Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov ja si tiez myslim ze 6 zakuskov je vela a ze 4 stacia ved aj vysluzky dostanu dobre sa najedia a co ja potom s tym budem robit co to budem vyhadzovat?? nasla som cukrarku dnes k nej ideme na "vyzvedy" som zvedava no s tymi tortami ja mam vybratu aku chcem 2 poschodova stoji 40 euro ale je krasna a druhu dostanem od mojej maminy moju oblubenu penovu ;-) uvidime co bude potom vam napisem od svokry ... teraz pozeram akurat temy svadobne menu a tak a mam v tom chaos ach ... zapisujem do diarika ako drak :-D baby idem ozvem sa az vecer alebo az zajtra mozno az po vikende neviem ... fakt .... uz mam fofry,pobalit,nakrmit,uspat malu,najest sa a blabla ... paaaaaaaaaaaa krasny vikend vam zelam dievcata a drzte mi paste lebo ideme k tej cukrarke,v nedelu mame profi fotenie+navsteva kameramana + dnes behame po NZ ci maju obrucky z chirurgickej ocele aj zajtra ... takze majte sa mi tu kraaaasne
Odpovedať
Profilova fotka
baby, nieje to este skoro riesit menu a zakusky? Nam pani prevadzakarka povedala, aby sme jej to nahlasili tak mesiac pred svadbou. Cena bude aj tak lus minus rovnaka ci bude vyprazany rezen alebo nejaky na prirodno az tak velky rozdiel tam nieje... atd. co sa tyka kolacov, u nas je zvyk, ze kolace nosia hostia, kazda rodina tak za karton. Do vysluziek sa budu teda viac menej prerozdelovat tie. My este kupime asi 5 velkych kartonov kolacov v kazdom tak 2 druhy. Plus ja budem piect linecke a mozno este nejake take suche kolaciky, maminkina kamaratka nam spravi zmrlinky. A priatelova starka nieco napecie, takze kolacov bude aj vela. Torty budeme mat asi 3. Dve velke marcipanove a este jednu puncovu od jednej znamej. A mozno este nejaku dostaneme od hosti. Budeme mat 100 hosti plus este sa bude roznasat po susedoch a znamych co nebudu na svadbe, do prace a tak...tak nech je toho dost:)
Odpovedať
Profilova fotka
trdlo krasny vikend aj tebe :-) drzime place.
Odpovedať
Profilova fotka
co idete inac davat na vysluzky? domacu? vodku? vino?
Odpovedať
Profilova fotka
od noveho roku ma zase zdrazet alkohol... mate uz nieco nakupene?
Odpovedať
Ahojte!! Pozeram, ze riesite kolaciky. Ja budem mat cca 75 hosti a objednali sme 1500 kolacov a 3 torty - knizky na vysluzky. Ratali sme tak 4/5 kolace na osobu a 20 - 30 ks + 1ks torty na vysluzku. Vysluzky sa u nas davaju v piatok pred svadbou a je to 1 krabicka do rodiny. A vo vysluzke bude flasa vodky. Tak sa u nas robi.... Pocula som o tom alko, nasi slubili este do vianoc nakupit.. :-D
Odpovedať
Este som zabudla, ze zenichova strana si zakusky kupuje sama a neviem kolko... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babulky, ja len tak na rychlo.. bambulka, hainy, a ostatne z tejto temicky, ktore ma citate :-D drzte nam zajtra palce.. a uzivajte si predsvadobne obdobie, zbehlo to straaasne rychlo, ani sme sa nenazdali a zajtra vyslovime to carovne ANO :-) :-) tesime sa.. tak pa a kraaaaaaasny vikend..
Odpovedať
Profilova fotka
a nebude blbe ked dame vino a nie vodku? aby si nepomysleli, ze na nich chceme setrit... ale ja osobne by som sa vinu viac potesila
Odpovedať
simiiiii - myslime na vas a tesime sa s vami. Tak si uzite ten krasny den a tu nadhernu chvilu, kedy sa stane manzelmi ;-)
Odpovedať
inak babky zdravim vas. Tu sa debati o kolacoch =-) A co poviete, kolko druhov bude treba pre 150 ludi? :-D =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambul :-) dakujeeeeeeeeeeeeeeemeee, potom sa ohlasim, ked bude po :-D papaaa
Odpovedať
Článok sa načítava...
simi - jasneee, budeme cakat ;-) Tak krasny zazitok este raz. cmuk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna nezalezi na pocte hosti kolko druhov kolacov... ci ludi bude 50 alebo 150 tak staci rovnako druhov..rozdiel je v tom kolko kolacov bude celkom,...
Odpovedať
Profilova fotka
BERO... a aky alkohol idete kupovat? a kolko?
Odpovedať
kacennka a preco chces vino? Porad sa z vasimi... Niekde sa dava vino namiesto vodky. Tak ma napadlo, ze mi sme sa o druhoch vobec s cukrarkou nebavili, len o pocte... tak neviem, ze ci sa to este bude uspresnovat, ci ako....
Odpovedať
bero - a tych 1500 kolacov budete mat len pre vasu stranu?
Odpovedať
caute :-) jak je to s tortickou? ked poviem cukrarke pocet hosti, ono sa to bere ze jeden kusok pre kazdeho? nebude niekto jest i viac? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
bero...pretoze malokto z rodiny pije vodku a domacu uz vobec nie. A vino vypije skoro kazdy.
Odpovedať
ruzi - tak som sa fajne zasmiala, ze ci nebude niekto jest viac torty :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi, hlavn si to uzi! Prajem ti a tvojmu nastavajucemu krasny den, nadhernu svadbu a este krajsi zpolocny zivot. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady dakujeme moc krat, verim, ze to bude nadherne :-) ;-) dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
luci, hostia by mali mat len jeden kuson zo svadobnej torty. ked niekto hce viac, na to su tam zakusky. |-|
Odpovedať
bambula prepac :-N ...ja som na svadbe nikdy nebola, preto su mozno moje otazky hlupe
Odpovedať
ruzi - nevadi. Nepovazujem to za hlupu otazku ;-) Ja som sa na tom len fajne zasmiala. Na svadbe takmer nikto tortu nepapa. Aspon z mojich skusenosti. Malo sa jedia aj kolace. Na kolace pride chut väcsinou ked je uz po svadbe.
Odpovedať
no u nas to bude inak...nevesta ma uz ted chut na tortu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D baby, skusala som pierka, takze dizajn mame, uz len treba ich zacat robit. takze o program tento vikend postarane. Dame nejaku flasku nech sa mi netreasu ruky (iba zartujem) a ide sa na to. :-D :-D kuk albumik a dajte mi vediet, co myslite. Su na tom take malicke kaly, ja bydem mat kyticu z kal a budu aj na stoloch vo vazach ;-)
Odpovedať
No ruzi - len aby si sa necudovala ;-) Po prve mozes byt v strese, ze nebudes mat chut ani na polievocku. A teda ked aj hlavne jedlo spapas, mozno nebudes vladat. Alebo....na tortu vobec nebudes mat cas :-D =-)
Odpovedať
Kacennka - alko maju na starosti nasi, ale viem, ze budu kupovat biele a cervene vino, vodku, fernet citrus, slivovicu, nejaky sladky liker - par flias, ale coho kolko presne, tak to nemam ani sajnu.... bambi - ano len pre nasu, ale v tom su aj vysluzky pre farara, kapelu, foto a pod. A svadobnu tortu nebudeme na svadbe krajat. Po svadbe sa u nas robia "dozierky", tak kto pride v nedelu k nam na dozierky, ten dostane kusok svadobnej.. :-D :-D simika prajem kraaasnu svadbu!!! uzi si ju!!!!!
Odpovedať
bambula no vies my toho jedla nebudeme mat tak vela ako vy ostatne, takze podla mna plne brucho zas nebude :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?