliect ;-)
juj sa uz tesime len nech neprsi pre pana jana krala ked aj zamracene bude len nech neprsi ...
joj baby dilemaaa stale nevieme ake jedlo pred polnocou budeme papat na svadbe kamaratka mi poradila rauty od 24 do rana-vysmazane rezniky bravcove opekane zemiaky alebo zemiakova kasa,ryza,masko na stave ze nech sa kazdy napapa o kolkej chce niekto o 23 iny o 2 rano ... akoze je to dobry napad ale vysmazany reznik plneny sunkou a syrou s opekanymi zemiackami,ryzou,prilohou-salat a maso na sampinonoch mame ako hlavne menu takze neprichadza do uvahy mat to iste znovu ... taktiez nechceme segedinsky gulas a ani zabijacku nie kazdy to ma rad-jaternice,klobasy pecene ....ani ja to nemusim tak co dame ?? chcem uz konecne napisat rozpocet nech viem na com sme ale takto sa to neda ked neviem co a ako ... v nedelu ideme aj za kameramanom ;-) konecne ... a idem za kvetinarkou-ta co nam vyzdobuje miestnost sa jej spytat ked si ja dam svoju organzu na stoly+masle a kamienky kolko ma to vyde nech sa nikto na mna nenahneva teraz ale 300 euro jej jednoducho nedam!
a ked si kupim vlastnu organzu hadam ma to vyde menej+ozdobu na auticko si chcem kupit a ako vyzdobu chcem dlha uzka vaza v nej kamienky,piesok ozdobny+maslova gerbera zaliate vodou a hore sviecka do vody maslova ... x-) co na to vravite ?? inak dievcence brééé ránko :-)
trdielko, veď po polnoci dajte studený bufet, plus kapustnicu, alebo lokšíky a kačku a budeš mať aj aj.
ja som ( teda ešte stále mám :-D ) naplánované že predjedlo: plnená broskyňa s banketkou, hlavné opekané zemiačiky, ryža, grilované pnené morčacie preliate hríbovou omáčkou, zeleninová obloha, polievka minestrone ( tu maz zrušili že musí byť tradičná slepačia, ale ja slepačiu z duše nenávidím, tak to bude asi tak že hostia slepačiu a my minestrone), dezert som chcela tiramisu plus káva, a po 22hej už švédske stoly a tam tie studené bufety, a po polnoci kapustnička. do tých studených bufetov chcem aj korbáčiky, aspoň zopár. A samozrejme slané na stoloch a zákusky.
chces babatku kupovat v adidas veci?a naco lucka ?? nehnevaj sa ja neuznavam takto oblecenie pre deti nie je to pohodlne lebo vacsinou robia len teplakove supravy a to ti babatko nepotrebuje a nevyuzije najskor len kosielky,bodynka,mikinka keby je chladno a ciapocky,az tak ked bude mat 6 mesiacov vyuzijes teplakovu supravu ..uvidis sama ake je to nepohodlne pre babatko ... tak isto ako rifle babo sa v tom zle citi nevie sa v tom dobre hybat a kopat nozkami ....dietatko potrebuje volnost pohybu priedusne veci bavlnene kvalitne makucke ... my az teraz malej k 1.roku ideme kupit teplakovu supravu nejaku znackovu ... lebo zacina chodit a nech jej nemusim davat rifle a bundu a 300 vrstiev neviem co dam jej teplacku a botasky a moze si bezkat ;-)
baby akoze kde ste ked vas potrebujem ?? kolko druhov zakuskov potrebujem na svadbu pre 60 ludi ?? budu 2 torty svadobne ... zatial mam sladkych 7 druhov+ 3 druhy slane=10 druhov to hadam staci nie ??
dali sme tieto : kokosky,linecke pecivo,laskonka(tu asi dame prec) a parizske rozky=suche
kremove : zamatova rolada (dame vsak asi aj tak obycajnu) puncovy rez a tri bit
bude 2 poschodova torta ale ta smajlikova co ju mam v albume ;-) hmmmmmm?? dakujem za radu vopred dievcence
:-) cauko trdielko. Ja som tu pre teba ;-)
To mas dost tych zakuskov, ja som pocitala ze dam len sladke a nejake oriesky / placliky slane. Ja budem mas asi len 5 druhov zakuskov, si myslim ze to celkom staci.
Po polnoci daj kapustnicu ako ti uz maruska napisala. Pozor na maso - aby ludia nedostali brusnu chripku ked tam bude maso stat studene zopar hodin. A ked bude kotlik, kapustnica bude tepla az do rana.
A supis si to napisala s tym oblecenim - luci aj moj bracho tak kupoval a potom niektore veci ani nevyuzili. A s tymi ostatnymi tak dva krat a uz bolo vsetko male. :-)
Baby, vsera som skusala robit pierka, dam zachvilu fotku :-D
trdielko: ja si myslim, ze kazdy da tolko druhov kolko chce. ja napr. budem mat 8 druhov (lebo chcem, aby to bolo pestrejsie ved nemusi mat kazdy povedzme aj puncak aj spic) a 3 druhy slaneho (z toho 1 druh si napeciem sama). to vsetko pre 50 ludi
kapustnicu sice mame radi no obe svadobne mamky maju cukrovku a mame tam aj baby co nejedia bravcove masko a kapustnicu ... takze to urcite nie ... takze teda kludne mozem z toho dat prec parada ..uff odlahlo mi teda :-) v jednej teme totizto jedna baba napisala a viacere s nou suhlasili ze pri 50 a viac hostoch treba aspon 10 druhov a to je uz moc sa mi zda ja by som chcela dat na stol normalne kupene tycinky a upecene pagaciky a take rozteky plnene horcicou a sunkou ..maruska s tym hlavnym jedlom si ma napašmala asi sa insirovat budem ;-)
:-D trdielko a este k tym tortam - cukrarky si zvycajne pytaju od kila. Ja som sa informovala a jedna pyta 10Eur na kilo, taksi vyopocitaj kolko by stala taka priemerna 4-5 kilova torta. Mne to pride velmi drahe, ja si asi dam napiect niekomu na dedine kto pecie a od koho mavame torty na oslavy.
Zakusky pocitaj asi na osobu - 5-6 zakuskov na osobu priemer a plus vysluzky. Ja budem tak pocitat. Najdi aj tuto vo fore - musi byt taka tema........
lady: 6 zakuskov na osobu je vela. nam vravel aj prevadzkar aj cukrarka, ze 3-4 ks na osobu stacia + vysluzky. ze sa potom ide zbytocne do nakladov, lebo sa to nepoje.
lokse a kacka mnam!
ja mam taku predstavu v hlave - ze ked na tacku dame 5 druhov tak to aj krajsie bude vyzerat - kaed tam budu 2-3 z kazdeho, ako ked by tom bolo 8-9 druhov a ludia by nevedeli, ktory si skor zobrat. Ale sinov napisala tiez dobre - kazdy ma ine napady.
trdielko, v juni tiez bude horko, tak sa budu topit. Ja na stoloch budem mat minimalne zakuskov a budu sa doplnovat stale, abu netiekli a neokyseleli v horku. :-)