Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja vas vsetky na jednej strane chápem ale na druhej sa velmi cudujem. kazda zena tuzi po svadbe po tom aby ten den bol naj. ale dva roky dopredu sa mi zda straaasne skoro. my sme zacali planovat rok dopredu a aj to sa mi zda skoro. dnes som obehala zopar fotografov a niektorí krútili hlavami ze to este skoro, tu sa docitam ze uz skoro vsetci obsadení, tak ja neviem, tazko povedat, ale dva roky dopredu nemozes podla mna naplanovat nic.
caute baby, pridavam sa k vam :) aj ked prvotne to malo byt 2010, no skola zariadila, ze az o rok neskor:( my sme si povedali, ze aby nam to ubehlo rychlejsie budeme si kazdy mesiac kupovat nejaku malickost spojenu so svadbou :) prve idu prstienky, asi na vianoce si ich kupime, tak sa tesim :)
keterin-je pravda, ze je to dost skoro, ale napr. v mojom pripade, obaja sme studenti mediciny mame toho strasne vela a nestihli by sme popri skole a skuskach povybavovat vsetky veci za rok...mame skusky aj cez prazdniny takze ani tie by neprichadzali do uvahy na pripravy. tak 2 roky su tak akurat:)
ahoj wera :-) ja tiez kvoli skole a hlavne aj financiam, roku 2010 koncim Ing a este popritom nieco organizovat by ma kleplo...aj ja som z bratislavy, uz ste rozmyslali nad miestom?
Keterin:: ak chces naozaj dobreho tak necakaj, rok a pol dopredu pri tych vychytenych nieje nic vynimocne..ale samozrejme zalezi podla vkusu kazdeho..ja asi planovat budem tak oficialne az ku koncu 2010. nechcem nic honosne, oznamka samovyroba, max 30 hosti, saty pujcovna, a ide sa :-) jedine obrucky by som chcela drahsie.
jej aj ja sa teším, že v tom nie som sama :-D my chceme už vo februári začať obiehať miestnosti, a v marci zajednáme :) termín máme 7.5.2011, tak si myslím že rok aj niečo dopredu mať sálu nie je zlé :)
buba23, no v podstate uz sa nam prehnalo hlavou par napadou...nas prvy bol na Devine v hotely hradna brana. tusim tak sa vola...no ked sme si zistili co to tam stoji, nejak nas presla chut:) tento rok sme boli na jednej svadbe, bolo to blizko BA cca 20 km a bol to velmi pekny kastielik, teraz si ani za nic nespomeniem jak sa volal, ale bolo to tam velmi pekne, preto sme uvazovali, ze netreba mozno ani zhanat niekde priamo v centre Ba. a vy ? chcete to mat priamo v BA?
Inak fakt super kolko nas je:) clovek by si pomyslel, ze je sam...A baby aj vasi mili sa tak hrnu do vybavovania, pripravovania, a vyberania? Lebo ten moj stale " CASU DOST"... :-D
:-) wera my sme sa zatial rozpravali len o termine co je jedina istota, zatial ani oficialna ziadost o paprcu nebola
:-)sak jaa nestresujem xixi :-D zatim
no sak ani predomnou si este nikto neklakol na koleno :-D bola to taka vzajomna dohoda...aj ked ja som povedala, ze pokial nebudem poziadana o ruku tak nic nebudem vybavovat...tak som zvedava kedy to bude :-D
he, baby tak potom som zvedavá na príbeh ako Vás požiadali Vaše polovičky :)) buba, alebo to padne na 20.10.2010 - a vy na dátum zasnúbenia určite nezabudnete :-D
ahojte babenky juj aka som rada ze som nasla na tomto fore rok 2011 uz som si myslela ze len ja som, ktora som snubencom planuju svadbu na rok 2011 a premyslaju ako to bude prebiehat.........
Ahojteeeeeeeeeeeeeeeeee babenky :-D Rok 2011 je naaaaaaaas!!! Myslim, ze nikdy nie je skoro zacat s pripravami, no nie? ;-) My sme sa zatial zhodli na datume 21.5., lebo milujem maj, vsetko kvitne, mesiac lasky a 1.5. ma moj drahy poziadal o ruku :-) Joj, len dufam, ze nebude prsat, lebo ma porazi :-( A to je zatial z mojich priprav vsetko, datum by bol a pomaly sa obzeram po kostole v KE. Ale samozrejme ze fotecky pre inspiraciu stahujem uz dost dlho (zacala som uz predtym ako ma drahy poziadal o ruku :-D ) Takze sa pomaly rozbiehame... Prijemne svadobne pripravy vsetkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym :-)
ahojte, my este neviem presne, ci buduci rok alebo v r.2011. zalezi vsetko od toho, ako budeme mat na tom financne... a este mam pred sebou posledny rok ing.studia, koncim buduci rok v juni a svadbu by sme chceli niekedy v auguste, tak neviem, ci by som to stihla vsetko zorganizovat...
No my tiez dufame ze financie dame dokopy do roku 2011. prave preto to planujeme s takym odstupom, lebo ich mame fakt pomenej, a bude to treba velmi postupne zariadovat a hlavne platit, aby to nebola narazova suma, lebo by nas vystrelo :-N
Takze caute baby. Aj ja mam svadbu v 2011, teda presne 11.6.2011. Dovod je rovnaky ako ste tu hovorili v 2010 mam statnice na Bc, takze svadba rok na to. Zatial mam len predstavy a pomalicky vyberam. Ale prvu skusenost uz mam, ked ma kaplan vysmial, ze si chcem rezervovat datum na rok 2011 uz teraz.... Hmmm, takze prva skusenost s planovanim a hned takato :-N
Ahojte baby,
tak ja som povodne bola v teme svadba v septembri 2010..ale o rok sme to presunuli....kvoli skole aj financiam...ja koncim bud.rok teda 2010 skolu,MGR. noo a financii tiez nie je tolko ako by malo byt...tak dufam ze dovtedy to zmakneme:))a treba sa sustredit na dokonenie skoly a potom v klude riesit svadbicku...Inak datum este nemame ani neriesime,ale chceli by sme auguste alebo septembri...Tak som zvedava ako to dopadne:))
Taktiez zatial iba pozeram co a ako...kopirujem fotocky a taaak:))
Ahojte, jeej sa nam to tu rozrasta:) no ja oficialne uz od 6.9 byvam s priatelom. no zatial to ide celkom fajn:)obaja sme sa cely vikend hrali na pocitaci cele poobedie:) vonku pekne a my doma:D no zatial som mu spravila 2x spenat a raz mrazenu pizzu:Dtakze dufam ze si to s s tou paprcou nerozmysli xixi..a ten 2011 klapne.Hmm zatial nikto na april neni??fnuk
my sme mali moznost uz spolu byvat (vo vlastnom) pred par dnami, ale prisiel nejaky problem, tak sme to nechali tak ;-( uz sme vyse roka u nasich a vyzera to tak ze tu budeme dalsi rok a mozno az do svadby a o uver na vlastny byt poziadame az ako manzelia. takze zatial tak :-(
a co sa tyka tej mrazenej pizze, tak tou sme jeden cas zili aj my :-D ale uz sa postupne ucim varit, no ale zatial sa to jest neda :-| tak neviem...
ahojte tak my mame priblizny datum 10.9.2011, ale mozno sa to zmeni, zatial co mam vybavene vopred je fotograf a to len kvoli tomu, ze je to moj dobry kamos, my chceme postupne vsetko vybavovat ale najviac sa to zacne buduci rok, ja si to nechcem nechavat na poslednu chvilu, pretoze sa mi bude traba ucit na statnice Bc. a nechcem sa aj tym a j tym zaoberat .:)))
ja chcem hlavne postupne pokupovat dake drobnost ako pohare, bižu, topanky ktore by mi padli do oka budem tiez dlhsiu dobu zhanat, lebo vacsie cislo (41) ako keby ani neexistovalo co sa tyka elegantnej obuvi ]-( ]-( nad oznamkami uz premyslam tiez, paci sa mi ich asi milion, tak to bude boj :-N a jedine co uz mam je draheho kosela, ked som ju uvidela museli sme ju kupit a podla nej som sa rozhodna pre farbu svadobnych siat (fialova) :-)
Ahojte aj ja sa pridavam, chceli sme mat so snubencom svadbu 19.9.2009 lenze do toho prisla moznost studia na VS a tak sme to presunuli na datum 17.9.2011,viem ze je to daleko ale tiez som pocula ze su uz saly zajednane aj na rok 2012.
co som pozerala len tak zbezne nejakeho fotografa z mojho okolia tak ten uz ma soboty davno obsadene pomaly cely buduci rok, takze to je zalezitost ktoru uz s kludom mozme planovat teraz, by som povedala ze je najvyssi cas kedy si my na rok 2011 este mozme vyberat ;-)
baby viete niektora ako to je v Kamile ? ci to tam stoji za to ? zhanam salu, ale na moje vsetky poziadavky sa to tazko zhana... tuzim po svadbe v hoteli Bonbon v petrzalke, ale je drahy. lenze presne vystihuje moje predstavy: velka sala s presklenymi terasovymi dverami, aby sa dali cele otvorit a vytvorili priestor aj vonku, lebo chcem mat vonku celtu a nejake svedske stoly pre fajciarov...xixi a zaroven musim mat aj izby objednane, lebo snubenec je z BB, takze budeme musiet ubytovat na hoteli celu jeho rodinu....uffff....
lucka skus sa spytat nevesty s nickom ciusinka. vsimla som si ju teraz v novych svadobnych albumoch a ma tam napisane ze svadba bola v tej Kamile, mozno ti poradi ;-)