Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
caute kocky,
no boli sme cely den na futbalovom turnaji, kde drahy hral. ja tava som si myslela, ze to jeden zapas a to slkoro cely den. teraz robim az obed/veceru. este sme si boli aj skoro rano zabehat, takze som zrela do postele.
lulu, asi sme pisali v tu ustu nimutu a ty si poslala skor ;-) uz saom sa tesila :-)
inak pekna detska izba. ja som mala pobodnu, tu hnedu. ja by som pre babino chcela komodu, kde su sufliky a na vrchu je ta prebalovacia pena. to tak na zaciatok, mozno na prvy rok bude stacit. potom uz detsku ako lulu hovorila. :-N
petka, pojdete znova do PL kupit mame saty a manzelikovi oblek? Moj snubenec bude mat taky dlhy oblek, aj svedok, best man, a moj tatino a jeho oco tiez take iste. take podpbne ako ma athena7 v albume ;-)
Jani...suppeeeer deň ste mali :-)
Hej aj teraz som ťa predbehla o minútu :-D A už som písala že prebalovací pultík bude na stole a časom si už na ňom Sofi kreslť bude :-D :-)
BAby prečííítajte ten príspevok od Ovety mám pocit že je to tá dezemoona čo ako sa volá :-D Možno tú dezemmooonu blokli a znovu sa zaregistrovala 8-( :-x
A taktiež pridala iba jeden príspevok a registrovala sa ešte dnes ]-( :-S :-o ;-( Smutnéé fakt človek aby sa bál rpispieť na verejné fórum...no na koníka určite foto malej dávať nebudem...môže to byť zneužité :-S :-(
Baby....ozaj Radko bol kúpiť melónik tak si pôjdem dať :-D :-)
A ozaj potom kúpel si dám a oholím sa aj tam dole aj hore :-D :-D :-D LEbo chodím ako gorila :-p A zajtra idem gyndošovi tak sa nechcem "predviesť v plnej kráse" :-D :-D :-D :-N
Sa tešííím že uvidím maličku Sofinečku :-) :-) :-) :-)
lulu na Mallorcu :-)
My sme uz scasti pobaleni, ale uz zbytok necham na tyzden. Mali sme tu kamaratov a uz sa mi nic nechce...
A boli sme dnes na svadovnej vystave, ale ma to dost sklamalo, nic moc tam nebolo. Ale to bola aj taka mala, mozno preto....
lady - uvidime...kamarat teraz vravel, ze najkrajsi oblek na svadbu je dvojradovy, a ze ma v ba nejaky kontakt, ze oblek usije za 150 €..tak to sa este rozhodneme, ale na saty tam asi pojdeme...
super stranka, mne sa tam paci asi vsetko:) a celkom dobre ceny
a maju aj me to you 38 cm svadobnych...na auticko :)) siiilno rozmyslam :)
www.svatebni-obchod.com
ahooooooojte kocky, hlasi sa vam vydata pani :-D nestiham nic, teraz sme prisli domov, o svadbe sme spali 4 hodiny a isli ramovat z hostiny co ostalo.. prekraaaaaaaaaaasnaaaa svadba bola, pocasie bolo chladne, ale neprsalo nam, iba na foteni asi 3 minuty kropkalo, asi pre stastie ;-) obrad bol nadherny, obom sa nam tisli slzy do oci, drzali sme sa za ruky a stiskali aby sme sa nerozplakali... cely den bol bajecny..vsetko klaplo ako malo...budem sa vam venovat, ale zajtra ideme k rodine, tak potom dalsie dni tu budem..sme stastniiiiiiiiiii ;-) :-)
simi - ;-) :-) :-) :-) Tak to sme vam vsetky priali, aby sa vam ten den naozaj vydaril ;-) Tesime sa, ze si sa ozvala. A este take male prianie:
"Jeden pre druhého nech ste vždy oporou, nech vaše prstienky nie sú len ozdobou. V živote nech stretne vás len šťastie a láska a čelá nech nezbrázdi vám žiadna vráska."
simonkaa do spolocneho zivota kracajte vzdy ruka v ruke ako dve ruze budte spolu stastni vela vela lasky,stastia,trpezlivosti a pohody x-)
inak baby bréé ranko :-)
juj my sme mali kráááásny vikend vcera nas fotila fotografka len taka zacinajuca a nezobrala peniaze od nas len malu sme chceli nafotit a zrkadlovkou budu predsa len krajsie fotky ako digitalom ale bolo to super aj nas dvoch samych nafotila na oznamko mozno pouzijeme :-) potom sme boli u pana kameramana takze pan Zoltan VArga zajednani,je mily,pohodak vsetko krasne vysvetlil dvd v HD kvalite ale nie Blue Ray nemame taky prehravac animacie ma velmi krasne jemnunke nic gycove ale zato elegantne krasne wow uz teraz sa tesime ;-) sice kameraman bude stat uuplne najviac zo vsetkeho ale nevadi vieme ze sme si zvolili kvalitnee :-) a svokra nam povedala ze nam nieco zaplati asi zakusky+torta takze mozme jemu dat viacej ... aj moja maminka nam povedala ze nam nieco zaplati tak uvidime ... my sme nikoho nechceli zatazovat lebo na vsetko peniazky su ale same sa ponukli tak co s nimi ... :-N
simi Ahooooj moja :-) No ty si uz pani :-) blahozelam! Verim ze to bolo kraaasne x-) Prajem vam vela stastia v spolocnom zivote. Ja sa urcite rozplacem na obrade :-)
trdielko, super, ze ste tak dobre vybavili.
My ideme tento week za fararom kvoli datumu.
A dnes mame 2 vyrocie zasnub.
A mamca zistila, ze syn jej kamosky je fotograf, tak dalsia moznost.
No ja budem urcite plakat, aj na inych svadbach mi od dojatia ujde slzicka.
Ahojte kocky, tak ja som dnes mala uplne katastroficky sen:D svadba sice este daleko ale nocne mory ma uz z nej chytaju:D na svadbu som isla neucesana nenamalovana pretoze som nic nestihala. Saty mi prisli az v den svadby a boli mi velke tak mi ich museli este narychlo zuzovat, priatel meskal, nic nebolo poriadne zorganizovane, nikto nevedel kto je svedok, takze si viaceri sadli na miesta svedkov a museli sme to riesit, nedostavil sa farar tak sme ho isli hladat ale tam sme nasli pozicovnu aut namiesto fary, tak sa drahy vytesoval z aut aj ked sme mali obrovsky sklz, potom sme uz prisli do kostola a asi na 10 krat sme robili prichod pretoze sme vzdy daco dobabrali...(museli sme sa totiz v polke cesty ulickou k oltaru zastavit a prisahat ze svoj manzelsky slub dodrzime ale mali sme tremu tak sme to dokaslali) atd... no proste horor
Simonka som rada že si sa ozvala, myslela som na teba ;-) Som rada že počasie Vám vyšlo...tá prehánka tak tá bola aby ste boli šťastný ;-) Už sa neviem dočkať fotiek....moooc som rada že Ti vyšiel podľa vašich predstáv :-) x-)
Aj ja ti pridám také blohoželanie...:-)
"Na manželskej Tvojej púti, nech sa volant dobre krúti. Veľa šťastia málo škody...veľa šťastia bez nehody" :-)
Trdielko...už sa teším na foto :-)
Baby bola som u gyndoša do októbra na PN-ke a kľudový režim...veľa spánku atď ;-) Videla som malinkú je nádherná....slzička mi vyhŕkla keď som ju zbadala ;-( :-) :-) :-) :-) zatial je všetko o.k
A povedala som si že budem menej závisláčik na mojasvadba tak ja eln aby ste vedeli že keby menej prispievam ;-) :-N
Dobre ranko nevesticky/
simi, som rada,z e vsetko dopadlo tak, ako malo. Idete aj na svadobnu cestu?
Lulu, super ze to dobre dopadlo u dr. v kolkom tyzdni si?