Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi - nielen že napíšem, ale aj vám video ukážem :-D :-) lulu - ale heeeeeej :-D baby idem už domov, som tu už od 5:24, ble, idem asi okná umývať keďže konečne nepršííííí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
super weri, este lepsie x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
maruska - mne sa ta kniha pacila, tak neviem:)) evitu ja celkom mozem...pise realne a to sa mi paci.. baby ked idem robit pierka - ta gulicka v strede sa tam lepi, ci prisiva ci ako??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi aj ja som bola z kanarskych sklamana. ja som bola na lanzarote a tenerife. Obidva ostrovy boli sopecne, piesom cierny, ziadna zelen, len kaktusy a palmy posadene len v rezortoch....... Akoze v greckuy som tiez bola 2krat ( kos a kefalonia) a uplne ine - zelene, vonave, citrony a pomarance, olivy ste si mohli trhat zo stromov, po cestach ste museli davat prednost kozam (zvieratam!). Proste krasne zelene a nie suche ako na kanaroch. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peta, ja vsetko prisivam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lady aj ja zboznujem Grecko, my sme tiez boli na Kose a na Zakynthose, takze skoro rovnake miesta.. A Zakynthos je jedno z najkrajsich miest, kde som kedy bola... A na Kanarskych sme tiez boli na Lanzarote, ale nejako mi nesadlo asi :-|
Odpovedať
Profilova fotka
petka aj ja prisiva, lebo mi to drzi vlastne cele pierko pokope :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj no vidite :) to ma az teraz napadlo, ze ako inak by to cele drzalo :D jaaaaj, ja som este hlavou na dovolenke :D
Odpovedať
Profilova fotka
peta ani sa ti necudujeme. ja napriklad som hlavou na dovolenke cely rok ........ ;-)
Odpovedať
weri hrozne sa s tebou tesim x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ružičkaaaaaaa :-) si zlatíčko !
Odpovedať
Vieruška...kedy ukážeš videjkooooooooo :-) ?? :-D Ja som v Egypte nebola ale rozzhodne je to najkrajšia destinácisa na svete...teda pre mňa :-) Neviem hrozne ma láka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kde steee :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tu soooooom :-D lucinkaaaaaa do piatku ho budeme maaaaať :-D
Odpovedať
Vieruuuuuuuuuuuušaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........tešíííííííííííííííííííím saaaaaaaaaaaaaaaaa :-) Baby idem odpočívaťa,napapkať sa lebo dnes nááááááám ide PANELÁkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :-D 8-) :-) Príjemný zvyšok večera a dobrúúú nocku :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tu soooooomm ale dlho tu nebudem o pol hodku kupeme malu a potoom ide panelaacik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, aj ja idem na panelák - keďže drahého doma nemám, tak čo mám :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby budete riešiť aj návleky na stoličky? Ak áno tak s farebnými mašlami alebo bez mašlí? Prípadne budete si dávať aj srdiečka za hlavu na stenu, alebo to aj Vám príde ako príšerný gýč?
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat navleky a cyklamenove satenove masle. Uz ich mam aj kupene. A nieco na stene za hlavou bude ale len decentne.
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka, si si ich kupila? potom co s nimi spravis? Ja si budem prenajimat :-N
Odpovedať
lady caaaaaauko moja 8-) :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lady... ja ich budem par krat asi prenajimat... a potom predam. vyjde to sice dost draho.. jedna masla ma stala skoro 2 eura... ale malokto poziciava tuto farbu a ked ju chcem tak moc rieseni nebolo...
Odpovedať
Profilova fotka
jaj aha kacka ;-) budes robit biznis :-N tak sa ti to aspon vrati :-) vitaj ruzicka :-D baby, toto som nasla a je to lahke urobit si aj samy, lulu pozri tuto linku uplne dole - na tvoju zomnu svadbu sa to velmi hodi ;-) http://www.surroundings.com/cgi-bin/o...
Odpovedať
baby ja to uz vsetko kaslem...ono stale mam v hlave chmury jak ze ci to neni brzy, jak zareaguju rodicia a tak, peniazky ci bude dost...kaslem to....i keby traktory padali, alebo by som mala byvat so svokrou, tak si ho vezmem a basta...uz to nevydrzim sama/bez neho :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Luci my sme boli v Egpte minuly rok a super bolo :-) aj Zarka si to krasne uzila x-) ja sa tiez uz chystam do postele, mala som tu kamosku... Weri, ja uvidim video az po dovci :-(
Odpovedať
Ahojte, baby a vy si sami vyzdobu robit budete?? Uf ja si netrufam.... A mam novinku - mam vybavenu tortu, tesim sa, tesim.... Segra moja zlata mi vybavila, aj zlavu budem mat!!
Odpovedať
Profilova fotka
baby, na biekto temy motylikovu? kuk sem - asi pol strany dole http://www.surroundings.com/cgi-bin/o...
Odpovedať
Profilova fotka
beruska ja citam ze ci budeme vyzdobu rodit..........normalne vyvalujem oci........uz by som asi mala ist spat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruza, nezufaj. co ze ta stretla depka? neboj, hlavu hore ;-)
Odpovedať
lady ja mam depky skoro stale, len to nevidno...akoze co sa tyka buducnosti, celeho tohto systemu v ktorom zijeme, spolocnosti a nespravodlivosti, ktora tu vladne...proste som na to dost citliva
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?