Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ruzicka nezufaj. depky mame obcas vsetky - to je tym ze si uvedomujeme realitu a vidime veci take, ake su a nie ake ich chceme vidiet. Tym padom sa im mozeme postavit zoci voci a riesit.
Hlavu hore, bude lepsie. dokoncis skolu, zozenies super robotu, bude rodinka................vsetko ta este len caka, tes sa.
mozno ze mas toho vela, aj teraz ked je tu skola znova. sustred sa na jednu vec a daj si postupne plany - jednu vec po druhej - pomaly ale isto. a ked vsetko pojde, mozes sa radovat a bude ti to stat za to.
neboj sa o peniaze. urobte si svadbu taku, na aku mate. ani nemusi byt draha, hlavne je - co pre vas znamena. ved predsa nejde o luxus, ale o to, co si vy dvaja slubujete a do coho vstupujete spolocne.
Hlavu hore :-)
inak ruza, vies kedy som je svadobne pripravy zacala brat vazne? ked som objavila svadone saty ktore mo boli ako uliate a vedela som sa predstavit samu seba ako kracam k oltaru.........vtedy som zacala rozmyslat ako nevesta ;-)
mas ah ty nejaku predstavu o tvojich satkach? :-)
predstavu mam a nieco take som aj videla teda na webovkach nasich salonov v meste...ale pojdem asi az v january pokukat...skor si dam take menej tradicne saty jak maju nevesty co pozeram v albumoch...iny typ...rozhodne xcem nieco zzakryte - teda mozno rukavy, ramienka siroke, zakryty hrudnik...chapes :-) ...xcem sa na vsetko vrhnut po skuskach 1. semestra, vtedy bude take kludnejsie obdobie..ale samozrejme ze matrika da o mesiac terminy, tak neviem,kedze mam jul silny termin, tak neviem ci ist zajednat den uz ted..hm???
ruzicka chod na mntriku kned ako daju terminy - aspon budes mat ten tvoj zajednany. a vsetko ostatne mozes planovat okolo toho.
teraz asi nema zmysel ist tam, asi ti aj tak neporadia a datum si nezapisu - az ked ich daju oficialne na verejnost.
nieco na zasmiatie - asi 3/4 strany dole
http://www.freerepublic.com/focus/f-cha…
Tak ja som sa tu konecne dostala, skoro cely vikend som tu nebola. Akurat si brazdim po nete, vydrazila som si 2 krasne vecicky ;-) Uz sa na nich tesim. Inak, Jani, ta foto na zasmiatie...ufff...nevesta ukazala svoje brusko (mimi v brusku) celemu svetu....no teda...
lady hej biele, ale paci sa mi i ked tam hodia nejaku kombinaciu, napr bambula co davala saty, s pruhom okolo pasa, to sa mi lubi, najlepsie cerveny heh ;-) alebo hocico ine....ja som skor prakticka, kedze ani nemam postavu nejakej modelky, tak sa nexcem moc odhalovat tam kde to mam vacsie haha :-D takze co mi hupsne ze mi pristane, tak berem..ano tu matriku som myslela teraz - v tom oktobri ked vyvesia datumy..len jak to chodi? viem ze ziadost sa dava nejako tesne predtym, a toto zajednanie to zapisu zatial len mena? a neviete jak to pisu? staci aby jeden tam zasiel ci si zapisuju mena oboch snubencov????
bambula vitaj spat :-)
ruzi vdaka. A s tou matrikou ja neviem. My budeme mat sobas v kostole, takze najskor nam treba ist na faru, ale vraj potrebne je zajst aj namatriku a oni odtial potom poslu nejake papiere na faru. Ja som z toho tiez trosku popletena, ale vsetko sa coskoro vyjasni...lebo v sobotu sa chystame za nasim knazom. ;-)
No aj ja dufam, len obcas sa mi zda, ze to ale neuveritelne rychlo bezi, ale zase na druhej strane....niektori mi hovoria, ze na faru je este skoro. Tak ja uz fakt neviem ci sa plasit alebo nie. Saticky tiez nemam vyskusane, nie to este vybrane :-D
http://www.littlecoral.com/wd09087-chif…
ruza, taketo saty by som ti tipla ;-)
a na matriku ,musite ist na to, aby ste vypisali ziadost o uzavretie manzelstva. na to budete potrebovat rodne listy a trvalu adresu (OP). matrikarke netreba ist teraz, nakolko dokumenty nemozu byt starsie ako 6 mesiacov :-)
. Na zaklade tej ziadosti vam potom vystavia manzelsku listinu.
ruza je to na tebe s tou matrikou. tusim si uz hovorila, ze robia viac sobasov za den, tak by ti urcite datum nemal ujst.......
bambi, aj mne to leti. teraz ked zacne este skola, vianoce,.........ani sa nenazdame a bude tu januar 2011.
Ja som za nasim fararom isla tak skoro len preto, lebo som nevedela, kedy budem zas na SK. On mi povedal, ze za posledny rok mal len 3 sobase tak ma vsetky terminy volne. a este si predstav ako je to s pohrebmi - ved ludia si nechodia pohreb zajednat rok dopredu :-N
Jani, no ved prave. U nas je svadieb dost a hlavne v letnych mesiacoch. A kedze mame 2 kostoly, chcem si este aj vybrat :-N a takisto aj cas. No ja som rimo,drahy je greko, tak potrebujeme draheho krstny list. Boli sme za ich knazom a ten nam povedal, aby sme sli najskor za nasim, a tel krstyn list sa vystavi potom, aby nahodou nebol starsi nez 6 mesiacov. Ja uz neviem. Asi je to fakt skoro. :-|
Dobre ranko.
Ruzicka ja pojdem na matriku urcite skorp, resp hned. Lebo my potrebujeme aj tu salu na sobasa zajednat a chcem si aj cas vybrat. Aj keby si ma len poznacili, viem ze to tam maju a konecne mam termin. Tak urcite chod, ked sa len opytat :-)
michala.s - návleky nechceme, v tej reštaurácii majú nádherné stoličky :-) na stoliičky dáme asi čokoládovohnedé mašle.. Srdiečka za hlavu u nás rozhodne nie, z viacerých dôvodov - aj preto, že sa mi to nepáči, aj preto, že budeme sedieť pri stole v tvare srdca :-)
ružička - kašli na všetkých, je to váš život, vy budete spolu a to je podstatné :-) a nerob si ani starosti ako to prijmu, ak by mal niekto niečo proti, tak je to jeho problém, vaše rozhodnutie sa tým aj tak nezmení - len si ich neber k srdcu, aby ti nemohli prípadní neprajníci neznechutiť prípravičky :-)
bybi - neboooj video neutečie, hlavne si užite dovolenku, odpočiňte si a prajem veľa krásnych, nádherných zážitkov :-)
dobré ránko baby :-) ako sa vám dnes vstávalo do tej zimy? - kurnik, strašne škaredo je, akoby už bol koniec októbra, nie začiatok septembra :-/ 8-( :-D
bre ranečko, vy ste aké nočné sovy, po polnoci brázdiť net :-D
tiež mi je zimaaaaa a to tu mám horúce radiátory.
baby, videla som tu niekde že svetelnú výzdobu za stoly, vyzerá to pekne, to musí byť ale drahá sranda, nie?
Neviem ako u Vás ale tu v Prievidzi je krááááásne :-) aj keď je zima, ale svieti slniečko 8-)
Ja by som tiež chcela svetelnú výzdobu, ale rozmýšľala som o sviečkach - ak by sme sa rozhodli mať hostinu na záhrade tak by som to možno riešila fakľami :-)
bréé ránko dievcence aj tu je krasne slniecko ale zima ako na Sibíííri bŕŕŕŕ =-)
pozerala som tu svetelnu vyzdobu uff krasna ale draha na mna ... postaci nam aj nieco lacnejsie ;-) my navleky mat budeme aj masle stare stolicky nech to tam nejako vyzeraaaa predsa v tom KD ;-)
saty si chcem ist uz skusat nakolko je sice skoro ale saty idem skusat v 4 mestach a kym obeham vsetko 1 den to nebude veruze ... pisem si s jednou kvetinarkou co vyzdobuje a chcela som ako vyzdobu dlha vaza v tom kvetinka a sviecka do vody ale povedala mi ze ta sviecka do vody hori asi cca 3 hodiny viac nie a kto am bude behat a zazinat a vymienat sviecky??takze zvolime predsa len mala tucna vaza v nej gerbery a vedla vacsia sviecka co vydrzi horiet dlhsie ...